sotiris123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 λοιπον εκει που εισαι με το μενεντες κ σου λεει να διαλεξεις ποιον θα σκοτωσεις... θελω καποιος που διαλεξε το σημαχο κ οχι τον μενεντες να μου πει τι γινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Call of Duty: Black Ops 2 review Από το PC Gamer. συγνωμη αλλα μολις διαβασα μια κριτκη που "κραζει" ενα παιχνιδι της σειρας του call of duty? αληθεια; πιο cod εχει παρει κατω απο 71; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 επειδη το τερματισα εχω να πω οτι δεν μου αρεσε οσο τα αλλα... δεν μ αρεσε που ειχε νεας γενιας οπλα με ρομποτ κλπ.. σα στορυ κλασικο κοντ δεν παιζει να μη σ αρεσει.. αλλα του χρονου( που λογικα θα βγει και νεο battlefield) πρεπει να αλλαχτπυν πολλα στο κοντ με βασικα τα γραφικα και τα ονοματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έλεος με όλους εσάς που έχετε το παιχνίδι μη αγορασμένο και κάθεστε και κάνετε κριτική για έναν τίτλο που είναι για να παίζεται online multiplayer και μου γράφετε για το single! Αμάν ρε παιδιά ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 να λεγαμε για το battlefield οτι ειναι multi οκ... αλλα παντα το κοντ ηταν το campaign του το ατου του....και αυτα που σου ειπα οτι με πειραξαν ειναι και στι μουλτι... γραφικα-οπλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsoft Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 offtopic ^ lol μπήκα πριν κανα μήνα και διάβασα ένα νέο για το gameboy (αν θυμάμαι καλά) και το είχε γράψει μια γιαγιά.. Μπαίνει ο καθένας, κοπιάρει 2-3 ειδήσεις και τον κάνει συντάκτη ο μεγάλος ΜΑΝΟΣ. Ότι να ναι.. edit: το βρήκα. και με username Zozoulini lol Ο Καθένας είμαι εγώ να υποθέσω... τελος παντων, δεν εγραψα αποψη δεν το εχω παιξει το παιχνίδι, μ'αρεσουν τα cod γενικα, εχω περασει καλα με καποια απο τα παιχνιδια της σειράς. Το gameworld το παρακολουθω καιρό, και με το Μάνο εχουμε γνωριμία απο το 96' που είχα την illusion bbs στην amiga και τον υποστηρίζω όσο μπορώ, το σαϊτ εχει αναβαθμιστεί και ειναι πολυ ενδιαφερον με user levels, on-line tv με games reviews, community σε στυλ facebook και εμενα προσωπικα με ξανακερδισε. Αυτο ήταν offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Eγω ακομα προσπαθω να καταλαβω ποιο εχει καλυτερο multi ,το warfighter ή αυτο εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς να έχω παίξει κανένα, πιο πιθανό το βρίσκω το BO2. Το προηγούμενο ΜΟΗ ήταν μάπα στο online. Το Warfighter με τα 2-2 δοκιμάζει κάτι νέο, αλλά είχα διαβάσει ότι δεν άρεσε σε αρκετά άτομα στο gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 αυτο εδω συμβαινει με τα γραφικα(κατι κοκκινα πραγματα). και στειλε μου το λινκ για το φραπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Η dice το ειχε αναλαβει το multi και στο προηγουμενο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 αυτο εδω συμβαινει με τα γραφικα(κατι κοκκινα πραγματα). και στειλε μου το λινκ για το φραπς γαμάτο όπλο είναι ρε συ!!Άστο έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αφθονο περιεχομενο...4 ωρες της πλακας SP με 1 ωρα cutscenes και 2Χ2 χαρτες MP. Το θελω και εγω..!Τοσο φιλικο, τοσο μικρο, μπορω να το παιρνω και pocket. Επομενο review απο την Χριστιανα Θανου το εορταστικο τευχος Δεκεμβριου του Cosmopolitan. Δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι αναφέρεται στο multiplayer. Όσο για το 2ο σχόλιο είναι η απόδειξη του γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν παίζουν games και δεν μπαίνουν στο συντακτικό χώρο. offtopic ^ lol μπήκα πριν κανα μήνα και διάβασα ένα νέο για το gameboy (αν θυμάμαι καλά) και το είχε γράψει μια γιαγιά.. Μπαίνει ο καθένας, κοπιάρει 2-3 ειδήσεις και τον κάνει συντάκτη ο μεγάλος ΜΑΝΟΣ. Ότι να ναι.. edit: το βρήκα. και με username Zozoulini lol Αυτη η "γιαγιά" λέγεται "Μαρία Αναγνωστοπούλου". Και το 99% των ειδήσεων στην Ελλάδα είναι κόπιες από ξένα μέσα. Καλώς ήρθες στην πραγματικότητα. Γιατί δεν ενημερώνεσαι καλύτερα από κατι αλλα game sites που βάζουν 10άρια σε κάτι ανύπαρκτα games τύπου Journey με μιάμιση ώρα διάρκεια ας πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Γιατί δεν ενημερώνεσαι καλύτερα από κατι αλλα game sites που βάζουν 10άρια σε κάτι ανύπαρκτα games τύπου Journey με μιάμιση ώρα διάρκεια ας πουμε? Αν έπαιξες το Journey για τη διάρκειά του, δεν θα 'πρεπε να ασχοληθείς καν με το παιχνίδι. Και σιγά το παιχνίδι (CoD) που πρόσβαλε ο fearwhatnow. Αφού τόσο διαρκεί το campaign, 4 με 5 ώρες το πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Παντα ετσι ηταν τα CoD 4-5 ωρες ωραιου campaign ομως και απειρες ωρες multiplayer. Για να το κρινεις σωστα θα πρεπει να παιξεις πρωτα το multi αρκετα για μενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα