teopap84 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασα και εβαλα τα sliders που εδωσε το παιδι απο πανω και οντως εχει δικιο αισθητη η διαφορα αλλα παντα τα γουστα ειναι υποκειμενικα και εξαρταται απο το τι επιδιωκει ο καθενας να παιξει! Παντως καλο θα ηταν οποιος θελει να προτεινει και κανενα συστηματακι που του βγαινει καλα στον αγωνιστικο χωρο για να μαθαινουμε λιγο και εμεις οι αμπαλοι! 1
Alejandro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Απορώ τι σκατά είχε το update... Ποτέ δυο αγώνες στη σειρά χωρίς να κολλήσει στην αρένα.
Alejandro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Παραλίγο να μου σπάσει τα νεύρα πάλι! Να κάνεις καλό παιχνίδι, 10 σουτ στην εστία, δοκάρια αποκρούσεις κλπ και ο άλλος με 2 σουτ, 2 γκολ! Το ένα από αυτά, σουτάρει υπό πίεση, βρίσκει η μπάλα στον αμυντικό, παίρνει ύψος, κρεμάει τον τερματά, κάθετο δοκάρι και γκολ!
mixalisss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 θελω να ρωτησω ρε παιδια ranked match πως παιζω στο xbox live ?
aslanG7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μολις βγηκε το update 1.3 για να δουμε θα βελτιωθει η κατασταση
teopap84 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μετα απο αρκετα παιχνιδια online με το καινουργιο patch περασμενο μπορω να πω οτι τουλαχιστον το γνωστο προβλημα στην arena δεν μου παρουσιαστηκε ουτε μια φορα!
Alejandro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 τελικα ranked match πως παιζουμε; Αν δεν έχει διαφορά από το PS3, στην αρχική οθόνη πηγαίνεις εκεί που λέει "SEASONS".
aslanG7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Συγνωμη αλλα καπια π...ια παιζεται στο ον λινε εχω χασει αρκετα ματς εδω και δυο μερες στο και ολα με diskonections απο τουs easerver δεν γινεται να νικαω και να πεταει εξω τι να πω θα τρελαθω.
kjtzemis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εγω χθες αγορασα το παιχνιδι και εχω παιξει γυρω στα 20 ματσακια, μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετοποισει καποιο προβλημα με αποσυνδεσεις κλπ που λετε, το μοναδικο που με προβληματησε ητανε σε εναν αγωνα που επαιζα εγω ειχα Σαο Παολο και ο αντιπαλος Κορινθιανς και οπως παιζαμε μολις ητανε αυτος στην επιθεση το παιχνιδι ετρεχε κανονικοτατα οταν εβγενα εγω στην επιθεση και ειδικα σε αντεπιθεσεις κολλαγα αφορητα.Παλι καλα που τον κερδισα, αν τον ξαναπαιτυχω θα βγω κατευθειαν απτο ματς. Υπαρχει κανενας που να παιζει Online σε Xbox360?
aslanG7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Yπαρχει καπoιος τροπος να αγορασω online pass ? και αν ναι απο που
ksessalonikios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για Xbox αν πας να μπεις σε κάποιο online mode του παιχνιδιου και δεν έχεις καταχωρήσει pass θα σου βγάλει 3 επιλογές η μια είναι να αγορασεις, για ps νομίζω μέσα απο το ps store
aslanG7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μπα ps3 store που το εψαξα δεν βρηκα τιποτα και googlara αλλα αποτεσμα μηδεν για pc υπαρχει τροπος. Για ps3?
supermario29 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εχει κανεις προβλημα με τα XP και EA Coins που κερδιζεις μετα απο καθε ματς;;; Απο την Παρασκευη δεν μου δινει ουτε XP, ουτε EACoins.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα