Jamest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τουλάχιστον η mS στο θέμα αντικατάστασης και service είναι άριστη. Απο δεύτερα περιμένω ups να παραλάβει δωρεάν και να το στείλει στα κεντρικά. Το σπάσιμο είναι ότι για κανένα μήνα θα πρέπει να κάνω υπομονή.
anamenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τουλάχιστον η mS στο θέμα αντικατάστασης και service είναι άριστη. Απο δεύτερα περιμένω ups να παραλάβει δωρεάν και να το στείλει στα κεντρικά. Το σπάσιμο είναι ότι για κανένα μήνα θα πρέπει να κάνω υπομονή. δεν υπήρχε κανένα θέμα στο ότι η κονσόλα είναι import???
Jamest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δεν υπήρχε κανένα θέμα στο ότι η κονσόλα είναι import??? Όχι κανένα, με έβαλε να επιλέξω ανάμεσα στις διευθύνσεις που έχω δηλωμένες, μια αγγλική και μια Ελληνική. Στη συνέχεια μου έβγαλε δυο εκτυπώσεις, μια για τη ups και μια μηδενική απόδειξη για την αποστολή της κονσόλας. Πέντε λεπτά δουλειά. Η μόνη ταλαιπωρία είναι να βρω ένα κουτί για να το χωράει ακριβώς γιατί σου απαγορεύουν να το στείλεις με το κουτί του. 1
HolyMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 μεγαλη ξενερα! υπομονη φιλε ελπιζω να στο κανουν αντικατασταση και οχι επισκευη. 1
HolyMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Site: Interview: Phil Harrison on Xbox One's upcoming exclusives
cha0tic_George Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τουλάχιστον η mS στο θέμα αντικατάστασης και service είναι άριστη. Απο δεύτερα περιμένω ups να παραλάβει δωρεάν και να το στείλει στα κεντρικά. Το σπάσιμο είναι ότι για κανένα μήνα θα πρέπει να κάνω υπομονή. Μετά από πόσο καιρό φίλε σου έβγαλε το πρόβλημα? εμένα κλείνει κοντά 1 μήνα και δουλεύει άψογα δεν ήξερα ότι χαλάει το drive και στην πορεία..ήξερα μόνο από day1 τα χαλασμένα που δεν παίρνανε δισκάκι και σκάλωνε, αν και εκείνα πολλοί τα έφτιαξαν με πατέντα αν το χτυπήσεις από κάτω. Κρίμα γρήγορα ξεμπερδέματα φίλε στην Ms θα το στείλεις? όχι αμαζον ?τι διαδικασία ακολούθησες?
Millennium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Xbox One tips and tricks: Here's what your new console can do 1
p3tran Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ενας απο τους μεγαλυτερους ..καταστροφολογους για το xbone, ο famous mortimer, εκανε την απονενοημενη πραξη.. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=95197507#post95197507 και οχι μονο αυτο, αλλά λεει και λιγο πιο κατω οτι και οτι το ...ryse ..ειναι ...fantastic(!!), και οτι οπως ειχε ...προβλεψει(!!), το forza ειναι το καλυτερο exclusive ανεξαρτητου εταιριας(!!).. βρε κοιτα να δεις κατι πραγματα... απο εκει που ΟΛΟΙ θαβανε τα launch games του xbone, μαζι με το συστημα, τωρα ολοι δειλα-δειλα δηλωνουν...fans. ποιος να το περιμενε...
Jamest Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μετά από πόσο καιρό φίλε σου έβγαλε το πρόβλημα? εμένα κλείνει κοντά 1 μήνα και δουλεύει άψογα δεν ήξερα ότι χαλάει το drive και στην πορεία..ήξερα μόνο από day1 τα χαλασμένα που δεν παίρνανε δισκάκι και σκάλωνε, αν και εκείνα πολλοί τα έφτιαξαν με πατέντα αν το χτυπήσεις από κάτω. Κρίμα γρήγορα ξεμπερδέματα φίλε στην Ms θα το στείλεις? όχι αμαζον ?τι διαδικασία ακολούθησες? Αδερφέ εάν κανείς register τη κονσόλα στο xbox.com σου δίνει εγγύηση μέχρι το 2016. Απο εκεί και πέρα αν χτυπά ξύλο δημιουργηθεί πρόβλημα στη κονσόλα το κανείς report και αναλαμβάνουν αυτοί. Τα βήματα τα γράφω πιο πίσω. 2
konstantinos77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 To οne ποτε αναμενεται Ελλαδα γνωριζει κανεις ?
Millennium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Analyst Michael Pachter Believes Microsoft will Eventually Unbundle the Xbox One’s Kinect
konstantinos77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 E ας το βγαλουν να ριξουν και την τιμη 100 ευρω να ερθει ισα βαρκα ισα νερα με το ps4.
p3tran Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Analyst Michael Pachter Believes Microsoft will Eventually Unbundle the Xbox One’s Kinect ο παχτερ δεν ειναι τοσο ασχετος για να λεει αυτο που λεει εδω, αρα εξυπηρετει καποιον τριτο. η microsoft δεν εχει αναγκη να αφαιρεσει το κινεκτ προκειμενου να ριξει την τιμη, ΑΝ θελει. αντιθετα, το κινεκτ ειναι ενα εξτρα εσοδο για την ms, αφου εχει σχεδιασει διαφημιστικες καμπανιες που το χρησιμοποιουν. οσο για μειωση τιμης, αυτη θα υπαρξει οταν ειναι καιρος για μειωση τιμης. και αυτο το λενε βασικα οι πωλησεις. αν πουλαει, δεν θα πεφτει. αν ξεφυγει το ps4, θα πεσει. απλο. ο δε παχτερ, εχει κανει τοσες λαθος προβλεψεις τα τελευταια χρονια, και το οτι συνεχιζει με τετοια "αρθρα" δειχνει οτι παει να τα παιρνει απο δυο μεριες, αυτη του "αναλυτη τζιρου videogames" και αυτη του ..opinion leader (που δεν ξερει την τυφλα του) 1
konstantinos77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ναι οντως το κινεκτ ειναι βασικο μερος της καμπανιας του one ,τωρα κατα ποσο αξιζει δεν το γνωριζω ας μας το πεις εσυ Πετρο .Στο μελλον παντως δεν βλεπω να το βγαζει απο το κουτι η microsoft και να πουλαει το one χωρις αυτο ,αν ριξει την τιμη θα γινει μαζι με αυτο κατα την ταπεινη μου γνωμη .Στο πακετο παντως εμενα αυτη την στιγμη μου αρεσει που υπαρχει ...
p3tran Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 το κinect κατα τη γνωμη μου εχει θεση στην κονσολα. το οτι δεν ειναι το αγιο δισκοποτηρο του control input, αυτο νομιζω το ξερουμε ολοι. απο εκει και περα, υπαρχουν ηδη τροποι που η παρουσια του βελτιωνει τα πραγματα και δεν τα χαλαει. αρα.... και κατι αλλο ασχετο... ενας γνωστος μου εκανε τεστ για input latency lag στη θυρα HDMI IN του xbone, με συσκευη leo bodnar. βρηκε οτι το input lag δεν ειναι μεγαλυτερο απο 21ms. δηλαδη οχι τοσο ασχημα οσο φανταζομουνα. ακομα την εχω κενη τη θυρα, αλλα ολο και κατι θα αποφασισω να της ριξω μεσα, ειδικα οσο οι hdmi θυρες του πανελ λιγοστευουν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις