Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα στοιχεια ειναι για την αποδειξη αγορας αν δεν κανω λαθος...μην το φοβασαι ολοι απο κει αγοραζουμε

Το λέω επειδή σε παιχνίδια που έβαζα δεν χρειαζότανε στοιχεία για paysafe,μονο paypal κλπ.

Δηλαδή μπορώ να βάλω και μούφα στοιχεία;;

Δημοσ.

@papeipa

το χειρότερο θα είναι αν αποδειχθεί ότι το XBOX one είναι ισοδύναμο ή ακόμη και δυνατότερο από το PS4 , εκεί αναμένονται χιλιάδες meltdowns...

Aν μου επτρεπεις,τα meltdowns αφορουν τους κολλημενους. Οι υπολοιποι απλα θα αγορασουμε την κονσολα. Θα 'χει κυκλοφορησει κ το Quantum Break..

• Like 3
Δημοσ.

Τι γίνεται με το preview?..... τις τελευταίες 7 ημέρες που έχει βγάλει 3 update κοντά στα 230mb κάθε φορά. Προσθέστε άλλα 3-4 update από τα halo,horizon & sunset. Γαμώ τις nextgen μου κονσόλες μέσα. Βαρέθηκα να ανοίγω κονσόλα και να βλέπω update. Θα τις πουλήσω όλες και θα γίνω Nintendo-monk. :P

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι στο play 4 αν διαγραψω ενα ψηφιακο τιτλο απο τον σκληρο εχω τουλαχιστον την επιλογη να κρατησω το save

Στο one δεν γινεται?Τερματισα το ryse θελω να το σβησω αλλα να κρατησω την προοδο μου

Δημοσ.

και για το κιτ αυτο πρεπει να αγορασεις ειδικες μπαταριες?

φορτιζεις με usb καλωδιο..δν χρειαζεται τιποτα παραπανω

Δημοσ.

Τι γίνεται με το preview?..... τις τελευταίες 7 ημέρες που έχει βγάλει 3 update κοντά στα 230mb κάθε φορά. Προσθέστε άλλα 3-4 update από τα halo,horizon & sunset. Γαμώ τις nextgen μου κονσόλες μέσα. Βαρέθηκα να ανοίγω κονσόλα και να βλέπω update. Θα τις πουλήσω όλες και θα γίνω Nintendo-monk. :P

Προς στιγμη νομισα οτι θα εφτιαχνες PC. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν μπορεις ακομα, για αυτο δεν βρηκες τιποτα σχετικο...Με την ελευση των νεων windows στα τελη του τρεχοντος, λενε οτι θια μπορεις να εχεις remote-cross play μεταξυ ΟΝΕ, υπολογιστη, ταμπλετων που θα ''φορουν'' τη συγκεκριμενη εκδοση των windows.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...