Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, νωριτερα εγινε η επισημη προυσιαση του νεου ford gt. οι ανθρωποι της ford ειπαν οτι αργοτερα στην ημερα θα ακολουθησουν νεα για το xbox.

introducing the ford gt

ford gt presentation

η ford αφησε τον V8 για εναν υπερτροφοδοτουμενο V6.

θελει να τρεξει LeMans το GT ;)

η αγωνιστικη εκδοση σε video απο δοκιμη στο πρωτοτυπο

σε περιπου κανα δυορακι θα ξερουμε τι ειδους ανακοινωση σχετικα με το xbox θα υπαρξει.

υπαρχουν 2 event οπως βλεπετε απο κατω:

valh57c7xkdvr81tj58x.png

Δημοσ.

Αντι να παραδεχτουν την πραγματικοτητα και να προσπαθησουν να κανουν την κονσολα καλυτερη εκει που μπορουν ωστε να την πουλησουν, προσπαθουν να μας βγαλουν χαζουν και εν τελει σονακηδες...το ιδιο και οι συμφορουμητες εδω μεσα...δεν σας λεει κανενας τιποτα για την επιλογη που κανατε εκτος και εσεις απο μονοι σας νιωθετε αρνητικα και προσπαθητε να πεισετε τον εαυτο σας οτι κανατε την καλυτερη επιλογη και οτι οι αλλοι ειναι βλακες...ειναι ακομα νωρις και παιχνιδια που θελουν τρελη επεξεργαστικη δυναμη θα τρεχουν καλυτερα στο one σε στιγμιαιες περιπτωσεις σε παιχνιδια οπως το gta και το unity...γιατι πολυ απλα δεν εχουν ακομα δουλεψει καλα πανω στο μοντελο οπου το computing το κανει η gpu...εσεις τι λετε οτι θα γινει μολις το καταφερουν σωστα? η gpu του ps4 ειναι πολυ ισχυροτερη... Προς το παρων ομως τα παιχνιδια τα τρεχει το ιδιο καλα με το ps4 αλλα σε 900p και ο,τι να ναι...δεν λεω οτι με χαλαει τοσο η αναλυση, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! Εκανε την μαλακια απο την αρχη η ms και τωρα τρεχει και δεν φτανει...αν εσυ που το διαβαζεις αυτο ησουν dev και εφταχνες ενα multiplatform παιχνιδι με προοπτικη να πουλησεις τα διπλασια copies στο ps4 τι θα εκανες??? Το πρωτο xbox δεν ηταν τεχνολογικα καλυτερο του ps2?? Γιατι μετα ηταν ανυπαρκτο??? Γιατι δεν ειχε πουλησει κονσολες!!! No consoles?no games! Ποιος θα κατσει να ασχοληθει? Θα παει εκει που θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι! Ο κοσμος δεν θα κατσει να ασχοληθει με 900p και ιστοριες αν του το δωσεις φθηνοτερα! Και αφου τον γαμ@@σες μεχρι τωρα θα πρεπει και να επανορθωσεις για να φτασεις την sony...και αφου φτασεις το ps4 σε πωλησεις και κερδισεις devs και exclusives, μετα ο,τι bonus και να δωσεις στον κοσμο (dx12...) θα τον κερδισεις εις διπλουν...γιατι τωρα αν το βγαλουν και παλι δεν φτασει τις επιδοσεις του ps4,θα απογοητευσουν εις διπλουν....

Ηρεμια....μην ξεχνατε να παρετε τα χαπια σας...

http://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2s3d2z/inside_xbox_one_dual_lane_directx_12_and_soc/

Ξυπνανε σιγα σιγα ολοι.....dx12,tiled resources,dual gpu.....bla bla bla...καυτο 2015.

Δημοσ.

Ποια πραγματικότητα ρε σε Johngamer;Η πραγματικότητα είναι οτι η ms με τους πόρους που απελευθερωνει στους προγραμματιστες (cpu),με το cloud και το dx12 μόνο να επαναπαύεται δε δείχνει εν αντίθεση με τη Sony που δεν ακούγεται το παραμικρό (δικαιολογημενα βέβαια γιατί πουλάει σα τρελη).Τι άλλο να κάνει η ms δηλαδή; Έχει βγάλει ήδη αποκλειστικοτητες και ετοιμάζει και άλλα ωραία.Πως γίνεται να την κατηγορείς για στασιμότητα. Απο την άλλη πως μπορείς και μιλάς για ενα πολύ δυνατότερο μηχάνημα; Οι διαφορές οπτικά είναι ανύπαρκτες και σε κάποια παιχνίδι λογο cpu το one κάνει καλύτερη δουλειά.Πες με και γραφικό αν θες αλλά απο τα γραφόμενά σου δείχνεις είτε sony fanboy είτε οτι δεν έχεις πάρει πρέφα τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία.Εγω παίζοντας στο pc σου λέω οτι hardwarικα είναι ισοδυναμες μπακατελες και οι δύο. Αν το πάμε στα παιχνίδια το one μέχρι στιγμής το ξεβρακωνει στεγνά το ps4.

