Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πατησε φιλος με account οπως το παραπανω. Στις κονσολες ειναι διαφορετικα τα πραγματα απ'οτι με τα κλειδακια για PC. Και εγω αγοραζω απο κλειδαδικα για το PC, αλλα για το XBONE, αγοραζω απο οπου τα βρω πιο φθηνα στα Store της MS...

Δημοσ.

Για τα accounts συμφωνώ, είναι σημαντικό ρίσκο και καλύτερα να αποφεύγονται. Ας δώσει κάποιος 5-10 ευρώ παραπάνω να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Δημοσ.

μαλιστα! με τα store δε μπορω να καταλαβω τι παιζει. Βλεπω πολυ αγοραζουν απο hong kong. Αυτο γινεται μεσω vpn φανταζομαι. Σε αυτο υπαρχει κανενας φοβος για ban? Υπαρχει καποια σελιδα που να δειχνει προσφορες? Επισης αμα αγορασεις στην ιδια κονσολα απο hong kong ας πουμε και απο αργεντινη πειραζει?

Δημοσ.

Παιδια πως κατεβαζω το halo 5;ειπατε οτι ειναι δωρεαν..μπαινω στο xbox live αλλα μου βγαζει 35 ευρω!εχω κ συνδεση gold

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια πως κατεβαζω το halo 5;ειπατε οτι ειναι δωρεαν..μπαινω στο xbox live αλλα μου βγαζει 35 ευρω!εχω κ συνδεση gold

Γεια χαρά henry11, μόλις τώρα το τσέκαρα και βλέπω ότι υπάρχει κανονικά διαθέσιμο για install στο store του xbox one. Αν το δοκίμαζες πολύ πιο νωρίς μέσα στη μέρα και δεν στο εμφάνιζε ίσως είχε να κάνει με τη διαφορά της ώρας που έχουμε με την Αμερική. Καλό λιώσιμο :D

Δημοσ.

Γεια χαρά henry11, μόλις τώρα το τσέκαρα και βλέπω ότι υπάρχει κανονικά διαθέσιμο για install στο store του xbox one. Αν το δοκίμαζες πολύ πιο νωρίς μέσα στη μέρα και δεν στο εμφάνιζε ίσως είχε να κάνει με τη διαφορά της ώρας που έχουμε με την Αμερική. Καλό λιώσιμο :D

Περίπου 80gb dl δεν είναι αν δεν κάνω λάθος;

4 μέρες κατέβασμα και μια μέρα παίξιμο :P

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω αυτη τη στιγμη προσβαση στο xbox one εδω που ειμαι και θα εχω απο μεσα του μηνα και μετα μπορω με καποιο τροπο να δηλωσω το halo5 να μπει στην download list για οταν εχω προσβαση στο xbox one?

Εδω που ειμαι εχω προσβαση σε 360 και σε ιντερνετ απο pc.

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω αυτη τη στιγμη προσβαση στο xbox one εδω που ειμαι και θα εχω απο μεσα του μηνα και μετα μπορω με καποιο τροπο να δηλωσω το halo5 να μπει στην download list για οταν εχω προσβαση στο xbox one?

Εδω που ειμαι εχω προσβαση σε 360 και σε ιντερνετ απο pc.

Δωρεάν από 29/06 έως 05/07. Και να μπεις να το κατοχυρώσεις απο το xbox.com, μετά τις 05/07 δεν θα παίζει...

Καθαρίζεις με 21,29€ (με μεταφορικά) αν είσαι fan της σειράς...

http://www.ebay.com/itm/Halo-5-Guardians-XBOX-ONE-NEW-SEALED-FAST-DISPATCH-/162029179714?hash=item25b9b11342:g:lbMAAOSwAvJXB3mR

Δημοσ.

Περίπου 80gb dl δεν είναι αν δεν κάνω λάθος;

4 μέρες κατέβασμα και μια μέρα παίξιμο :P

86,9gb είναι. Μόλις το έβαλα να κατεβαίνει και ίσως παίξω μεθαύριο. Τώρα βρήκα να φύγω από το φοιτητικό σπίτι μου με το VDSL.

Δημοσ.

Δωρεάν από 29/06 έως 05/07. Και να μπεις να το κατοχυρώσεις απο το xbox.com, μετά τις 05/07 δεν θα παίζει...

Καθαρίζεις με 21,29€ (με μεταφορικά) αν είσαι fan της σειράς...

http://www.ebay.com/itm/Halo-5-Guardians-XBOX-ONE-NEW-SEALED-FAST-DISPATCH-/162029179714?hash=item25b9b11342:g:lbMAAOSwAvJXB3mR

Το δίνουν δηλαδη για περιορισμενο χρονο?

Δημοσ.

Καλά νέα γι αυτούς που "δεν προλαβαίνουν" να το κατεβάσουν, προστέθηκε άλλη μια μέρα(έως 6/7 δηλαδή) για τους gold συνδρομητές.

Δημοσ.

Για περιορισμένου χρόνου παιχνίδι δεν έχω μπεί ποτέ στον κόπο να κατεβάσω.

Δηλαδή τι θα καταλάβει κάποιος εαν παίξει 5 ημέρες; (και αν ειναι 5 μέχρι να κατέβει..) 

Θα χαρεί το παιχνίδι; προφανώς και όχι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...