Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α, καλα, δε στα ειπα αυτα... οταν εχεις να κανεις download το game, και το game εχει ηδη και patch, πρωτα κατεβαινει το patch και μετα το game. με λιγα λογια, το 1% download δε λεει κατι. εκτος αν το αλλαξανε ηδη αυτο, αλλα δε νομιζω..

αστο κι εσυ ανοιχτο ρε παιδακι μου να δεις και αμα παιρνει φωτια! τι θες να το κλεισεις ακομα δεν το ανοιξες?

επρεπε να κατεβασεις πρωτα το killer instinct που ειναι και μικρουλι, ωστε να εχεις κατι να κανεις μεχρι να κατεβει το ποδοσφαιρακι..

ή μαλλον, μπορεις να το κανεις και τωρα.. ;)

και πηγαινε στα options (που μαλλον ετσι ειναι default, δεν θυμαμαι ομως) και βαλε το power mode σε αυτο που ειναι κλειστο μεν αλλα κανει downloads και installations κλπ για το μελλον..

Δημοσ.

Bασικα τωρα εχω φαει κολλημα με τα λαμπακια στο xbox και στην camera γιατι σε καποια φαση ηταν πιο φωτεινα μετα το εκλεισα και το ξανανοιξα φωτιζουν στην αρχη εντονα και μετα πεφτει η φωτεινοτητα τους ...

Δημοσ.

ναι ρε συ, κανουν dim μετα απο λιγο να μη σου μπαινουνε στο ματι.

γενικα, αντι να ανχωνεσαι εσυ, αστο ανοιχτο απο τωρα και για καμια βδομαδα μεχρι να βαρεθεις, να ανχωνεται εκεινο αντι για σενα ;D

τι g/t εχεις?

Δημοσ.

Βασικα ναι κανουν dim αλλα αν το κλεισεις και το ξανανοιξεις δεν θα επρεπε να επανελθουν ? Τελος παντων ,μπηκα στο profile μου και με το που μπηκα εγιναν φωτεινα παλι !! Τι να πω ...Το dashboard εχει εσενα black background ? Το θυμομουν πριν το κλεισω οτι ηταν αλλο χρωμα στο φοντο ή κανουν πουλακια τα ματια μου σιγα σιγα λογω κουρασης .Δεν ξερω αν αλλαζει βεβαια γιατι θα μου αρεσε να βαλω ενα αλλο χρωμα απο το μαυρο .

wishmaster77

Απο οτι βλεπω και οι ρυθμισεις σε σχεση με του ps4 διαφερουν .Το rgb full δεν κανει για τηλεοραση και δημιουργει υπερκορεσμο .Εσυ Πετρο σε ποιο bit colour το εχεις βαλει ?

Δημοσ.

36 bits per pixel, rgb limited, και κατευθειαν κατσε τρεξε το screen calibration tool.

φαινεται απλο, αλλα ο τυπος που το εχει φτιαξει ειναι ο ενας απο τους δυο (που δεν θυμαμαι τωρα πως τον λενε) που εχουν φτιαξει αυτο το επαγγελματικο πακετο calibration, και απλα ετυχε και δουλευει στη microsoft.

σ'εκανα add και σου στειλα και invite

------

χαχχαχα (ασχετο, αλλα) εν τω μεταξυ, απο την ωρα που μου εγραψε οτι ειμαι accepted για την alpha του titanfall και μου εβγαλε και το nda να υπογραψω, μιλαμε το bf4 δεν το βγαζω απο μεσα με την καμια!!! αυριο ξεκινανε, και μεχρι να μαθω σταματησανε και οτι δεν στελνουνε αλλα κλειδια, εκει, μεσα!! θα λιωσει το δισκακι μεσα στο xbone, αναμμενο να φαινεται!! ελα μωρη πουτανιαρα EA, δωσε! χαχαχαχαχα

Δημοσ.

οποιον γουσταρεις, τον κανεις follow. πηγαινε εκει στη μαλακια που λεει activity feed και θα καταλαβεις..

εκει ειναι σαν τον τοιχο με τα νεα ποσταρισματα του facebook, μονο που ειναι το τι κανανε αυτοι που ειναι friendlist σου, και αυτοι που εχεις κανει follow, επειδη ετσι γουσταρεις. (πχ οποιον developer ξερεις το tag του)

follower που κανει follow back, γινεται friend. αλλιως παραμενεις ..stalker του, σε αυτα που εχει δημοσια.

επισης υπαρχει αλλη μια κατηγορια/κατηγοριοποιηση, οι favorites, οπου δηλωνεις οποιον θελεις και τους παρακολουθεις σαν ξεχωριστο γκρουπ. δεδομενου οτι υπαρχουν αρκετες επιλογες privacy/online, αυτες οι κατηγοριες εχουν νοημα. παρ'ολα αυτα περιμενω οτι θα αλλαξουν αρκετα μετα το πρωτο μεγαλο update.

α, επισης για το αλλο που ρωτησες πριν, τα χρωματα στο dashboard, παλι απο εκει, (activity feed), πατας στο my profile και πας στα choose color κλπ.

Δημοσ.

πορνη electronic arts! στειλε μωρη ξεφτιλισμενη τον κωδικο γαμω το κερατο σου μεσα!!!

εχμμ ηθελα να πω, εδω και λιγη ωρα εχουνε αρχισει και αποστελλονται κλειδια για το titanfall alpha test. οψομεθα..

:)

Δημοσ.

Σημερα τσιμπησα dead rising 3 και φυσικα forza 5 .Τo ryse δεν το ειχα και το παρηγγειλα ...Αντε να δουμε .Αν παιζει κανεις dead rising co-op να μου πει .

και στο ebw εχουν παιχνιδια για xbox one δεν χρειαζοταν να πας public!

Δημοσ.

φαινεται οτι θα εχει γέλιο -εως πολυ γελιο, αλλα νομιζω εχει ενα προβλημα αυτο το ..console exclusive..

βγαινει κανα-δυο βδομαδες πριν απο ενα αλλο console exclusive

παντως φαινεται οτι οποιος διαολος το σκεφτηκε αυτο το παιχνιδι, σιγουρα θα πετυχει να φερει τις γυναικες μας ενα βημα πιο κοντα στην αποδοχη των ...κλασσικων αξιων (fps/tps κλπ)

άξια τα 40$ :D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...