Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποια ουσια? Εγω νομιζα οτι μιλουσαμε για το φυτο κανναβη απο το οποιο προερχονται πολλες ουσιες.

A δηλαδη το προβλημα σου ειναι η διευκρινηση που δν εκανα εγω?Δηλαδη εσυ τοση ωρα μιλουσες για τις παραγομενες ουσιες τις κανναβης μονο??Τι να σου πω αν νομιζεις οτι με λογοπαιγνια και βλαχοδημαρχηλικια θα κερδισεις μια συζητηση...Απλα ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...

• Απαντ. 603
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό λέω κι εγώ. Εμένα ας πούμε με ενοχλεί να στριμώχνομαι στο λεωφορείο επειδή ο άλλος είναι χοντρός. Άρα από αύριο απαγορεύεται η ζάχαρη και το ξύγκι στα σουβλάκια.

Διαφωνείς;

Φυσικα και διαφωνω. Η αυτονοητη(και ειπα να το προσθεσω αλλά λεω ε δεν χρειαζεται) συνεχεια/προσθηκη στην προταση "Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι θελει αρκει να μην ενοχλει τους αλλους με τον οποιονδηποτε παραμικρο τροπο." ειναι μια προταση με τον ορισμο της ενοχλησης.

Η καθε ενοχληση πρεπει να ειναι σε πλαισια καθορισμενα και οχι παραλογα πχ του τυπου "με ενοχλεις που υπαρχεις αρα πεθανε τωρα" ή "με ενοχλεις που εισαι χοντρος γιατι δεν μπορω να σε βλεπω" ή "με ενοχλεις που εισαι χοντρος γιατι οταν περιμενεις στην εφορια στο παγκακι που εχουν για το κοινο πιανεις χωρο για 2 και εμποδιζεις το να καθησει ενας παραπανω" ή "με ενοχλεις που τρως και κάνεις θορυβο σε δημοσιο χωρο" κλπ, κλπ, κλπ.

Αυτονοητα πραγματα αλλά πρεπει να τα εξηγω.... :-(

Δημοσ.
Το ιδιο και αν παρεις κοκαινη και φουντα και LSD και οτιδηποτε και τα παρεις μαζι με παρεα σε ενα δωματιο κλεισμενοι και βγειτε εξω στην κοινωνια μολις περασει η επηρεια ολων αυτων. Εχεις καθε δικαιωμα και για τα 2 ανωτερω....

Βασικα αν παρεις Ελ ειναι καλυτερο για σενα να μην βγεις εξω 'στην κοινωνια' αν εισαι εντονα υπο την επηρροια γιατι παιζουν τοσο σκατοσυμπεριφορες και προκαταληψεις που ισως δεν σου βγει σε καλο

Δημοσ.

A δηλαδη το προβλημα σου ειναι η διευκρινηση που δν εκανα εγω?Δηλαδη εσυ τοση ωρα μιλουσες για τις παραγομενες ουσιες τις κανναβης μονο??Τι να σου πω αν νομιζεις οτι με λογοπαιγνια και βλαχοδημαρχηλικια θα κερδισεις μια συζητηση...Απλα ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...

Σε τι εχω αδικο και γιατι?(και ειναι "απλως εχεις αδικο" και οχι "απλα εχεις αδικο"-εκτός αν ηθελες να πεις οτι με απλο τροπο εχω αδικο οποτε ακομα χειροτερα)

Για ποια ουσια αναφερεσαι?

Αναφερομουν σε ΟΛΕΣ τις ουσιες και οχι μόνο αυτες που παραγονται απο την κανναβη. Και σε αυτες.

Δημοσ.

Σε τι εχω αδικο και γιατι?(και ειναι "απλως εχεις αδικο" και οχι "απλα εχεις αδικο")

Για ποια ουσια αναφερεσαι?

Αναφερομουν σε ΟΛΕΣ τις ουσιες και οχι μόνο αυτες που παραγονται απο την κανναβη. Και σε αυτες.

Αν ειδες τον τιτλο και την ουσια του νηματος τοτε καταλαβαινεις οτι δν μιλαμε για ολες τις ναρκωτικες ουσιες αλλα μονο για οσες παραγονται απο την κανναβη.

Kαι θα το ξαναπω οτι αυτες οι τακτικες υποβαθμισης του συνομιλητη σου δν σε κανουν να "κερδισεις" την κουβεντα.Απλως(ειδες μαθαινω γρηγορα εεε? :devil: ) δειχνουν απουσια επιχειρηματων

Δημοσ.

