akpe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τα 4V είναι σχετικά «λίγα» για την αντίσταση του ατμοποιητή. Δοκίμασε να ανέβεις στα 4.5 me 4.8 (8 με 9W δηλαδή) και η απόδοση θα εκτοξευθεί
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μου είπαν στο μαγαζί να τον δουλεύω μέχρι 4.2V αν δεν κάνω λάθος στον συγκεκριμένο ατμοποιητή, δεν ξέρω γιατί. Btw, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω για την ώρα είναι ο ατμός που μένει στην πιπίλα, με αποτέλεσμα να υγροποιείται και να μου αφήνει μία απαίσια γεύση στα χείλη. Σώζεται αυτό ή κάνω κάτι λάθος;
akpe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω αν έχουν θέμα οι συγκεκριμένοι με πιο ψηλά βόλτς (δε νομίζω πάντως), αλλά στα 4V ουσιαστικά ατμίζεις στα 6.4W. Εννοείται αν σε ικανοποιεί δεν υπάρχει λόγος να ανέβεις, αλλά η διαφορά είναι αισθητή, δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις. Σίγουρα δίνει περισσότερο χτύπημα και ντουμάνι Αυτό που λες συμβαίνει γενικά σε όλους, αν έχω την αίσθηση ότι συμβαίνει περισσότερο στους bottom coil (λόγω μεγαλύτερης απόστασης της αντίστασης από το επιστόμιο ίσως). Λύνεται αν συνεχίσεις να ρουφάς τζούρα για μισό δευτερόλεπτο αφού αφήσεις το κουμπί. Όταν αλλάξεις ατμοποιητή, αν πάρεις πάλι από νομπάκο, δοκίμασε τον eGo Epsilon BDC
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Έχεις δίκιο, στα 4.6 που τον δοκίμασα έχει πολύ καλύτερη απόδοση, και επειδή χρειάζεται να το πατάω λιγότερη ώρα λύνεται κάπως και το θέμα την υγροποίηση. Τον ατμοποιητή που λες πήγα να πάρω αρχικά, αλλά μου φάνηκε τεράστιος και είχα ήδη πάρει μεγάλη μπαταρία, οπότε επέλεξα τον άλλο μπας και το σώσω κάπως.
VitamineQ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Σιγα που θα ντραπω ωραιος ο Neo! Modατος! και φουλ στα υγρα και στους ατμοποιητές βλέπω. Για ρίξε καμιά πρόταση για κανα υγρό με ιδιαίτερη γεύση. Εμένα το αγαπημένο μου είναι αυτό http://www.nusenow.com/drops-refill-liquids/morning-energy.html liopyr με γεια. πες μας σε 2-3 μέρες για τη μπαταρία πόσο κρατάει και με πόση χρήση. Ψάχνω μια τέτοια για έναν ατμοποιητή που περιμένω να έρθει Δευτέρα - Τετάρτη.
ScarletK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Caravela είναι το αριστερό; O kayfun πάει σύννεφο . Δεν ήξερε τι έβγαλε ο άνθρωπος όταν τον έφτιαχνε.
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 liopyr με γεια. πες μας σε 2-3 μέρες για τη μπαταρία πόσο κρατάει και με πόση χρήση. Ψάχνω μια τέτοια για έναν ατμοποιητή που περιμένω να έρθει Δευτέρα - Τετάρτη. Να πω αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς να την υπολογίσω. Για την ώρα το πάω συντηρητικά, τραβάω κάνα δυο τζούρες κάθε μισή ώρα, όποτε νιώθω δηλαδή πως θέλω να καπνίσω.
ScarletK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Με το setting που έχεις την μπαταρία και την κατανάλωση υγρού θα το πας. Είναι ο πιο "αξιόπιστος" τρόπος. 1
VitamineQ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 να ρωτήσω κάτι άλλο τους πιο παλιούς τότε σχετικά με τέτοιου τύπου μπαταρίες. Η απόδοσή τους πέφτει όσο αδειάζει η μπαταριά, ή μέχρι να τελειώσει δουλεύει στη τάση που έχεις ρυθμίσει;
pournaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 να ρωτήσω κάτι άλλο τους πιο παλιούς τότε σχετικά με τέτοιου τύπου μπαταρίες. Η απόδοσή τους πέφτει όσο αδειάζει η μπαταριά, ή μέχρι να τελειώσει δουλεύει στη τάση που έχεις ρυθμίσει; Μεχρι τουλαχιστον στο 80% τους δινουν το ιδιο (αναλογα και τη μπαταρια βεβαια). Απο κει και περα ισως νιωθεις λιγο πιο χαλαρη τη τζουρα. Παιζει ρολο βεβαια και ο καιρος που τη χρησιμοποιεις, αλλο ειναι μια καινουρια μπαταρια, αλλο μια που την χρησιμοποιεις για ενα ετος.
Joshua21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 να ρωτήσω κάτι άλλο τους πιο παλιούς τότε σχετικά με τέτοιου τύπου μπαταρίες. Η απόδοσή τους πέφτει όσο αδειάζει η μπαταριά, ή μέχρι να τελειώσει δουλεύει στη τάση που έχεις ρυθμίσει; Οι variable voltage μπαταρίες κρατάνε την τάση εκεί(η σχεδόν εκεί) που την έχεις ρυθμίσει μέχρι να αδειάσουν. Στις απλές πέφτει σταδιακά η τάση όσο αδειάζει.
liopyr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Με το setting που έχεις την μπαταρία και την κατανάλωση υγρού θα το πας. Είναι ο πιο "αξιόπιστος" τρόπος. Μόλις χρειάστηκε να την βάλω να φορτίσει για πρώτη φορά. Με την προφόρτιση δηλαδή που είχε με έβγαλε μέχρι σήμερα, σε υγρό έβγαλε περίπου το 1/3 από το μπουκαλάκι. Όχι και άσχημα δηλαδή, υποψιάζομαι πως στις επόμενες φορτίσεις θα ανέβει κι άλλο η απόδοσή της.
VitamineQ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 δηλαδή μια φόρτιση ανα 3 μλ περίπου με ρυθμισμένη ένταση στο 4,κάτι
stamatinho Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Παιδια για οσους ξεκινανε τωρα μη δωσετε λεφτα για απλο σετακι με 650αρα μπαταρια γιατι ειναι ξενερα η παρτε modaki απο καμια Κινα fasttech(και εγω απο εκει το πηρα γιατι Ελλαδα ειναι φαρμακειο) η παρτε μια vision spinner 1300mah μπαταρια. To λεω γιατι κ εγω με 650αρα ξεκινησα και παραλιγο να γυρισω στο κ. τσιγαρο αν δε με βοηθουσε ενας φιλος. Δεν διαβασα τι λετε απλα ειδα κατι για μπαταριες και ειπα να κανω μια ενημερωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις