alexlost1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε new tech 1)Εχω παρακολουθησει αυτα που ελεγες στο forum πιο πριν.Εχεις αναρτησει κι ενα excellοφυλλο που λες ποιες εταιρειες παιζεις arbitradge εσυ.Ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στις 10 εταιρειες μεσα ηταν κι η stanjames. 2)Ειχες πει οτι οποια εταιρεια εχεις αναρτημενη στο 123pame στη κεντρικη σελιδα ειναι αξιοπιστη(πες το μου αν κανω λαθος) και εκει μεσα ηταν η stanjames. Οπως καταλαβαινεις σε εμπιστευομαι εχω κατεβασει και το rebelbeting απο σενα.Οι υπολοιπες εταιρειες πες μου τουλαχιστον οτι ειναι ακινδυνες η οτι δεν εχει να προσεξω κατι, εφοσον γνωριζεις. Σε ευχαριστω και παλι εκ των προτερων
newtech Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε new tech 1)Εχω παρακολουθησει αυτα που ελεγες στο forum πιο πριν.Εχεις αναρτησει κι ενα excellοφυλλο που λες ποιες εταιρειες παιζεις arbitradge εσυ.Ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στις 10 εταιρειες μεσα ηταν κι η stanjames. 2)Ειχες πει οτι οποια εταιρεια εχεις αναρτημενη στο 123pame στη κεντρικη σελιδα ειναι αξιοπιστη(πες το μου αν κανω λαθος) και εκει μεσα ηταν η stanjames. Οπως καταλαβαινεις σε εμπιστευομαι εχω κατεβασει και το rebelbeting απο σενα.Οι υπολοιπες εταιρειες πες μου τουλαχιστον οτι ειναι ακινδυνες η οτι δεν εχει να προσεξω κατι, εφοσον γνωριζεις. Σε ευχαριστω και παλι εκ των προτερων 1)Ναι φιλε μου ειπα οτι ειναι αξιοπιστη οτι δεν ΚΛΕΒΕΙ λεφτα... Απλα ειναι η πιο επιρεπης στα ΟΡΙΑ δες post 56 κ 58 Λεω οτι ειναι αξιοπιστη αλλα για ARBITRAGE θελει προσοχη 2)Δεν κανεις κανενα λαθος.Οσες ειναι στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ σελιδα μας αλλα και στα ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ BANNERS ειναι αξιοπιστες 100%. Το οτι ειναι καποια εταιρια αξιοπιστη με το οτι εντοπιζει ARBITRAGE δεν εχει καμια σχεση. Επισεις τελευταια και η VICTOR CHANDLER (για την ελλαδα BETVICTOR) εχει βαλει ορια. Η σελιδα ειναι κατα κυριο λογο για Προγνωστικά και προοθιση εταιριον.. καταλαβενεις οτι καποιες ειναι πχ καλες στο LIVE αλλες στο ΑΣΙΑΤΙΚΟ κτλ.. Με λιγα λογια.. ARBITRAGE γινεται και στην STANJAMES αλλα και στην BETVICTOR απλα καλο ειναι να γινεται με μεγαλο πονταρισμα εκει καθος καποιες φωρες μετα το 1 στοιχημα μπορουν να βαλουν ΟΡΙΑ (δεν χανεις τα χρηματα σου ομως.. εκμεταλευεσε την καλη αποδοση και υστερα.. στο καλο να παει)
alexlost1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ok φιλε μου το καταλαβα τωρα.Σε ευχαριστω για το χρονο σου.Συνεχιζω το arbitradge και ελπιζω να παει καλα.Αμα δω κατι περιεργο παλι θα σε ξαναενημερωσω για να ξερεις κι εσυ
lefteris4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μιας και σκέφτομαι να ξεκινήσω αυτήν την μέθοδο, καθώς σκεφτόμουν το κόστος κάθε μήνα για rebelbetting κλπ, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Γιατί να δίνω κάθε μήνα 129Ε? Δεν γίνεται να μοιράζομαι το πρόγραμμα πε περισσότερα απο ενα άτομα? Και δεν εννοώ να έχουμε πρόσβαση όλοι στο πρόγραμμα, αλλα να έχει ενας και να δίνει τα ματς, τις αποδόσεις και τις εταιρίες που του προτείνει το πρόγραμμα. Και αν γίνεται τότε γιατί γιατί εσυ newtech μιας και έχεις την περισσότερη πείρα, δεν κάνεις ενα copy paste την εικόνα απο το rebelbetting πριν δώσεις το στοίχημα, να την στείλεις εδω ας πούμε να ποντάρουμε κι εμείς στα ίδια σαιτ με το ίδιο σιγουρο κέρδος?