Αλλά αν επιτρέπεται στον καθένα να καλλιεργεί αλλά όχι να πουλάει, δε θα παίξει παραεμπόριο και η απαγόρευση θα τηρηθεί;

Δεν εχει σημασια το παραεμποριο. Το παραεμποριο και το οτι το αναφερεις εχει την εννοια του οτι ειναι ενα γεγονος που δεν μπορει να αποτραπει εξ ορισμου. Αφου δεν μπορουμε να το αποτρεψουμε εξ ορισμου δεν μας απασχολει. Οποτε:

Σημασια εχει το να απαγορευσεις με νόμο το εμποριο. Κάνεις ενα βημα ετσι.

Αν δεν το απαγορευσεις ομως δεν κάνεις κανενα βημα.

Οποτε αφου ειναι καλυτερο να κάνεις ενα βημα παρα κανενα το καλυτερο ειναι να απαγορευτει το εμποριο.

Δημοσ.

Αυτό λέω κι εγώ. Εμένα ας πούμε με ενοχλεί να στριμώχνομαι στο λεωφορείο επειδή ο άλλος είναι χοντρός. Άρα από αύριο απαγορεύεται η ζάχαρη και το ξύγκι στα σουβλάκια.

Διαφωνείς;

Είσαι πίσω.

Αν ημουν υπουργος θα την καταργουσα την ζαχαρη(μεγας εχθρος της υγειας), οποτε ναι ειμαι υπερ....

Δημοσ.

Αν ειδες τον τιτλο και την ουσια του νηματος τοτε καταλαβαινεις οτι δν μιλαμε για ολες τις ναρκωτικες ουσιες αλλα μονο για οσες παραγονται απο την κανναβη.

Ε και εγω μιλαω ΚΑΙ για την κανναβη και για τις αλλες ουσιες. Παντως μιλαω ΚΑΙ για την κανναβη και αρα ειμαι εντος θεματος.

Το να λεω οτι ΟΛΕΣ οι ουσιες πρεπει να απαγορευτουν συμπεριλαμβανω και την κανναβη και δεν καταλαβαινω που κολλας....

Είσαι πίσω.

Φυσικα και θα καταργουσα το εμποριο ζαχαρης αλλά για αλλους λογους. Για λογους υγειας οπως ειχα πει....

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια το παραεμποριο. Το παραεμποριο και το οτι το αναφερεις εχει την εννοια του ενα γεγονος που δεν μπορει να αποτραπει εξ ορισμου. Αφου δεν μπορουμε να το αποτρεψουμε εξ ορισμου δεν μας απασχολει. Οποτε:

Σημασια εχει το να απαγορευσεις με νόμο το εμποριο. Κάνεις ενα βημα ετσι.

Αν δεν το απαγορευσεις ομως δεν κάνεις εστω και ενα βημα.

Οποτε αφου ειναι καλυτερο να κάνεις ενα βημα παρα κανενα το καλυτερο ειναι να απαγορευτει το εμποριο.

Έχεις 100 μπάτσους, ψάχνουν 1.000.000 κόσμο για χόρτο.

Έχεις 100 μπάτσους, ψάχνουν 200.000 κόσμο για χόρτο γιατί οι υπόλοιποι 800.000 είναι ενήλικες.

Για πες πόσο κακό κάνει το εμπόριο.

Δημοσ.

Φυσικα και θα καταργουσα το εμποριο ζαχαρης αλλά για αλλους λογους. Για λογους υγειας οπως ειχα πει....

End of discussion.

Και μετά μιλάνε για λογική...

Το κωμικοτραγικο ειναι οτι ειναι κ μαθηματικος

Δημοσ.

Έχεις 100 μπάτσους, ψάχνουν 1.000.000 κόσμο για χόρτο.

Έχεις 100 μπάτσους, ψάχνουν 200.000 κόσμο για χόρτο γιατί οι υπόλοιποι 800.000 είναι ενήλικες.

Για πες πόσο κακό κάνει το εμπόριο.

Απλοποιημενη λογικη που φυσικα δεν εχει νοημα και δεν ισχυει. Γιατι να μην ψαχνουν τους ενηλικες στην 2η περιπτωση?

Εξαλλου εσυ το πας το θεμα στην κακη αστυνομευση ως προς το παραεμποριο ουσιων.

