Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια στο εμπόριο. Ενώ κάπνιζα πολύ από το κανονικό τσιγάρο, με το ηλεκτρονικό σιγά σιγά άρχισα να μειώνω τη δόση νικοτίνης έως που απεξαρτητοποιήθηκα. Τώρα δεν καπνίζω τίποτα. Πολλές φορές που ακούω την λογική <και που ξέρουμε αν αυτό είναι υγιεινό;> εκνευρίζομαι. Ειδικά δε όταν την ακούω από άτομα που καπνίζουν δύο με τρία πακέτα κανονικά τσιγάρα την ημέρα, που αποδεδειγμένα κάνουν μεγάλο κακό. Αυτά από μένα και την εμπειρία μου όσο αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Το χειροτερο ειναι να ακους "καλυτερα να παραμεινω στο τσιγαρο που ξερω τι θα μου κανει" Πιο ΗΛΙΘΙΑ εκφραση δεν νομιζω να υπαρχει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πίσω στο θέμα, έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό υγρό; Γεύση καπνού και μόνο, καλά τα φρουτάκια αλλά δεν με ενθουσιάζουν. Με ενδιαφέρουν περισσότερο PG, καθώς τα VG σκίζουν τον ατμοποιητή του ovale και τον γεμίζουν μάκα.

Από VG δοκίμασα κάποια της FlavourArt, συγκεκριμένα Prince Perry και Maxboro. Πολύ καλό το Perry, μέτριο το Maxboro, έχω αφήσει και δυο μπουκαλάκια Dark Vapure για να τα δοκιμάσω όταν ξεμείνω. ^_^

Δημοσ.

καλησπέρα..

παντελως ασχετος για καπνισμα, ρωταω για δικο μου ανθρωπο που θελει παρει ηλεκτρονικο τσιγαρο για να αποφυγει τα κανονικα (τωρα κανει στριφτα, 20 την ημερα).

Απ 'οτι καταλαβαινω η αγορα ειναι φλου και δεν υπαρχει κατι στανταρ, μαλλον ουτε και γνωστες μαρκες, οποτε μπορειτε να προτεινετε τι να παρει για αρχη; Ποιο τσιγαρο θα προτεινετε; Τι αλλο χρειαζεται για να ξεκινησει;

Προφανως ειναι δυσκολο πριν την πρωτη χρηση να ξερεις τι ειναι σημαντικο; βλέπω χαρακτηριστικα οπως

Χωρητικότητα μπαταριών: 350mA

Χωρητικότητα φίλτρου (Tank): 1.5ml

Αυτονομία μπαταρίας: 4 – 5 ώρες καπνίσματος

Αυτονομία φίλτρου: 5 – 6 ώρες καπνίσματος

Χρόνος φόρτισης: 1.5 ώρες

τα οποια δεν μπορεις να ξερεις στη πραξη τι σημαινουν... δηλαδη αν σε καλυπτουν πχ μια ολοκληρη μερα...

Δημοσ.

καλησπέρα..

παντελως ασχετος για καπνισμα, ρωταω για δικο μου ανθρωπο που θελει παρει ηλεκτρονικο τσιγαρο για να αποφυγει τα κανονικα (τωρα κανει στριφτα, 20 την ημερα).

Απ 'οτι καταλαβαινω η αγορα ειναι φλου και δεν υπαρχει κατι στανταρ, μαλλον ουτε και γνωστες μαρκες, οποτε μπορειτε να προτεινετε τι να παρει για αρχη; Ποιο τσιγαρο θα προτεινετε; Τι αλλο χρειαζεται για να ξεκινησει;

Προφανως ειναι δυσκολο πριν την πρωτη χρηση να ξερεις τι ειναι σημαντικο; βλέπω χαρακτηριστικα οπως

Χωρητικότητα μπαταριών: 350mA

Χωρητικότητα φίλτρου (Tank): 1.5ml

Αυτονομία μπαταρίας: 4 – 5 ώρες καπνίσματος

Αυτονομία φίλτρου: 5 – 6 ώρες καπνίσματος

Χρόνος φόρτισης: 1.5 ώρες

τα οποια δεν μπορεις να ξερεις στη πραξη τι σημαινουν... δηλαδη αν σε καλυπτουν πχ μια ολοκληρη μερα...

Αυτα καλυπτουν μια ολοκληρα μερα...

http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1090_1091&products_id=7873

Δημοσ.

ποιος σκατα το ονομασε ηλεκτρονικο?

ηλεκτρικο θα πρεπε να λεγεται :P

Το θεμα ειναι ποιος το ονομασε τσιγαρο... ατμοποιητης θα επρεπε να λεγεται :rolleyes:

Για το ηλεκτρονικο, καλα ονομαζεται μιας και πλεον τα πιο πολλα δεν εχουν απλα μια μπαταρια - αντισταση, αλλα και αρκετα ηλεκτρονικα συστηματα, οπως αυτοματο ξεκινημα μπαταριας με ειδικο κυκλωμα, μετρηση εισπνοων, digital display για μετρησεις μπαταριας κλπ, εχουν γενικως πολλα καλουδια. :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτα καλυπτουν μια ολοκληρα μερα...

http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1090_1091&products_id=7873

απο ποια αποψη; μπαταριας μονο ή και αλλων χαρακτηριστικών;

σαν να εχει πολυ μεγαλλη μπαταρια σε χωρητικοτητα σε σχεση με αλλα.. πως γινεται; οταν το μεγεθος λογικα δεν μπορει να εχει μεγαλες διαφορές;

ενας φιλος μου προτεινε αυτα:

Ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci classic

και

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ OVALE ELIPS

ο ξαδελφος του νομιζω εχει παρει το πρωτο..

πως τα βλέπετε;

Δημοσ.

Απο αποψη και μπαταριας αλλα και χωριτηκοτητας υγρου.

Σε μεγεθος και βεβαια εχει διαφορες. Η μπαταρια του εχει διαμετρο 14 χιλιοστα (αρκετα μεγαλυτερη απο ενα απλο τσιγαρο), και ολο το μηκος ειναι κοντα στα 15 εκατοστα.

Αν δε θες καθε δυο τρεις ωρες να γεμιζεις και να αλλαζεις μπαταριες, αναγκαστικα θα πας σε αυτο το μεγεθος. Αν θες κατι πιο "κυριλε", βεβαιως και θα πας σε στυλ gamucci η σε ovale, αλλα να ξερεις απο πριν οτι εχουν τη μιση και λιγοτερη αυτονομια.

Δημοσ.

και πως δηλαδη τα χρησιμοποιεις αυτα; πρεπει να φορτιζεις καθε λιγο;

επισης τα λαδακια ειναι κοινα για ολα τα τσιγαρα;

Δημοσ.

Ας μιλήσω για το elips μιας και το έχω εδώ και τρείς εβδομάδες.

Αν και οι περισσότεροι θα πρότειναν το eGo-T για πρώτο ατμιστή, με το elips έχω μείνει ενθουσιασμένος. Το οβαλ σχήμα του προσωπικά με βόλεψε αφού μπορώ να το αφήσω οπουδήποτε και να κάτσει χωρίς να κυλάει απο δω και απο κει και να το ψάχνω στο πάτωμα. Η ποσότητα και η ποιότητα ατμού είναι ικανοποιητική, βγάζει πολύ περισσότερο ατμό από το κανονικό τσιγάρο και το χτύπημα στο λαιμό (με 9ρι υγρό) είναι αρκετά δυνατό.