oneirobatis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Οποιος ειναι να επενδυσει κατω απο 5000 ευρω ας μην το ξεκινησει. Πρωτον να σας πω μερικα πραγματακια που δν τα βλεπετε πουθενα μονο σε φορουμ. Παντε διαβαστε το arbusers.com για να καταλαβετε τι γινετε. Δεν ειναι ολα τοσο ροδινα.Οτι μπορει να βγει κερδος συμφωνω. Με 200 ευρω ποτε! ειδικα με την συνδρομη στα 126. Πρωτον κ κυριοτερο τα ορια στις εταιριες και τα maxbet που δεχεται η καθε εταιρια. Επισης στο rebel betting θελει προσοχη γιατι βγαζει arb που μετα απο λιγα δευτερολεπτα εξαφανιζονται. Η εχει πολλα που δν ισχυουν.Θα τα δειτε στην πορεια. Εταιριες οπως η Expekt, Unibet, Betsson ειναι απλα τραγικες γιατι δν ξερετε ποτε ποσα λεφτα θα σας δεχτουν απο το πονταρισμα σας. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα την δεσμευση των χρηματων σας. Για παραδειγμα εχετε 500 ευρω κ θελετε να παιξετε ολο το ποσο σε ενα arb που βρηκατε. πρεπει να βαλετε για παραδειγμα 230ευρω στην μια εταιρια και 270 στην αλλη. Οταν βαλετε τα λεφτα τα 230 στην μια εταιρια κ τα δεχτει αν πατε στην αλλη με τα 270 κ μολις τα πονταρετε σας πει , μονο τα 30 ευρω δεχομαι, τοτε τι κανετε? απλα χανετε. Εχετε sure loss. Υπαρχουν βεβαια τεχνικες για το live , απλα σας λεω ποσους κινδυνους εχει. Μπορω να γραψω παρα πολλα περι του arb. Αλλα νομιζω δν χρειαζεται διαβαστε το παραπανω φορουμ οπου ειναι επαγγελματιες arbusers και θα καταλαβετε. Οτι δουλευει δουλευει ως συστημα αλλα με κεφαλαιο στα 5.000 ευρω μινιμουμ και εσοδα 600-900 ευρω τον μηνα, αλλα με 4 -6 ωρες arbing αυτα για τους νεους να μην νομιζουν οτι βρηκαν την απαντηση στην κριση. Καλημερες.
newtech Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οποιος ειναι να επενδυσει κατω απο 5000 ευρω ας μην το ξεκινησει. Πρωτον να σας πω μερικα πραγματακια που δν τα βλεπετε πουθενα μονο σε φορουμ. Παντε διαβαστε το arbusers.com για να καταλαβετε τι γινετε. Δεν ειναι ολα τοσο ροδινα.Οτι μπορει να βγει κερδος συμφωνω. Με 200 ευρω ποτε! ειδικα με την συνδρομη στα 126. Πρωτον κ κυριοτερο τα ορια στις εταιριες και τα maxbet που δεχεται η καθε εταιρια. Επισης στο rebel betting θελει προσοχη γιατι βγαζει arb που μετα απο λιγα δευτερολεπτα εξαφανιζονται. Η εχει πολλα που δν ισχυουν.Θα τα δειτε στην πορεια. Εταιριες οπως η Expekt, Unibet, Betsson ειναι απλα τραγικες γιατι δν ξερετε ποτε ποσα λεφτα θα σας δεχτουν απο το πονταρισμα σας. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα την δεσμευση των χρηματων σας. Για παραδειγμα εχετε 500 ευρω κ θελετε να παιξετε ολο το ποσο σε ενα arb που βρηκατε. πρεπει να βαλετε για παραδειγμα 230ευρω στην μια εταιρια και 270 στην αλλη. Οταν βαλετε τα λεφτα τα 230 στην μια εταιρια κ τα δεχτει αν πατε στην αλλη με τα 270 κ μολις τα πονταρετε σας πει , μονο τα 30 ευρω δεχομαι, τοτε τι κανετε? απλα χανετε. Εχετε sure loss. Υπαρχουν βεβαια τεχνικες για το live , απλα σας λεω ποσους κινδυνους εχει. Μπορω να γραψω παρα πολλα περι του arb. Αλλα νομιζω δν χρειαζεται διαβαστε το παραπανω φορουμ οπου ειναι επαγγελματιες arbusers και θα καταλαβετε. Οτι δουλευει δουλευει ως συστημα αλλα με κεφαλαιο στα 5.000 ευρω μινιμουμ και εσοδα 600-900 ευρω τον μηνα, αλλα με 4 -6 ωρες arbing αυτα για τους νεους να μην νομιζουν οτι βρηκαν την απαντηση στην κριση. Καλημερες. Φιλε μου δεν ειναι τοσο τραγικα αλλα ουτε και ροδινα. Το θεμα ειναι οσο ποιο μεγαλο το κεφαιλαιο τοσο ποιο μεγαλο το κερδος. Μην ξεχνας οτι ο χρηστης εχει 7 μερες (με 9 ευρω) να δει αν του κανει η οχι. τουλαχιστον αυτα τα 9 τα βγαζει στην βδομαδα (να μην πω στην 1 μερα) αρα αν του κανει προχοραει.) Το θεμα ειναι να κανεις καποια ερευνα ΠΡΙΝ την επενδιση. Οπως αυτο https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj38BoZ4IwxDdERZNnlMVWJXUFBaTWQ5djJ1VFpKSUE#gid=0 Μιας και σκέφτομαι να ξεκινήσω αυτήν την μέθοδο, καθώς σκεφτόμουν το κόστος κάθε μήνα για rebelbetting κλπ, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Γιατί να δίνω κάθε μήνα 129Ε? Δεν γίνεται να μοιράζομαι το πρόγραμμα πε περισσότερα απο ενα άτομα? Και δεν εννοώ να έχουμε πρόσβαση όλοι στο πρόγραμμα, αλλα να έχει ενας και να δίνει τα ματς, τις αποδόσεις και τις εταιρίες που του προτείνει το πρόγραμμα. Και αν γίνεται τότε γιατί γιατί εσυ newtech μιας και έχεις την περισσότερη πείρα, δεν κάνεις ενα copy paste την εικόνα απο το rebelbetting πριν δώσεις το στοίχημα, να την στείλεις εδω ας πούμε να ποντάρουμε κι εμείς στα ίδια σαιτ με το ίδιο σιγουρο κέρδος? Φιλε μου οι αποδοσεις αλλαζουν. με το προγραμμα βλεπεις εταιριες κτλ. εσυ μπορει να μην εισαι στην PINNACLE ας πουμε και εγω στην BETDAQ! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2012 από newtech
oneirobatis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εχω γράψει και εγώ καποιες προσωπικές μου εμπειρίες στην σελίδα μου θα προσθεσω και αλλες σύντομα. Πραγματα που πρεπει να γνωρίζετε πριν ασχοληθειτε.
