Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,παιδια αν καποιος γνωρίζει ας απαντήσει,εχω διαβάσει γενικα οτι το ps4 θα ειναι region free άρα μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια αγορασμενο απο πχ αμερικοκαναδαδες.

Εχουμε κάποια πιο επιβεβαιωμενη πληροφορία για το αν μπορούμε να αγοράσουμε κονσόλα απο Καναδά πχ (οκ για το ρεύμα περνουμε μετασχηματιστη) θα παίζει εδω η θα εχει κ αλλα προβλήματα.

Και παλι ευχαριστω αν απαντήσει καποιος που ξέρει κατι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απάντηση φίλε μου,το έχεις δοκιμάσει;γιατι εχω άτομο Καναδά που έρχεται Χριστούγεννα κ το άτομο εχει το εχουν 399 καναδεζικα ντολαρς που μεταφράζεται σε 280 περίπου ευρώ!!νομιζω ειναι καλη διάφορα....

Οποίος έχεις κάποια αλλη άποψη ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Το ανταπτορακι ειναι το λιγοτερο χαχα ,παροτι λενε οτι δουλεουν μονο 230v και 110v εκει αν θυμαμαι καλα παιζουν διλαδι χωρις μετασχηματιστη?τελεια!

Μας φτιαξαν και με το Region free...

Ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση δεν προκειται να παιξει τετοια τιμη

Το πιο ακριβο bundle της Sony εχει μεσα

Κλασσικο πακετο PS4 : 400

KZ: 60

DS4: 60

Xamera: 60

Συνολο ξεχωριστα 580 στην τιμη των 500

Ενα bundle PS4 + PSV θα ειχε

PS4 πακετο: 400

PSV + KZ Mercenary+8GB καρτα: 170 (βαζω τιμη amazon.de ως ενδεικτικη που πλησιαζει τις official της Sony)

Συνολο 570 ευρω. Οποτε λογικα θα υπαρξει και μειωση του Bundle στα 500 οπως το παραπανω

500 λιρες αγγλιας δεν παιζει με τιποτα ομως. Δε συμφερει πως να το κανουμε και αυτο ειναι κατι που μπορει να δει οποιοσδηποτε υποψηφιος αγοραστης. Πρεπει να σαι πολυ σαϊνι για να πας να παρεις 600 ευρω κατι που κοστιζει 570

Δημοσ.

Ας έδιναν κονσόλα,2 χειριστήρια και ps vita στα 500 ευρώ.

Για έμενα θα ήταν πραγματικό value...

Έχουμε να δούμε στο μέλλον πολλές προσφορές,υπομονή.

• Moderators
Δημοσ.

Ας έδιναν κονσόλα,2 χειριστήρια και ps vita στα 500 ευρώ.

Για έμενα θα ήταν πραγματικό value...

Έχουμε να δούμε στο μέλλον πολλές προσφορές,υπομονή.

Αυτό δεν θα γίνει στα 500 ευρώ, απίθανο το θεωρώ.

Τα λογικά σενάρια όπως είχα πει και παλιότερα για μένα είναι, PS4+PSV bundle στα 500 ευρώ ή PS4+PSV+κάτι άλλο στα 525-530 ευρώ, όπου το κάτι άλλο θα είναι game ή DS4 ή PSN+ για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απάντηση φίλε μου,το έχεις δοκιμάσει;γιατι εχω άτομο Καναδά που έρχεται Χριστούγεννα κ το άτομο εχει το εχουν 399 καναδεζικα ντολαρς που μεταφράζεται σε 280 περίπου ευρώ!!νομιζω ειναι καλη διάφορα....

Οποίος έχεις κάποια αλλη άποψη ευπρόσδεκτη.

Δεν θα έχει πρόβλημα με το Region στα games?

Δημοσ.

Δεν θα έχει πρόβλημα με το Region στα games?

Οχι δε θα εχει, ειναι σιγουρα Region Free

Αν εχει καποιο θεμα ισως ειναι με DLC's που ορισμενες φορες εχουν region mismatch απ οσο ξερω οτι συμβαινει στο PS3

Δες εδω.

http://www.insomnia.gr/topic/489970-playstation-3-topic-part-ii/?p=52761422

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...