Η μπαταρία του διαρκεί περίπου 4-6 ώρες ανάλογα με το πόσο ατμίζεις. Υπάρχει και δεύτερη στο πακέτο βέβαια, για μια ημέρα (υπολογίζοντας ενα 10ωρο εκτός σπιτιού) σε καλύπτει οριακά. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα αγοράς επιπλέον μπαταρίας (στα €30) ή φορτιστή τσέπης PCC (€45) αλλά εμένα σαν μανιακό ατμιστή δεν μου χρειάστηκε ποτέ μέχρι τώρα!

Επίσης η ovale έχει ανακοινώσει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει μεγαλύτερη μπαταρία.

Το θέμα με το ovale, όπως και με όλα σχεδόν τα tank system (με δεξαμενή) είναι πως αντίθετα με τα cartomisers που αλλάζεις ατμοποιητή μαζί με το φίλτρο, το elips θέλει συντήρηση. Μην φανταστείς τίποτε υπερβολικό, απλά πλύσιμο των δεξαμενών όταν αλλάζεις υγρά και μια φορά την εβδομάδα (ή όποτε σου έρχεται δυνατή γεύση καμένου) καθάρισμα ατμοποιητή (ώστε να κρατήσει περισσότερο).

Το τελευταίο αν και αρχικά μου ακουγόταν δύσκολο, είναι πανεύκολο και παίρνει λίγα λεπτά. Επίσης, αν πιάνουν τα χέρια σου, δοκιμάζεις και αλλαγή φυτιλιού για να αναβιώσεις τελείως τον ατμο. Αν και όταν χρειαστεί θα ποστάρω περισσότερες πληροφορίες. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν σε όλα τα η.τ.

Η διάρκεια ζωής του ατμοποιητή (οι οποίοι είναι και πανάκριβοι, €16) είναι ικανοποιητική. Προσωπικά περίμενα να ψοφήσει την πρώτη εβδομάδα, αλλά με δυο καθαρισμούς μέχρι τώρα, την Τρίτη κλείνει τρείς εβδομάδες και η απόδοσή του δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου.

Επειδή κάποιοι γνωστοί μου μετά από κουβέντα που είχα πριν κάποιες μέρες ψιλοαποθαρρύνθηκαν με το ποσοστό της συντήρησης που χρειάζεται το elips συγκριτικά με άλλα η.τ., απλά να πω τη γνώμη μου και εδώ για όποιον τυχόν προβληματίζεται με το συγκεκριμένο θέμα: σαν καπνιστής στριφτού, ξόδευα κανένα τρίωρο (τουλάχιστον) αθροιστικά κάθε μέρα για να στρίψω για να καπνίσω, έχανα και αρκετό χρόνο όταν έστριβα π.χ. να έχω έτοιμα σε ταξίδι και τα ρέστα. Πόσο χειρότερο είναι αυτό συγκριτικά με μια δίωρη συντήρηση (πλύσιμο δεξαμενών, καθάρισμα ατμο, αλλαγή φυτιλιού) κάθε εβδομάδα;

Τέλος, καλύτερα μην παραγγείλεις κατ'ευθείαν μέσω internet. Όποτε έχεις χρόνο, πέρνα από ενα ovale shop να τo δείτε και απο κοντά (δείτε και το eGo-T) και να σας λύσουν οι πωλητές τις οποιεσδήποτε απορίες έχετε. Μην περιμένεις μεταχείριση τύπου "λεφτά να βγάλουμε", σε όσα καταστήματα που έχω πάει ήταν άκρως εξυπηρετικοί.

Δημοσ.

Πίσω στο θέμα, έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό υγρό; Γεύση καπνού και μόνο, καλά τα φρουτάκια αλλά δεν με ενθουσιάζουν. Με ενδιαφέρουν περισσότερο PG, καθώς τα VG σκίζουν τον ατμοποιητή του ovale και τον γεμίζουν μάκα.

Από VG δοκίμασα κάποια της FlavourArt, συγκεκριμένα Prince Perry και Maxboro. Πολύ καλό το Perry, μέτριο το Maxboro, έχω αφήσει και δυο μπουκαλάκια Dark Vapure για να τα δοκιμάσω όταν ξεμείνω. ^_^

ανέβα μια μέρα κέντρο να σε πάω να δοκιμάσεις κάποια πράματα ;) φέρε κενή αμπούλα

Δημοσ.

Λέμε να παρουμε αυτο τελικά:

ειναι για γυναικα.. θα ειναι κομψο πιστευετε;

και οσον αφορα τις αμπουλες, παιρνει μονο συγκεκριμεςνες; τις δικες του;

και ποσο ευκολα θα βρισκουμε στην επαρχια; τι μαγαζια τις πουλανε;

Δημοσ.

δε βγαινει σε ηλεκτρονικη πιπα?rolleyes.gif

Δημοσ.

Δε βλεπω αν εχει 1 η 2 μπαταριες... με μια και ειδικα σε αυτα τα watt δεν κανεις δουλεια.

Αν θες κατι βιαστικο παρε το mini and more που εχει και δυο μπαταριες, αλλα και την ταμπακιερα σαν φορτιστη.

Αν δε θες κατι βιαστικο, μπορω να σου προτεινω κομματια που να φτιαξεις πακετακι πολυ ωραιο και φτηνο.

Δημοσ.

Δες αυτό καλύτερα γιατί το classic είναι της "παλιάς σχολής"

απο ποια αποψη; μπαταριας μονο ή και αλλων χαρακτηριστικών;

σαν να εχει πολυ μεγαλλη μπαταρια σε χωρητικοτητα σε σχεση με αλλα.. πως γινεται; οταν το μεγεθος λογικα δεν μπορει να εχει μεγαλες διαφορές;

ενας φιλος μου προτεινε αυτα:

και

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ OVALE ELIPS

ο ξαδελφος του νομιζω εχει παρει το πρωτο..

πως τα βλέπετε;

Δες αυτό. Πολύ πιο αξιόπιστο από το classic

Έπεσα κι εγώ στο.. ηλεκτρονικο τσιγαρο και ελπιζω να μην το ξαναγυρισω ( αν και με φοβάμαι όταν θα ανοίξει ο καιρός και αρχίσουν οι μπύρες και οι φραπέδες. Πάντως από ψυχολογική άποψη και μονο χρειαζόμουν κάτι να μου θυμίζει το κανονικό τσιγάρο και όχι κατι σαν στυλό. Παρήγγειλα το gamucci micro όχι το παλιο αν έτυχε να δείτε που ήταν ψιλοζημιάρικο. Είναι σαν τσιγάρο και αλλάζεις αναταλλακτικό και αμπούλα μαζι όχι σαν τα egot τύπου που γεμίζεις λαδάκι σε δεξαμενή πως το λενε τελοσπάντων. Αλλά το καλό ( και κακό μαζί) είναι ότι με αυτούς τους μεγάλους ατμοποιητές νιώθεις "καπνό" μέσα σου. Το κακό είναι ότι σίγουρα δεν είναι υγιεινό και σου αφήνει μια περιέργη αίσθηση μάλλον από το λάδι που υγροποιείται ξανα και από ατμός ξαναγίνεται λάδι! Αηδία! Ελπίζω να εξελιχθούν στο μέλλον και να βγουν διαστημικές συσκευές-ατμοποιητές και με super μπαταρίες και γεύσεις αν βέβαια δεν μας το απαγορέψουν κι αυτό! Πάντως βλέπεις διαφορά την πρώτη μέρα ειδικά το δεύτερο πρωινό που ξυπνάς και δεν σου έρχεται αυτή η τσιγαρίλας από τα έγκατα σου @#!%#μπλιαααχ. sorry. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κόψτε το. Μας καταστρέφουν που μας καταστρέφουν ας μην το κάνουμε και μόνοι μας!!! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...