newtech Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γενικα το ολο θεμα ειναι αυτος που θα θελει να ασχολιθει να κανει μια ερευνα να δει καποιες εταιριες.. να διαβασει και να δει καποια πραγματα.. Εγω λεω καποια πραγματα σε 2 videos και συντομα θα κανω και 3ο. Ειναι καποια βασικα πραγματα που ΠΡΕΠΕΙ ο παικτης να γνωριζει!
basilis5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εταιριες οπως η Expekt, Unibet, Betsson ειναι απλα τραγικες γιατι δν ξερετε ποτε ποσα λεφτα θα σας δεχτουν απο το πονταρισμα σας. οταν αποδεχεσαι τους ορους μιας εταιριας για να γινεις μελος, αποδεχεσαι και το γεγονος οτι ενδεχεται να σου αλλαξουν τα ορια πονταρισματος. Λεγεται risk management και οι εταιριες που ανεφερες, καθοτι μεγαλες εχουν ειδικα τμηματα trading analysts που εντοπιζουν τους καλους παιχτες. Δυστυχως δεν θα βρεις σοβαρη εταιρια που να μην εντοπιζει τους δυνατους και επικινδυνους παιχτες. Γενικα οι σκανδιναβικες εταιριες ειναι αρκετα μπροστα σε οτι αφορα το στοιχημα.
Astynax Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και από μένα. Να κάνω μία ερώτηση σε όσους έχουν ασχοληθεί με το άθλημα. Με ένα πρόγραμμα όπως της rebelbetting, βρίσκετε καθημερινά να ποντάρετε έστω έναν αγώνα με απόδοση κέρδους 3-4%? Ή γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα για παράδειγμα? Αν γίνεται καθημερινά τότε ο συλλογισμός που ακολουθεί είναι σωστός? : - Για χάριν παραδείγματος θα υποθέσω ότι μέσω π.χ. moneybookers τα λεφτά μου μεταφέρονται το μέγιστο μετά από 24 ώρες στο λογαριασμό μου και ότι μπορώ να τα μεταφέρω από εταιρία σε εταιρία καθημερινά κατά βούληση. - Καθημερινά ποντάρω σε έναν αγώνα ξεκινώντας με MAX 100 Ε συνολικό ποντάρισμα. ---- Π.χ. 70 Ε στον άσο με απόδοση 1,48 στην tadeBET, και 30 Ε στο διπλό με απόδοση 3,55 στην deinaBET. ---- Ότι και να γίνει σε αυτό το παράδειγμα βγαίνω κερδισμένος 4 περίπου Ε. και το ROI (return of investment) είναι περίπου 4,5%. - Την επόμενη μέρα αυξάνω το MAX ποντάρισμα μου στα 104 Ε καθώς ήμουν από χθες κερδισμένος 4+Ε. - Με ένα παρόμοιο σημείο και ROI στα ίδια επίπεδα τη δεύτερη μέρα είμαι με + 104*0,04 = ~ 8,16 Ε - Συνεχίζοντας στο ίδιο "βιολί" σε ένα μήνα είμαι : 100 * (1,04^30) = 324 Ε, και αφαιρώντας την συνδρομή 129Ε είμαι με καθαρό κέρδος : 324 - 100 (κεφάλαιο) - 129 (συνδρομή) = 95 Ευρώ. Δηλαδή ROI = 95%!!! Οπότε εφ' όσον στην rebelbetting διαφημίζουν μηνιαίο κέρδος 10-20% τότε κάποια από τις παραπάνω συνθήκες δεν ισχύει και κάτι κάνω λάθος! Και έβαλα επίτηδες μικρά ποσά γιατί υποθέτω ότι θα μου επιβάλουν κάποιο ανώτατο όριο στο bet. Αν κάνουμε το ίδιο παράδειγμα ξεκινώντας με 1000 ευρώ τότε το καθαρό μας κέρδος είναι περίπου 2114 Ευρώ με ROI = 211.4%!!! Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!! Ευχαριστώ!