Ρε μλκες τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε; Δηλαδή επειδή εσύ δε γουστάρεις την ζάχαρη θα την απαγορέψουμε; Εγώ δε γουστάρω την φάτσα σου, τι πρέπει να κάνω δηλαδή; να σε σπάσω στο ξύλο ή να σε κλείσω στην ψυρού απλά γιατί δεν σε γουστάρω;

Δεν εχεις καποιο τετοιο δικαιωμα γιατι θα καταργουσες πρωταρχικα δικαιωματα μου και εξαλλου καμια σχεση το αντιπαραδειγμα σου με αυτο της ζαχαρης.

Η ζαχαρη καταστρεφει την υγεια εκατομμυριων ανθρωπων σε παρα πολλους τομεις οποτε πρεπει να προστατευθουν. Και οπως πριν(αυτο που εννοω και θα ηξερες αν διαβαζες τι ειχα πει) ο νόμος δεν θα απαγορευει την καλλιεργεια ζαχαρης ατομικα και την καταναλωση της, θα απαγορευει το εμποριο της. Οποτε οποιος θελει σωνει και καλα να φαει ζαχαρη θα πρεπει να την καλλιεργει μονος του.

Αλλά επειδη αυτο θα ηταν μετα απο καποια στιγμη και μετα μη πρακτικο θα σταματουσε επιτελους αυτο το δηλητηριο να καταναλωνεται και η υγεια των πολιτων θα ανεβαινε 100 επιπεδα. :)

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και διαφωνω. Η αυτονοητη(και ειπα να το προσθεσω αλλά λεω ε δεν χρειαζεται) συνεχεια/προσθηκη στην προταση "Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι θελει αρκει να μην ενοχλει τους αλλους με τον οποιονδηποτε παραμικρο τροπο." ειναι μια προταση με τον ορισμο της ενοχλησης.

Η καθε ενοχληση πρεπει να ειναι σε πλαισια καθορισμενα και οχι παραλογα πχ του τυπου "με ενοχλεις που υπαρχεις αρα πεθανε τωρα" ή "με ενοχλεις που εισαι χοντρος γιατι δεν μπορω να σε βλεπω" ή "με ενοχλεις που εισαι χοντρος γιατι οταν περιμενεις στην εφορια στο παγκακι που εχουν για το κοινο πιανεις χωρο για 2 και εμποδιζεις το να καθησει ενας παραπανω" ή "με ενοχλεις που τρως και κάνεις θορυβο σε δημοσιο χωρο" κλπ, κλπ, κλπ.

Αυτονοητα πραγματα αλλά πρεπει να τα εξηγω.... :-(

Α τώρα κατάλαβα.

Όταν είπες «ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τους τριγύρω του», εννοούσες ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί εσένα. Ενδιαφέρουσα λογική, δε λέω, αλλά αν θες φτιάξε μια λίστα με τα πράγματα που σε ενοχλούν και βάλτη στην υπογραφή σου για να ξέρουμε τι να κάνουμε προκειμένου να μην ενοχλείσαι.

Δημοσ.

@rabesatratana: Διαβάζοντας αυτά που γράφεις καταστρέφεται η υγεία μου(Έλα να δεις πόσο έχει πάει η πίεση μου αν δεν πιστεύεις). Τώρα μπορώ να σε απαγορέψω και εγώ απ΄την κοινωνία;

Δημοσ.

Α τώρα κατάλαβα.

Όταν είπες «ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τους τριγύρω του», εννοούσες ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί εσένα. Ενδιαφέρουσα λογική, δε λέω, αλλά αν θες φτιάξε μια λίστα με τα πράγματα που σε ενοχλούν και βάλτη στην υπογραφή σου για να ξέρουμε τι να κάνουμε προκειμένου να μην ενοχλείσαι.

Φυσικα και δεν εννοουσα αυτο και μην κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις επειδη δεν εχεις τι να πεις, κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δηλαδη σε αυτα που ειπα.

@rabesatratana: Διαβάζοντας αυτά που γράφεις καταστρέφεται η υγεία μου(Έλα να δεις πόσο έχει πάει η πίεση μου αν δεν πιστεύεις). Τώρα μπορώ να σε απαγορέψω και εγώ απ΄την κοινωνία;

Δημοκρατια εχουμε και οχι φασισμο οποτε πρεπει να αντεχεις να διαβαζεις ολες τις αποψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...