Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το  dr3 εχω κολλησει ,αν και μετα το patch μου κανει που και που κολληματακια στιγμιαια το διαβασα και στο forum του xbox οτι συμβαινει .Τελος παντων δεν με ενοχλει αλλα εντυπωση μου εκανε ετσι που διαβασα οτι ειναι στα 30fps γιατι το 720p το ειχα καταλαβει με την μια οταν ειδα το παιχνιδι .Δηλαδη γραφικα δεν λεει τιποτα αλλα κολλας ασχημα .Το ryse απο την αλλη που εβαλα να δω ειναι πραγματι φοβερο και φαινεται η διαφορα με την cryengine .Kαταρχην και μονο οταν κοιτας πχ απο μακρυα το dr3 στα δεντρα και στα κτιρια βλεπεις μια μπουρδα απο γραμμες που μοιαζουν να αναβοσβηνουν ,ενω στο ryse απο οποια οπτικη και να το δεις και σε οποια αποσταση η λεπτομερεια ειναι παρα πολυ καλη και εχει γινει εξαιρετικη δουλεια .Για 900p δηλαδη δεν περιμενα τετοιο αποτελεσμα ..

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πουλάει και το XBOX ONE , πουλάνε και τα παιχνίδια του, αυτά είναι πολύ καλά νέα και σίγουρα δεν ξαναπάμε σε μονοπώλιο και PS2 era όπως πολλοί ονειρεύονταν.

Δημοσ.

Αφου ανεμενε μεχρι και συ εχεις πει οτι αν δεν επαιρναν πισω τα περι drm δεν θα αγοραζες την κονσολα τους.Οποτε τι περιμενες?

Δημοσ.

Σε PS2 era δε νομίζω να θέλει κανείς με common sense και μνήμη να επιστρέψουμε. Είδαμε τι έκανε η Sony όταν βρέθηκε σε αυτή τη θέση (όπως και κάθε εταιρεία θα έκανε, αυτές οι πρακτικές δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός). Ειδικά έτσι όπως πάει η Nintendo στα home consoles, το τελευταίο που θα έπρεπε να ονειρεύεται κανείς είναι μια αποτυχία της MS. 

Δημοσ.

πουλάει και το XBOX ONE , πουλάνε και τα παιχνίδια του, αυτά είναι πολύ καλά νέα και σίγουρα δεν ξαναπάμε σε μονοπώλιο και PS2 era όπως πολλοί ονειρεύονταν.

χεχε

κοιτα, ΚΑΠΟΙΑ στιγμη, αρκετοι ισως καταλαβουν οτι αυτο που παιζοτανε/παιζεται τωρα, δεν ειναι το αν θα γινοταν η sony μονοπωλιο,

αλλα το αν η sony θα επαιρνε ολοκληρωτικα τον μπουλο απο την αγορα αυτη..

τωρα, πως μια χουφτα κλωθογυριστρες, καταφεραν να πεισουνε το μισο gaming κοσμο oτι η microsoft κλεινει το τμημα xbox, εβγαλε τη μεγαλυτερη πατατα της χιλιετιας, και ολα τα συναφη,

αυτα γραφω στο αλλο θεμα, το VS, για το πως πολλοι ανθρωποι, χωρις να το επιδιωξουνε, γινονται αθελα τους και απο ενδιαφερον μονο, παπαγαλακια πρωτου οροφου...

Δημοσ.

χεχε

κοιτα, ΚΑΠΟΙΑ στιγμη, αρκετοι ισως καταλαβουν οτι αυτο που παιζοτανε/παιζεται τωρα, δεν ειναι το αν θα γινοταν η sony μονοπωλιο,

αλλα το αν η sony θα επαιρνε ολοκληρωτικα τον μπουλο απο την αγορα αυτη..

τωρα, πως μια χουφτα κλωθογυριστρες, καταφεραν να πεισουνε το μισο gaming κοσμο oτι η microsoft κλεινει το τμημα xbox, εβγαλε τη μεγαλυτερη πατατα της χιλιετιας, και ολα τα συναφη,

αυτα γραφω στο αλλο θεμα, το VS, για το πως πολλοι ανθρωποι, χωρις να το επιδιωξουνε, γινονται αθελα τους και απο ενδιαφερον μονο, παπαγαλακια πρωτου οροφου...

Εγω οπως εχω αναφερει και παλιοτερα η ms μπορει να το σωσει η sony δεν μπορει και λεω μηπως η ms της χαρισε το first round?Η ms ειναι μια εταιρια που βρισκεται τοσο ψηλα που παιζει μπαλα με τους κανονες της και οχι με τους κανονες των αλλων..Δεν ειναι ηλιθιοι να παρουσιασουν drm και always online τοσο μπαμ για να γινει τοσο θεμα.Ισως και να ειναι και να το βλεπω αλλιως αλλα συνηθως η ms καθοριζει πολλα πραγματα στην βιομηχανια.

Επισης για ανταγωνισμο να μιλησουμε ποιον ανταγωνισμο μεσα στο 14 η 15 θα βγουν sony windows phone αλλα δεν ειναι θεμα εδω να το αναλυσουμε....

Τωρα το πως το καταφερανε εχει πολλους παραγοντες οπως η τιμη βασικο μετα βαλανε τους κηρυκες τους και τελος ελπιζανε στην εποχη του τρολλινγ να τρολλαρουν ολοι οι 12 χρονοι....

Η sony δεν εκανε τιποτα ολο το καλοκαιρι αφησε μονο τους παπαγαλους να μιλανε γιαυτην......

Απο τιν αλλη η ms παλι δεν εκανε τιποτα ολο το καλοκαιρι και τελος εχει πουλησει και θα συνεχισει να πουλαει οσο και να ποθουν καποιοι να πεθανει...πραγμα αδυνατο....

• Like 1
Δημοσ.

αν θες τη γνωμη μου, η ms δεν χαριζει τιποτα!!

πολλα γινανε, μη γραφω για το θεμα h/w καλυτερα... (εκανα edit)

τωρα, για το θεμα της τιμης, ειλικρινα εχω ΧΕΣΤΕΙ στα γελια με γνωστους μου που ενω μου ζαλιζαν τα ουμπαλα οτι το νεο xbox ειναι ακριβο στα 500e (περιειχε καμερα + 1 game), τους βλεπω να μου συζητανε για το ...bundle που περιλαμβανει: ps4, camera και ενα παιχνιδι, σε τιμη λιγο πανω απο ..500e

μιλαμε, μονο γελαω πλεον....

απλα να καταλαβεις κι εσυ κατι, οτι τελικα ειναι πιο σημαντικο για τους περισσοτερους το πως σερβιρεις ενα φαϊ, παρα το τι στο διαολο περιεχει το φαϊ αυτο και αν ειναι καλα ψημμενο..... ;)

• Like 1
Δημοσ.

αν θες τη γνωμη μου, η ms δεν χαριζει τιποτα!!

πολλα γινανε, μη γραφω για το θεμα h/w καλυτερα... (εκανα edit)

τωρα, για το θεμα της τιμης, ειλικρινα εχω ΧΕΣΤΕΙ στα γελια με γνωστους μου που ενω μου ζαλιζαν τα ουμπαλα οτι το νεο xbox ειναι ακριβο στα 500e (περιειχε καμερα + 1 game), τους βλεπω να μου συζητανε για το ...bundle που περιλαμβανει: ps4, camera και ενα παιχνιδι, σε τιμη λιγο πανω απο ..500e

μιλαμε, μονο γελαω πλεον....

απλα να καταλαβεις κι εσυ κατι, οτι τελικα ειναι πιο σημαντικο για τους περισσοτερους το πως σερβιρεις ενα φαϊ, παρα το τι στο διαολο περιεχει το φαϊ αυτο και αν ειναι καλα ψημμενο..... ;)

Δεν λεω οτι χαριζει λεω οτι ισως αποσκοπει σε μια αλλη συμφωνια που ειναι το ιδιο κερδοφορα με το xbox οπως παει να γινει το windows phone..

Αυτο με την nvidia θυμισε μου αν θες...

Τωρα στο θεμα τιμης χτυπαει το ματι το 400 και το 500 βεβαια οταν το παιρνει καποιος το ps 500e κανει την παπια αλλα anyway... Η ms πουλαει αυτο το φαι και αυτο το φαι το ξερεις και ξερεις τι παιρνεις γιαυτο και εχει κανει πολυ καλες πωλησεις ξερεις οτι ειναι καλα ψημενο και θα σε κρατησει...

Δημοσ.

@lepater

η nvidia ειχε αναλαβει την καρτα γραφικων του πρωτου xbox.

εκανε καλη δουλεια, αφου οταν βγηκε σκοτωνε οτι υπηρχε, αλλα εκανε και ενα συμβολαιο που επιασε κοτσο τη microsoft, καθως  πληρωνε πανακριβα το καθε κομματι χωρις δικαιωμα αναπροσαρμογης της τιμης στο χρονο, στα κομματια, στη σμικρυνση κλπ.

ηταν ενα καθ'ολα νομιμο, αλλα 100% προς οφελος της nvidia συμβολαιο, που δεν δεχτηκε ουτε απο καλη πιστη να αλλαξει στην πορεια.

η ms κατι τετοια τα παιρνει προσωπικα, και ολοι ξερανε οτι δεν υπηρχε περιπτωση η ms α) να ξανακανει "χαζο" συμβολαιο και β) να ξαναδωσει ευκολα λεφτα απο την τσεπη της στην nvidia

ο βασικος λογος που το πρωτο xbox αποσυρθηκε τοσο γρηγορα, ηταν αυτος ;)

Δημοσ.

Εντάξει στο θέμα κονσόλα ήταν η πρώτη της φορα και λάθη γινονται πάντως το πρώτο ήταν κτηνος...αυτο που λες δεν το ήξερα εγώ νόμιζα ότι το σκότωσε για να σπρώξει την επόμενη γενιά αλλα μετά που το ps3 πήγε nvidia δεν νομίζω να εγινε το ίδιο

Δημοσ.

νόμιζα ότι το σκότωσε για να σπρώξει την επόμενη γενιά

ου ναι, πως! :) για να φανταστεις ποσο μελι-γαλα τα πηγαινανε, σκεψου οτι για καποιο διαστημα ο μοναδικος λογος που η nvidia παρειχε τσιπακια για το xbox, ειναι επειδη υπηρχε ...δικαστικη αποφαση που την εξαναγκαζε :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...