newtech Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και από μένα. Να κάνω μία ερώτηση σε όσους έχουν ασχοληθεί με το άθλημα. Με ένα πρόγραμμα όπως της rebelbetting, βρίσκετε καθημερινά να ποντάρετε έστω έναν αγώνα με απόδοση κέρδους 3-4%? Ή γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα για παράδειγμα? Αν γίνεται καθημερινά τότε ο συλλογισμός που ακολουθεί είναι σωστός? : - Για χάριν παραδείγματος θα υποθέσω ότι μέσω π.χ. moneybookers τα λεφτά μου μεταφέρονται το μέγιστο μετά από 24 ώρες στο λογαριασμό μου και ότι μπορώ να τα μεταφέρω από εταιρία σε εταιρία καθημερινά κατά βούληση. - Καθημερινά ποντάρω σε έναν αγώνα ξεκινώντας με MAX 100 Ε συνολικό ποντάρισμα. ---- Π.χ. 70 Ε στον άσο με απόδοση 1,48 στην tadeBET, και 30 Ε στο διπλό με απόδοση 3,55 στην deinaBET. ---- Ότι και να γίνει σε αυτό το παράδειγμα βγαίνω κερδισμένος 4 περίπου Ε. και το ROI (return of investment) είναι περίπου 4,5%. - Την επόμενη μέρα αυξάνω το MAX ποντάρισμα μου στα 104 Ε καθώς ήμουν από χθες κερδισμένος 4+Ε. - Με ένα παρόμοιο σημείο και ROI στα ίδια επίπεδα τη δεύτερη μέρα είμαι με + 104*0,04 = ~ 8,16 Ε - Συνεχίζοντας στο ίδιο "βιολί" σε ένα μήνα είμαι : 100 * (1,04^30) = 324 Ε, και αφαιρώντας την συνδρομή 129Ε είμαι με καθαρό κέρδος : 324 - 100 (κεφάλαιο) - 129 (συνδρομή) = 95 Ευρώ. Δηλαδή ROI = 95%!!! Οπότε εφ' όσον στην rebelbetting διαφημίζουν μηνιαίο κέρδος 10-20% τότε κάποια από τις παραπάνω συνθήκες δεν ισχύει και κάτι κάνω λάθος! Και έβαλα επίτηδες μικρά ποσά γιατί υποθέτω ότι θα μου επιβάλουν κάποιο ανώτατο όριο στο bet. Αν κάνουμε το ίδιο παράδειγμα ξεκινώντας με 1000 ευρώ τότε το καθαρό μας κέρδος είναι περίπου 2114 Ευρώ με ROI = 211.4%!!! Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!! Ευχαριστώ! Ναι καπος ετσι ειναι τα πραγματα... Το βασικο ειναι η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.. απο και προς Moneybookers.. για αυτο λεω 1 bet ανα 2 μερες.. (μεχρι να ερθουν) Το ιδανικο ειναι αν εχεις τα 1000 που λες κεφαλαιο να τα μιρασεις σε 10 εταιριες πχ (οπως εκανα εγω με 200 χ 18 εταιριες) και οταν στην μια ηταν LOST το BET στην αλλη που κερδιζε τραβουσα εκει κοντα (στην χασουρα μου στην αλλη) ετσι εμενε το κερδος.. Σιγα σιγα ειχα μεγαλητερη απλα Ενως μηνα θα πω παραδειγμα με μο 1 bet ανα ημερα (αλλες 1 αλλες 0 αλλες 2) απο τα 3600 περιπου 6500. Προσοχη.. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ. Θελει ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ καθος και να δειτε πολλα video (εχω 2 θα φτιαξω αλλο 1) να δειτε τα ορια στις ετιαιριες καθος και τους χρονους (το λινκ το εδωσα πιο πανω και θα το ανανενωσω τελος του μηνα). ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ONLINE στοιηχμα. Στα βιντεο αναφερω καποια βασικα πραγματα ταυτοποιηση , Skrill (moneybookers) κτλ.
Astynax Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή διαφημίζεται το 10-20% κέρδος γιατί α) είναι αδύνατο να κάνεις τις συναλλαγές τόσο εύκολα και γρήγορα και β) γιατί πάντα θα έχεις την πιθανότητα ένα bet να μην γίνει δεκτό (λόγω ορίου ή κλειδώματος) οπότε να σε πάει πίσω. Σωστά? Ναι καπος ετσι ειναι τα πραγματα... Το βασικο ειναι η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.. απο και προς Moneybookers.. για αυτο λεω 1 bet ανα 2 μερες.. (μεχρι να ερθουν) Το ιδανικο ειναι αν εχεις τα 1000 που λες κεφαλαιο να τα μιρασεις σε 10 εταιριες πχ (οπως εκανα εγω με 200 χ 18 εταιριες) και οταν στην μια ηταν LOST το BET στην αλλη που κερδιζε τραβουσα εκει κοντα (στην χασουρα μου στην αλλη) ετσι εμενε το κερδος.. Σιγα σιγα ειχα μεγαλητερη απλα Ενως μηνα θα πω παραδειγμα με μο 1 bet ανα ημερα (αλλες 1 αλλες 0 αλλες 2) απο τα 3600 περιπου 6500. Προσοχη.. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ. Θελει ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ καθος και να δειτε πολλα video (εχω 2 θα φτιαξω αλλο 1) να δειτε τα ορια στις ετιαιριες καθος και τους χρονους (το λινκ το εδωσα πιο πανω και θα το ανανενωσω τελος του μηνα). ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ONLINE στοιηχμα. Στα βιντεο αναφερω καποια βασικα πραγματα ταυτοποιηση , Skrill (moneybookers) κτλ. Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δε πρόκειται να επιχειρήσω τίποτα χωρίς να το αναλύσω όσο γίνεται. Και από ότι κατάλαβα, εάν δεν έχεις τουλάχιστον 2000 να ξεκινήσεις και 3-4 ώρες την ημέρα δεν θα καταφέρεις πολλά. Εγώ θα πρότεινα σε όποιον δεν έχει και τα 2 να μοιραστεί την δουλειά με κάποιον άλλον. Κάτι τέτοιο θα κάνω και εγώ μάλλον. ....Αααα! και προτείνω τα λεφτά που θα βάλετε στην αρχή να τα σηκώνει η τσέπη σας, να μην είναι δανεικά και να μπορείτε να δεχτείτε στη χειρότερη των περιπτώσεων ότι θα πάνε χαμένα. Ευχαριστώ!
newtech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή διαφημίζεται το 10-20% κέρδος γιατί α) είναι αδύνατο να κάνεις τις συναλλαγές τόσο εύκολα και γρήγορα και β) γιατί πάντα θα έχεις την πιθανότητα ένα bet να μην γίνει δεκτό (λόγω ορίου ή κλειδώματος) οπότε να σε πάει πίσω. Σωστά? Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δε πρόκειται να επιχειρήσω τίποτα χωρίς να το αναλύσω όσο γίνεται. Και από ότι κατάλαβα, εάν δεν έχεις τουλάχιστον 2000 να ξεκινήσεις και 3-4 ώρες την ημέρα δεν θα καταφέρεις πολλά. Εγώ θα πρότεινα σε όποιον δεν έχει και τα 2 να μοιραστεί την δουλειά με κάποιον άλλον. Κάτι τέτοιο θα κάνω και εγώ μάλλον. ....Αααα! και προτείνω τα λεφτά που θα βάλετε στην αρχή να τα σηκώνει η τσέπη σας, να μην είναι δανεικά και να μπορείτε να δεχτείτε στη χειρότερη των περιπτώσεων ότι θα πάνε χαμένα. Ευχαριστώ! Nαι σου λεει 10-20 ΕΛΑΧΙΣΤΟ Να σε παει πισω χλομο.. υπαρχουν τρωποι (ΜΑΧ ΒΕΤ) που υπαρχουν σε πινακακια και δεν παιζει να σε παει πισω κατι. Οχι δεν χριαζεται 2000ευρω ουτε 3-4 την ημερα.. Απλα οσο πιο πολλα κ χρημα κ χρόνο τοσο καλητερα! Λογικο Απο εκει κ περα ΟΧΙ δεν παιζει να πανε ΧΑΜΕΝΑ.. πιστεψε με αν κανει καποιος σωστη μελετη δει videos διαβασει κανα PDF καταλαβει την λογικη , ασχολιθει εικονικα.. φτιαξει λογαριασμους κτλ κτλ Ολα αυτα ειναι ΔΩΡΕΑΝ.. απλα θελεις 2-3 εβδομαδες. απλα εχει μερικους που πεφτουν με τα μουτρα και μετα δεν καταλαβενουν τι εγεινε. Δεν γινεται ετσι. επενδιση ειναι .. κανεις δεν θα ανοιγε μαγαζι χωρις να δει 10 πράγματα πρωτα!