• Like 3
Δημοσ.

Ποια πραγματικότητα ρε σε Johngamer;Η πραγματικότητα είναι οτι η ms με τους πόρους που απελευθερωνει στους προγραμματιστες (cpu),με το cloud και το dx12 μόνο να επαναπαύεται δε δείχνει εν αντίθεση με τη Sony που δεν ακούγεται το παραμικρό (δικαιολογημενα βέβαια γιατί πουλάει σα τρελη).Τι άλλο να κάνει η ms δηλαδή; Έχει βγάλει ήδη αποκλειστικοτητες και ετοιμάζει και άλλα ωραία.Πως γίνεται να την κατηγορείς για στασιμότητα. Απο την άλλη πως μπορείς και μιλάς για ενα πολύ δυνατότερο μηχάνημα; Οι διαφορές οπτικά είναι ανύπαρκτες και σε κάποια παιχνίδι λογο cpu το one κάνει καλύτερη δουλειά.Πες με και γραφικό αν θες αλλά απο τα γραφόμενά σου δείχνεις είτε sony fanboy είτε οτι δεν έχεις πάρει πρέφα τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία.Εγω παίζοντας στο pc σου λέω οτι hardwarικα είναι ισοδυναμες μπακατελες και οι δύο. Αν το πάμε στα παιχνίδια το one μέχρι στιγμής το ξεβρακωνει στεγνά το ps4.

Καλα δεν το λες και ξεβρακωμα...αν ειναι δυνατον...και ξαναλεω, πως γινεται να ειμαι sony fanboy χωρις να εχω αγορασει ποτε κονσολα της sony,ενω εχω παρει 2 xbox phat και ενα slim...και οι διαφορες δεν ειναι ανυπαρκτες...ειπαμε, δεν ειναι τεραστιες, αλλα ειναι εκει! Και μονο μια τιμη χαμηλοτερη θα με κανει να το παρακαμψω τελειως! Αυτο δεν εχει κανει ακομα η ms και αυτο ειναι που θα την σωσει...μιλαω λογικα και θα με βγαλουν και sony fanboy, τα χαπια μου...

Δημοσ.

Καλα δεν το λες και ξεβρακωμα...αν ειναι δυνατον...και ξαναλεω, πως γινεται να ειμαι sony fanboy χωρις να εχω αγορασει ποτε κονσολα της sony,ενω εχω παρει 2 xbox phat και ενα slim...και οι διαφορες δεν ειναι ανυπαρκτες...ειπαμε, δεν ειναι τεραστιες, αλλα ειναι εκει! Και μονο μια τιμη χαμηλοτερη θα με κανει να το παρακαμψω τελειως! Αυτο δεν εχει κανει ακομα η ms και αυτο ειναι που θα την σωσει...μιλαω λογικα και θα με βγαλουν και sony fanboy, τα χαπια μου...

Ναι τα crushed blacks ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στο AW αυτην την στιγμη, δεν εχω προβλημα ουτε με την αναλυση ουτε με το frame rate...τι και αν πεφτει στο campaign αντε και 10fps στο ps4 σε καποια μετρημενα σημεια, σιγα...δεν σου φτανουν 50??Στο multiplayer ομως ειναι σταθερα 60 δεν πεφτει ποτε. Απο την αλλη τα crushed blacks του one επιμενουν και σου δυκολευουν την ζωη οταν ψαχνεις κρυμμενους αντιπαλλους...το gta ξαναλεω, που ειδες να τρεχει καλυτερα??? και τα 2 τρεχουν μια χαρα. αν πεσει δηλαδη κανα 2 καρε? Και το one το κανει αυτο...δεν πεφτει στα 27, πεφτει στα 28-29, πιο συχνα ομως...δεν λεει τιποτα αυτο...Εγω λεω αυτο που βλεπω ειμαι αντικειμενικοτατος, παιζω και με τις 2 κονσολες χωρις να εχω καμια...ποσο πιο αντικειμενικος να γινω... ο αγοραστης δεν θελει να νιωθει μαλακας...αυτην την στιγμη ναι το 100αρικο παιζει μεγαλο ρολο, ειδικα για τον Ελληνα και τον ευρωπαιο που ειναι sonyακιας, γιατι να αλλαξει και να παρει κατι αγνωστο στην ιδια τιμη παρολο που ξερει οτι ειναι πιο αδυναμο...???Επισης το ps4 σπαει κοντερ και εσυ με την ms λετε μονο οτι το one εχει περασει το 360...ε αν ειναι αυτο αρκετο τοτε παω πασο...

icon_scratch.png

Δημοσ.

Άγνωστο είναι το xbox στην Ευρώπη ρε συ john;Οκ δεν είσαι sony fanboy,το δέχομαι, όμως φίλε μου εχεις γράψει υπερβολαρες μέσα. Ειδικά με το πολύ πιο δυνατό ps4 με ξεπέρασες. Οκ, τα λεγανε στην αρχή, τώρα που έχουν βγει κάμποσα παιχνίδια και ξέρουμε τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος, επιμένεις ακόμα για ένα πολύ πιο δυνατό μηχάνημα;

Δημοσ.

Άγνωστο είναι το xbox στην Ευρώπη ρε συ john;Οκ δεν είσαι sony fanboy,το δέχομαι, όμως φίλε μου εχεις γράψει υπερβολαρες μέσα. Ειδικά με το πολύ πιο δυνατό ps4 με ξεπέρασες. Οκ, τα λεγανε στην αρχή, τώρα που έχουν βγει κάμποσα παιχνίδια και ξέρουμε τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος, επιμένεις ακόμα για ένα πολύ πιο δυνατό μηχάνημα;

Πουλαει λιγοτερα απο μισα...και αυτα ειναι περισσοτερο συσπειρωμενα σε μ.βρετανια...ειδικα στην Ελλαδα υπολογιζω 1 στις 20 κονσολες, επιεικως...Αν αυτο ειναι υπερβολη...μπαινεις να παιξεις destiny που δεν εχει matchmaking και δεν μπορει να βρει 6 ατομα...Εχω φαει ολα τα call of duty στην μαπα και μολις βλεπω Ελληνα μεσα ειναι σαν να επιασα το τζοκερ...Εσυ τι λες? Κραζω επειδη ειμαι sony fanboy, ή θελω περισσοτερο κοσμο με xbox και ξενερωνω με τις μαλακιες της MS???

Δημοσ.

Επειδη έχω λιώσει τη ζωή μου στα call of duty καταλαβαίνω οτι τρολαρεις.Και μόνο απο αυτό καταλαβαίνει πολλά κάποιος.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη έχω λιώσει τη ζωή μου στα call of duty καταλαβαίνω οτι τρολαρεις.Και μόνο απο αυτό καταλαβαίνει πολλά κάποιος.

Μαλιστα οκ...πρεπει να εισαι σπιρτο μεγαλο για να με καταλαβες για τρολ...ειμαι σιγουρος πως δεν υπαρχει τροπος να σε πεισω...γιατι απλα δεν θες να λεω την αληθεια, θες να ειμαι τρολ...γιατι αλλιως εχω δικιο...

Δημοσ.

Οταν λες οτι στα call of duty δε βρίσκεις Έλληνα είσαι απλά ψεύτης. Εχω λιώσει ολα τα cod και πάντα υπήρχε τεράστια ελληνική κοινότητα.Ξεκινας με πολύ δυνατότερο μηχάνημα ενώ δεν είναι, συνεχίζεις λέγοντας οτι στην Ευρώπη το μηχάνημα είναι άγνωστο και καταλήγεις να λες οτι στα Cod δε βρίσκεις Έλληνες. Δε θέλω να διαβάσω και τίποτα άλλο για να καταλάβω που το πας.

• Like 3
Δημοσ.

Οταν λες οτι στα call of duty δε βρίσκεις Έλληνα είσαι απλά ψεύτης. Εχω λιώσει ολα τα cod και πάντα υπήρχε τεράστια ελληνική κοινότητα.Ξεκινας με πολύ δυνατότερο μηχάνημα ενώ δεν είναι, συνεχίζεις λέγοντας οτι στην Ευρώπη το μηχάνημα είναι άγνωστο και καταλήγεις να λες οτι στα Cod δε βρίσκεις Έλληνες. Δε θέλω να διαβάσω και τίποτα άλλο για να καταλάβω που το πας.

Ε τωρα τρολαρεις εσυ...δεν παιζει να λες αληθεια...αρχικα δεν ειπα οτι ειναι αγνωστο! Μην αλλαζεις τα λογια μου, ειπα οτι η Ευρωπη και περισσοτερο οι Ελληνες ειναι PSακηδες...Οι πωλησεις λενε την αληθεια...ποιο θες??? To AW??? 2,3εκ εναντι 1,12εκ...ghosts? 1.17 εναντι 0,56...και ξαναλεω οι περισσοτεροι απο αυτους βρισκονται στην μ.βρετανια γιατι εκει πουλαει καλυτερα το one. Ποια κοινοτητα cod ελληνικη μου λες?? Τιποτα pc..??? Ο,τι να ναι πραγματικα, πρεπει να με δουλευεις...gamertag: johngamer7 Αν δεν τρολαρεις κανε με add. Καληνυχτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...