Vole Maulder Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Για το δεύτερο λογαριασμό, ναι, εγώ τα περισσότερα τα αγοράζω από US, ας πούμε. Οσο για το Division, θα σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι, τόσο για το πότε θα κυκλοφορήσει όσο και για το τι θα λέει ώς παιχνίδι. Για Ubisoft μιλάμε Bloodborne όχι;
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Mortal Kombat περισσοτερες πωλησεις απο το Bloodborne στο Ελλαντα http://www.gameslife.gr/gfk-hellas-april-43149
gkalas Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ε δεν είναι και για όλους το Bloodborne ρε συ.Εγω το έβαλα για κανα δίωρο και έφαγε σουτ το δισκακι.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ε δεν είναι και για όλους το Bloodborne ρε συ.Εγω το έβαλα για κανα δίωρο και έφαγε σουτ το δισκακι. Συμφωνω αλλα δεν υπαρχουν και αντιστοιχα αξιολογα παιχνιδια στο Ps4 αυτη την στιγμη
green gordon Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Για το δεύτερο λογαριασμό, ναι, εγώ τα περισσότερα τα αγοράζω από US, ας πούμε. Οσο για το Division, θα σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι, τόσο για το πότε θα κυκλοφορήσει όσο και για το τι θα λέει ώς παιχνίδι. Για Ubisoft μιλάμε Bloodborne όχι; Σιγουρα πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι για το συγκεκριμενο. Θα ναι μεγαλη απογοητευση παντως αν βγει μουφα,οι ιδιοι εχουν θεσει ψηλα τον πηχη και ειναι ακριβως το ειδος παιχνιδιου που περιμενα να βγει. Μεταξυ του division και του mgs p.p λογικα θα με κρατησει οποιο εχει καλυτερο sniping περιβαλλον (λογικα το δευτερο) και οποιο εχει μεγαλυτερο ανταγωνισμο για τα leaderboards (Αν και με τοσες χιλιαδες ατομα μεσα δυσκολο να κρατηθω ψηλα). Bloodborne παιχνιδαρα δε λεω,απλα δεν ειναι στα γουστα μου. Γενικα δεν θεωρω τον εαυτο μου (καθαρο) gamer,βγαινουν κατα καιρους παιχνιδαρες τις οποιες απορριπτω γιατι δε θα με κρατησουν κυριως στο online ενω αλλοι τις αγοραζουν και τις χαιρονται.
takisdemi Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Η κονσόλα είναι καλύτερα να είναι όρθια ή στη να κλασική θέση; Προς το παρών έχω τη βάση και είναι όρθια αλλά σκέφτομαι μήπως αν ακουμπάει κάτω στο πάτωμα (πλακάκια) ψύχεται καλύτερα.
thomason993 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά που να καθορίζει τι από τα 2 είναι καλύτερο, πάντως εγώ προσωπικά θα την έβαζα στην κλασσική θέση και όχι όρθια μόνο και μόνο γιατί θα φοβόμουν μην πέσει όρθια Έχω ακούσει επίσης να λένε οτι είναι καλύτερα να είναι ακουμπισμένη με τον κλασσικό τρόπο επειδή έτσι ο άξονας περιστροφής του σκληρού δίσκου της κονσόλας βρίσκεται κάθετα με το πάτωμα και είναι καλύτερο για να αποφευχθούν πιθανές ζημιές στον σκληρό.
vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Στο 3, να ενημερώσω ότι όρθιο πιάνει μικρότερη θερμοκρασία και το έβαζα κάτω στο μάρμαρο
coyote2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 το μάρμαρο ωραίο... κάνει επαγωγή αλλά είναι σκληρό φίλε....
DTsuras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 30 ευρω Alien:Isolation Nostromo Edition στα public αξιζει?
kostiger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Σαν παιχνιδι αξιζει και τα τριαντα ευρω δεν ειναι απαγορευτικα. Το εχω δει ομως να αλλαζει χερια στις αγγελιες και με τα μισα λεφτα μεταχειρισμενο. Αν εχεις την υπομονη, μπορεις καλλιστα να το βρεις στα 15-20 ευρω... 1
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 30 ευρω Alien:Isolation Nostromo Edition στα public αξιζει? http://www.skroutz.gr/s/5166849/Alien-Isolation-Nostromo-Edition-PS4.html?from=catspan Αρχικα οπως βλεπεις η τιμη του Public κλασσικα μονο προσφορα δεν ειναι. Οσο για το συγκεκριμενο παιχνιδι αν και δεν το εχω τιμησει,παρολα αυτα θα σου προτεινα να το νοικιαζες κανενα 3ημερο καλυτερο απο κανενα Seven(ή καποιο αλλο Video club)πχ Παρασκευη-Δευτερα ή Σ/Κ.Δεν ειναι μεγαλο παιχνιδι ουτως ή αλλως. Κρατα τα χρηματα αυτα για παιχνιδια που οντως αξιζουν την αγορα οπως Witcher 3,Batman,Metal Gear Solid V κλπ Και μιλοντας για ΜΤΧ,ενα μεγαλο FACEPALM στο Public για αλλη μια φορα. Πραγματικα οι ανθρωποι ειναι για πολλες σφαλιαρες. Μεταχειρισμενο Witcher 3 56ευρω και καινουργιο σφραγισμενο εχει 55ευρω !!!!!!! http://www.skroutz.gr/s/6866421/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PS4.htmlUsed http://www.skroutz.gr/s/4990894/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PS4.html?keyphrase=witcher+3Καινουργιο 1
red1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5166849/Alien-Isolation-Nostromo-Edition-PS4.html?from=catspan Αρχικα οπως βλεπεις η τιμη του Public κλασσικα μονο προσφορα δεν ειναι. Οσο για το συγκεκριμενο παιχνιδι αν και δεν το εχω τιμησει,παρολα αυτα θα σου προτεινα να το νοικιαζες κανενα 3ημερο καλυτερο απο κανενα Seven(ή καποιο αλλο Video club)πχ Παρασκευη-Δευτερα ή Σ/Κ.Δεν ειναι μεγαλο παιχνιδι ουτως ή αλλως. Κρατα τα χρηματα αυτα για παιχνιδια που οντως αξιζουν την αγορα οπως Witcher 3,Batman,Metal Gear Solid V κλπ Δεν το έχεις πάιξει αλλά γνώμη εκφράζεις... Επίσης, ΜΟΝΟ 20 ώρες διαρκεί, έχεις δίκιο, δεν είναι "μεγάλο"...Eεεεεπαααα... Επίσης, το τι "αξίζει" ποιος το κρίνει ? ΑΑΑ και δώσε σΕ λέωωω ρε Ful Kατι τέτοιες απόψεις ρε φίλε παίζουν (απο τύπους που δεν το παίξανε καν σαν εσένα) και το παιχνίδι πήγε άκλαφτο σε πωλήσεις, εντωμεταξύ, για όσους το έχουν πάιξει αποτελέι απο τις καλύτερες horror εμπειρίες vidjya των τελευταίων ετών χωρίς καμία υπερβολή, απο τα γραφικά, το artwork, τον φωτισμό, την ατμόσφαιρα και - αδιαμφισβήτητα - την καλύτερη γανω-παραγωγή/mix-άρισμα ήχου σε παιχνίδι...Αμα το παίξεις και με ακουστικά κιόλας η εμπειρία γίνεται 10χ καλύτερη... Μη με παρεξηγήσεις Ful αλλά...μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, η θεωρία για την θεωρία...κακόοοοο πράμα παιδί μου Dj Tsura : Αν τα μονο παιχνίδια που παίζεις ειναι COD/Halo/GTA/Pro evolution μην το πάρεις, κυριολεκτώ καθώς ενδέχεται να το βρείς "βαρετό". Αν γουσταρεις horror, είσαι fan των Alien και γουστάρεις ατμόσφαιρα(ρα) τοσο παχιά που μπορείς να την κόψεις με μαχαίρι...στα 30€ είναι κλέψιμο, καργα-αξίζει... Εγώ το έπαιξα - απο τις καλύτερες next-gen εμπειρίες που ειχα μεχρι τώρα και δεν υπερβάλω. Αργά το βράδυ, ακουστικά στο φουλ και ενα εξτρα σετ εσωρούχων δίπλα σου = the way it's meant to be played ΥΓ : Εχεις φαγωθεί με το Witcher 3 ρε'συ, το εμπεδώσαμε, in other news, απίστευτα υπερ-εκτιμημένο και over-hyped, τα 10-ρια που του ρίξανε..."gaming experts"... σαν το "citizen Kane of gaming IGN 10/10" στο GTA4 που είχαν ρίξει, ΟΚ... 50€ για Beta-testing, καθε 'βδομαδα και patch, αλλα ναι, αφού "αξίζει" πάω πάσο, εμμμμ, και μετα μας φταίνε οι εταιρείες... 3
thomason993 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Γούστα είναι αυτά παιδιά.. Σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι τόσο... Πάντως αν σε κάποιον αρέσουν τα horror πρέπει να το παίξει σίγουρα. Δες και βιντεάκια από youtube να καταλάβεις ατμόσφαιρα που δημιουργεί και μετά φαντάσου αν παίζεις εσύ ο ίδιος τι "χέσιμο" θα πέσει Τα 30€ πάντως μου φαίνονται πολλά.. Μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο κάτω από 20 ή απο ξένο site γύρω στα 23 καινούργιο.
stavros88 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5166849/Alien-Isolation-Nostromo-Edition-PS4.html?from=catspan Αρχικα οπως βλεπεις η τιμη του Public κλασσικα μονο προσφορα δεν ειναι. Οσο για το συγκεκριμενο παιχνιδι αν και δεν το εχω τιμησει,παρολα αυτα θα σου προτεινα να το νοικιαζες κανενα 3ημερο καλυτερο απο κανενα Seven(ή καποιο αλλο Video club)πχ Παρασκευη-Δευτερα ή Σ/Κ.Δεν ειναι μεγαλο παιχνιδι ουτως ή αλλως. Κρατα τα χρηματα αυτα για παιχνιδια που οντως αξιζουν την αγορα οπως Witcher 3,Batman,Metal Gear Solid V κλπ Και μιλοντας για ΜΤΧ,ενα μεγαλο FACEPALM στο Public για αλλη μια φορα. Πραγματικα οι ανθρωποι ειναι για πολλες σφαλιαρες. Μεταχειρισμενο Witcher 3 56ευρω και καινουργιο σφραγισμενο εχει 55ευρω !!!!!!! http://www.skroutz.gr/s/6866421/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PS4.htmlUsed http://www.skroutz.gr/s/4990894/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PS4.html?keyphrase=witcher+3Καινουργιο Με λιγα λογια προτεινεις να μην παρει ενα παιχνιδι που δεν εχεις παιξει και να παρει αλλα δυο που δεν εχουν βγει ακομα γιατι "οντως αξιζουν". Εγω παλι λεω το mgs v θα ειναι τρελη μουφα και να παρει το Alien καλυτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις