akpe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Γενικώς δυο τρείς τζούρες αρκούν για να καταλάβεις γεύση και χτύπημα, για εμένα τουλάχιστον Από διάφορα σχόλια που ακούω πάντως, τα ego-t, hybrid και giant είναι από τις καλύτερες συσκευές. Αν ψηθείς να τις συνδυάσεις με DCT tanks, είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Το μαγαζί πάντως υπάρχει μέσα στα επίσημα σημεία πώλησης της nobacco (το αναζήτησα με το τηλέφωνο του μαγαζιού) οπότε μάλλον είσαι κομπλέ
scullyist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 (το αναζήτησα με το τηλέφωνο του μαγαζιού) οπότε μάλλον είσαι κομπλέ Πόσο δεν δουλεύει ο εγκέφαλος γμτ ώρες-ώρες, τώρα ήμουν εκεί μέσα κι ούτε που το σκέφτηκα, κοιτούσα μόνο τα σημεία πώλησης θεσ/νίκης για να πάω αύριο Thanks
greekparot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μαλλον προσανατολιζομαι στην αγορα του EGO-Supreme: http://www.esmoke.gr/Esmoke_EGO_Supreme.htm - το εχει μηπως καποιοας απο εσας να μου πει εντυπωσεις; Υπαρχει καποιο παρομοιο μοντελο σε καλυτερη τιμη; Εαν ναι πειτε μου για να το κοιταξω. Ευχαριστω..
pournaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μαλλον προσανατολιζομαι στην αγορα του EGO-Supreme: http://www.esmoke.gr/Esmoke_EGO_Supreme.htm - το εχει μηπως καποιοας απο εσας να μου πει εντυπωσεις; Υπαρχει καποιο παρομοιο μοντελο σε καλυτερη τιμη; Εαν ναι πειτε μου για να το κοιταξω. Ευχαριστω.. Δεν εχει δευτερη μπαταρια... οποτε το ξεχνας, για 70 ευρα δεν αξιζει με τιποτε. Οτι και να παρεις, να παρεις με δυο μπαταριες (και μια τριτη αργοτερα απο εξωτερικο με μισα λεφτα). Σκεψου να εισαι καπου και να μεινεις απο μπαταρια... Συνεχιζω παντως να εχω τη γνωμη οτι για τον πατερα σου θα ηταν καλυτερα καποιο με αυτοματη μπαταρια. Ειναι σε ηλικια που πρεπει να του τα εχεις ολα ετοιμα αλλιως ειναι πολυ ευκολο να τα πεταξει με την πρωτη δυσκολια.
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πέντε κ.τ. πρώτη μέρα σήμερις. Just, πέντε. Με θαυμάζω
pournaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πέντε κ.τ. πρώτη μέρα σήμερις. Just, πέντε. Με θαυμάζω Προσπαθησε να ξεχασεις αυτο το "παραλληλο" (θα σε φτιαξει και ψυχολογικα αν ξερεις οτι δεν εκανενς κανενα κ.τ.). Εμενα σε περιπτωσεις που (ακομη και σημερα, κλασικες περιπτωσεις, ξενυχτι, πολυ ποτο), μου ερχεται η επιθυμια, τραβαω 3-4 πολυ δυνατες τζουρες (7 συνεχομενα δευτερολεπτα κραταει αναμμενο το hybrid), οποτε "μπουκωνω" τελειως και μου περναει η ορεξη για κ.τ.
greekparot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν εχει δευτερη μπαταρια... οποτε το ξεχνας, για 70 ευρα δεν αξιζει με τιποτε. Οτι και να παρεις, να παρεις με δυο μπαταριες (και μια τριτη αργοτερα απο εξωτερικο με μισα λεφτα). Σκεψου να εισαι καπου και να μεινεις απο μπαταρια... Συνεχιζω παντως να εχω τη γνωμη οτι για τον πατερα σου θα ηταν καλυτερα καποιο με αυτοματη μπαταρια. Ειναι σε ηλικια που πρεπει να του τα εχεις ολα ετοιμα αλλιως ειναι πολυ ευκολο να τα πεταξει με την πρωτη δυσκολια. Ποιο μοντελο ειναι αυτο με την αυτοματη μπαταρια; Δωσε μου λινκ αν μπορεις.
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 @pournaras: Μπα, ακριβώς το αντίθετο για μένα. Ο πιο σίγουρος τρόπος να κλωτσήσω και να τινάξω όλη την προσπάθεια στον άερα πριν καν την αρχίσω, είναι να με καταπιέσω. Αν έρθει, θα έρθει από 'μόνο του', χαλαρά με την επιλογή πάντα αν θέλω 1-2-3 να ξεχαρμανιάσω (αν δεν το σιχαθώ εντελώς κάποια στιγμή), να το κάνω.
akpe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μετά από κάτι μέρες, ωραία και χρυσά τα Golden Margy και Valuto, αλλά ως PG η παραγωγή ατμού είναι μέτρια. Τα αφήνω στην άκρη μήπως βρω κάτι καλύτερο. Πέρα από Natura FA Maxxboro και Natura FA Prince Perry θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για υγρό 1) με καπνική γεύση και με μεγάλη έως τεράστια παραγωγή ατμού (άρα 99% VG) Έχω στα υπ'όψην μου το Tribeca, θα το δοκιμάσω σύντομα αλλά είναι πανάκριβο γαμώτο.
scullyist Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Aπορία: Πως καταλαβαίνεις ότι τέρμα τα ζουμιά στο κάρτο κι ότι θέλει refill εκ νέου? Δεν βγάζει ατμό? Πάει στράφι η γεύση? Βγάζει καμμένο? Όλα τα παραπάνω? Χθες το πρωί το γέμισα κι ακόμη μια χαρά ατμίζει. Αλλά μου κάνει κάπως πιο πικρή η γεύση (πικρό, όχι καμμένο), σήμερα. Οπότε αναρωτιέμαι αν θέλει απλά αναπλήρωση ή είναι κάτι άλλο (μην βάζω τζάπα επιπλέον υγρό, κυρίως δεν θέλω να χάσω το μέτρημα προσθέτοντας μικροποσότητες στο άσχετο μέσα στη μέρα, αν όντως δεν το χρειάζεται..).
pournaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αν ειναι σφουγγαρακι, θα βγαλει καμμενο (πολυ ομως, και πολυ ασχημο σε γευση). Το κακο ομως δεν ειναι η γευση, αλλα το οτι καιει το σφουγγαρακι και του δημιουργει μονιμο προβλημα. Οποτε δε χρειαζεται να το αφηνεις να τελειωσει. Εκτος κι αν κανεις μετρηση (την οποια δε θα την κανεις παντα), καλο ειναι να το εχεις παντα τουλαχιστον μισογεματο, να ειναι μονιμα νωπη η αντισταση. Σαν πρωτες μερες, λογικο ειναι να καθεσαι να σκεφτεσαι, ποσο υγρο χαλας, τι κερδος εχεις κλπ. Εγω πλεον 6 μηνες μετα, απλα με νοιαζει να εχω 2-3 μπαταριες 1000αρες γεματες, 2-3 καρτο, κι ενα μπουκαλακι 20αρι μαζι μου, το ποσο κανω, το ποσο κερδιζω κλπ, ουτε που το κοιταω πλεον, αναπληρωνω συνηθως καθε απογευμα, μεχρι να σταξει και τελος οι σκεψεις
scullyist Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ Pournara. Eννοείται ότι ως ψάρι κ πρώτες μέρες όλα περνάνε από κόσκινο, αλλά το μέτρημα του υγρού δεν είναι για την οικονομία του πράγματος από $$$ άποψη. θέλω να το έχω σε έλεγχο για την κατανάλωση νικοτίνης κ λοιπών συστατικών.
xlapacas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 καλημερα! αυτο καλο ειναι για αρχη? δεν εχω ιδεα πως ειναι και θελω να δω αν θα μαρεσει! αν ξερετε και καποιο πιο φθηνο καλως! http://www.agoromania.gr/2012/01/blog-post.html
pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αν θες να δεις πως ειναι, τραβα μια βολτα σε καταστηματα αποκλειστικα πωλησης τσιγαρων, να σου κανουν και δοκιμη, να δοκιμασεις και γευσεις. Το συγκεκριμενο που δειχνεις ειναι για εφε μονο, στο μισαωρο, παπαλα μπαταρια, συν του οτι απο γευση-καπνο, δε λεει τιποτε.
xlapacas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αν θες να δεις πως ειναι, τραβα μια βολτα σε καταστηματα αποκλειστικα πωλησης τσιγαρων, να σου κανουν και δοκιμη, να δοκιμασεις και γευσεις. Το συγκεκριμενο που δειχνεις ειναι για εφε μονο, στο μισαωρο, παπαλα μπαταρια, συν του οτι απο γευση-καπνο, δε λεει τιποτε. εγω για δοκιμη το θελω να δω αν μπορω να μη κανω κανονικο τσιγαρο παραλληλα! τουλαχιστον να αντεξει 2-3 μερες! και μετα να παω σε καλο! μιας χρησης ακουσα υπαρχουν κατω απο 10 ευρω αλα δε ξερω που τα πουλανε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις