Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα τι ψάχνεις, εννοώ συγκεκριμένο είδος μπαταρίας (απλή/VV/VW). ατμοποιητή (top/bottom coil, επισκευάσιμο) κ.λπ και πόσα μπορείς να διαθέσεις.

Προσωπικά στις επόμενες ημέρες σκέφτομαι να πουλήσω το παλιό μου σετάκι, ελάχιστα χρησιμοποιημένο (περίπου 40ml συνολικά). Αν δεν σε ενοχλεί η μεταχείρα let me know.

Με ενδιαφέρει μεγάλη μπαταρία, με ΒΑΡΒΑΤΟ ατμοποιητή (ντουμάνι + γεύση) και με φθηνές κεφαλές που βρίσκεις και στο εμπόριο.

Ποιο σετ έχεις εσύ φίλε μου;

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει μεγάλη μπαταρία, με ΒΑΡΒΑΤΟ ατμοποιητή (ντουμάνι + γεύση) και με φθηνές κεφαλές που βρίσκεις και στο εμπόριο.

Ποιο σετ έχεις εσύ φίλε μου;

Θα ξανακάνω quote...

iStick και Μινι Ναύτιλο.

Για πιό πολλά πάς σε επισκευάσιμο Kayfun και 50W boxακι.

Δημοσ.

Εγώ είχα/θα δώσω σετ 3 Spinner με 3 Gemini Mini, περισσότερα σε pm. Αν και ελάχιστα χρησιμοποιημένα θα τα σπρώξω σε χαμηλή τιμή, και ο συγκεκριμένος ατμοποιητής (Gemini Mini) για εμένα είναι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος της κατηγορίας του,

Αλλά, πάντα ανάλογα το πόσα μπορείς να δώσεις, θα πρότεινα και εγώ το σετάκι eLeaf iStick και Μίνι Ναυτίλο. Έχει τέτοια απόδοση και ευκολία στη χρήση (το τελευταίο για όσους ακούνε για μοντάκι και τους φαίνεται «κάπως») που θα το πρότεινα ακόμα και σε νέο ατμιστή. Είναι και πανέμορφο το άτιμο.

V17RbkJ.jpg

Μόνο που δεν ξέρω αν είναι μέσα στο μπάτζετ σου. Η τιμή από Ελληνικό κατάστημα θα σου πάει αρκετά ψηλά (γύρω στα 80-90) αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις αρκετά πιο φτηνά απ'έξω. Σε άλλο φόρουμ είδα κάπου ότι ένας πήρε το iStick στα 26! με την τιμή του εδώ να κυμαίνεται γύρω στα 50.

Οι κεφαλές (BVC, οτιδήποτε λιγότερο είναι απλά πισωγύρισμα) κοστίζουν μεν 3.50 αλλά σύμφωνα με όσα διαβάζω κρατάνε πάρα πολύ και αντέχουν περισσότερο από τις συνηθισμένες BDC.

Δημοσ.

Εγώ πήρα μία για να ατμίσω το μανταρινάκι της Άτμος με τα παιδιά στο μαγαζί της γειτονιάς και μου κόστισε 3 B)

• Like 1
Δημοσ.

Το οποίο μανταρινάκι μου επανέφερε τη γεύση. Καπνικο-καπνικό, είχα αρχίσει να μην καταλαβαίνω γεύση. Το μανταρίνι έκατσε ταμάμ.

Δημοσ.

Yep κλασσικό φαινόμενο μετά από κάποια ml να «χάνεις» τη γεύση, σα να τη συνηθίζεις και να μη σε καλύπτει (ή ακόμα και να μη σου αρέσει). Αλλάζεις για λίγες ημέρες (σε εμένα ακόμα και διαφορετικό καπνικό αρκεί) και όταν γυρίσεις στο κύριο υγρό σου είναι σα να το δοκιμάζεις για πρώτη φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Και επειδή κάποια στιγμή θα χρειαστείτε να αλλάξετε γεύση ενώ έχετε γεμάτο τανκάκι, η χτυπα ξύλο μπορεί να βγει ο κύριος ατμοποιητής σας εκτός λειτουργίας, αγοράστε και ένα φθηνό δεύτερο. Εδώ ο Aspire CE5 BVC. Αεράτη τζούρα, καλό ντουμάνι και γεύση μόνο 2 κλίκ κάτω από το Ναύτιλο με κόστος 5-6€.

rImA2gV.jpg

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επίσης βρίσκομαι σε ένα ακόμα δίλλημα.

E Huge 35W ή Seven 22 ?

Να ατμίσεις θες ή να σκοτώσεις άνθρωπο ρε αδερφέ, τι ν' αυτό το ματσούκι;;  :-D

yED1uGv.jpg

Εγώ με αυτό δεν έβγαινα στον δρόμο πάντως, πιο πολύ με γκλομπ μοιάζει παρά με Mod για ηλ. τσιγάρο.

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις πιο χαλαρά αν είναι η πρώτη σου αγορά αυτή, μεγαλύτερο δεν σημαίνει πάντα και καλύτερο.

Ούτε τον Kanger που ρωτάς πιο πάνω θα 'παιρνα ακόμα, κάτσε να βγει, να δούμε τι θα πούνε οι πιο παλιοί, τι κριτικές θα πάρει...

Εμένα αυτό το ΚΑΙ clearomizer ΚΑΙ RBA αν θες μου κάνει λίγο μούφα.

Αν δεν σε απασχολεί καθόλου το κόστος και απλά ψάχνεις το καλύτερο, εγώ θα 'παιρνα ένα Provari.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα είναι το πρώτο μου MOD.

Απλά θέλω κάτι που να αντέχει η μπαταρία του.

Καλά και τα provari αλλά απλισίαστα.

Επίσης το Subtank το pre-order είναι στις 38λίρες εδώ και από 5 λέει θα έχει στοκ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν ξεκίναγα με τέτοιο ματσούκι θα είχα γυρίσει στο κανονικό τσιγάρο. Είναι πολύ δύσκολο να κουβαλάς τέτοιο πράγμα χωρίς μεγάλη τσάντα (το έχω πιάσει στα χέρια μου), και θα κατέληγα να μπάφιαζα όταν έβγαινα έξω σε μικροδουλειές χωρίς αυτό. Το istick το χώνω στη τσέπη του στήθους του δερμάτινου και βγαίνω. Ελαφρυ και μικρό, είναι έυκολο να το μεταχειριστώ εν κινήσει και να το μπαινοβγάζω από την τσέπη, ενώ μπορώ να κάνω και stealth vaping σε πλατφόρμες και διαδρόμους μετρό. Επίσης, απο χωρητικότητα με βγάζει γύρω στα 4-5ml υγρου ανά φόρτιση με άτμισμα στα 8-12W (στην οθόνη, πραγματικά είναι αρκετά παραπάνω).

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα άρθρο στο διαδίκτυο ότι βρήκανε λέει το ηλεκτρονικό τσιγάρο δέκα φορές πιο καρκινογόνο. Δεν παραθέτω καν το άρθρο, αλλά μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση του Δρ. Φαρσαλινού (καρδιολόγος και ερευνητής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αθηνών) εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...