Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά , είναι προτιμότερο να πάρω gift card των 50 η να αγοράσω ένα παιχνίδι απο κατάστημα ;

Το store κάνει καλύτερες τιμές;; Αν ναι ποιά παιχνίδια είναι διαθέσιμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα...τα καινούρια games μπορείς να τα βρεις από καταστήματα φτηνότερα από digital...digital μπορείς να βρεις προσφορές σε παλιότερα games

επίσης από εδώ μπορείς να βρεις gift card των 50 ευρώ πληρώνοντας μόνο 37

Επεξ/σία από ultralisk
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα εχω αυτην την οθονη http://www.e-shop.gr/samsung-xl2270hd-22-led-tv-p-PER.157037?gclid=CjwKEAiArqKmBRCOj_qfmuqinnYSJAAkAYwG_bgK2SGrMqEnXUh4rYzyFOpb-gow2kSA8NAHERauMBoC2H3w_wcB               και προσπαθω να παιξω λιγο χβοχ. αλλα τα γραφικα τα χρωματα φαινονται ασχημα κανα help με setings τι μπορο να κανω?

Παιζει να ειναι σαν τις παλιες (δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι) τηλεορασεις της Samsung που εχουν μια θυρα HDMI (εγραφε DVI σε παρενθεση) οπου μπορεις να συνδεσεις PC. Εκει πρεπει να βαλεις την κονσολα και να ονομασεις την HDMI ως PC ή DVI PC πατωντας το κουμπι source που επιλεγεις το input και πανω στην HDMI πατας EDIT NAME.

Δημοσ.

Οχι εχει κανονικα θυρα hdmI k αλλη που ειναι dvi.απο το χβοχ τα setings της οθονης τα αφηυνεις ως εχουν μονα τους?Kαι κατι αλλο το χβοχ δεν σου δεινει δωρο δοκιμαστικα τo  gold?

Δημοσ.

Οχι εχει κανονικα θυρα hdmI k αλλη που ειναι dvi.απο το χβοχ τα setings της οθονης τα αφηυνεις ως εχουν μονα τους?Kαι κατι αλλο το χβοχ δεν σου δεινει δωρο δοκιμαστικα τo  gold?

Δοκιμασε αυτο που σου ειπα στην μοναδικη θυρα HDMI που εχει τοτε.

Δημοσ.

όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα...τα καινούρια games μπορείς να τα βρεις από καταστήματα φτηνότερα από digital...digital μπορείς να βρεις προσφορές σε παλιότερα games

επίσης από εδώ μπορείς να βρεις gift card των 50 ευρώ πληρώνοντας μόνο 37

ειναι αξιοπιστο?

Δημοσ.

Ο φίλος που έχει το goldxbox είναι χρόνια στον χώρο και είναι τίγκα αξιόπιστος.Προτίμησέ τον χωρίς δεύτερη σκέψη.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα για το gold πρεπει να εχεις καρτα visa?μου δεινει 30 μερες free αλλα μου ζηταει λογαριασμο καρτας,και δεν εχω

Δημοσ.

Να και ενας τιτλος που εχει καλυτερα γραφικα στο XOne αλλα τρεχει χειροτερα...

Εχει κουρασει αυτο με το DF,κοτζαμ microsoft μου βγαλε κονσολα το 14 που δεν μπορει να παιξει 1080p,οχι το παν δεν ειναι η αναλυση (αν και το 1080p ειναι πια mainstream) γιατι ακομα παιζω forza στο 360 αλλα με τις υποχωρησεις που γινονται για να παιξουν τα games θα παιζουμε gta6 σε interlaced.

Δημοσ.

20% διαφορά είναι στην ανάλυση υπέρ του PS4 αλλά με πολύ καλύτερο texture filtering στο ΧΒΟΧ ONE σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...