lefteris4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα επειδη με αφορμη το θεμα αυτο μου δημιουργηθικε το προβλημα μου. Εκανα εγγραφη στην pinnacle και κατεθεσα 70ε, για να κανω ομως αναληψη πρεπει να κανω 10 πραγματα ουτως ωστε να επικυρωθει ο λογαριασμος μου. Εστειλα φωτογραφιες το διπλωμα μου και την καρτα μου μπρος πισω, αλλα μου ζητανε κ κατι αλλο. Στο εμαιλ που μ εστειλαν δεν καταλαβα τι ακριβως θελουν. Υπαρχεο καποιος που να εχει κανει εγγραφη εκει και να μου πει την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω; Το e-mail λεει το εξής :Authorization Form We are missing your authorization form. Please upload the documentation as requested. For the security of our clients and Pinnacle Sports, only scanned documents uploaded from the website will be accepted. All submitted documents will be stored on a secure file server using industry standard strong encryption. The encrypted files are only accessible by our Risk department using a specially designed and secured access mechanism. Please go to www.pinnaclesports.com and log into your account. You may use the My Account option Personal Details to upload your documents. Or, go to the Cashier option and select Make a Deposit - Credit Card Deposit. You will find a click here link to upload your Credit Card documents.Documents provided as email attachments will be deleted and faxes are not accepted. All copies must be received legibly
newtech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα επειδη με αφορμη το θεμα αυτο μου δημιουργηθικε το προβλημα μου. Εκανα εγγραφη στην pinnacle και κατεθεσα 70ε, για να κανω ομως αναληψη πρεπει να κανω 10 πραγματα ουτως ωστε να επικυρωθει ο λογαριασμος μου. Εστειλα φωτογραφιες το διπλωμα μου και την καρτα μου μπρος πισω, αλλα μου ζητανε κ κατι αλλο. Στο εμαιλ που μ εστειλαν δεν καταλαβα τι ακριβως θελουν. Υπαρχεο καποιος που να εχει κανει εγγραφη εκει και να μου πει την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω; Το e-mail λεει το εξής :Authorization Form We are missing your authorization form. Please upload the documentation as requested. For the security of our clients and Pinnacle Sports, only scanned documents uploaded from the website will be accepted. All submitted documents will be stored on a secure file server using industry standard strong encryption. The encrypted files are only accessible by our Risk department using a specially designed and secured access mechanism. Please go to www.pinnaclesports.com and log into your account. You may use the My Account option Personal Details to upload your documents. Or, go to the Cashier option and select Make a Deposit - Credit Card Deposit. You will find a click here link to upload your Credit Card documents.Documents provided as email attachments will be deleted and faxes are not accepted. All copies must be received legibly Δεν θελει φωτογραφιες αλλα θελει SCAN!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα