Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Κομπλε. Οι ιδιοι γαυροι που χθες διαμαρτυρονταν για 2 φασεις, σημερα διαβασαν redplanet και διαμαρτυρονται για πεντε. Για τετοια κριτικη ικανοτητα μιλαμε.

Το καλαθι του Χαινς χρειαστηκατε 3 ριπλει και παγωμα εικονας για να καταλαβετε οτι ειναι εκπροθεσμο και να αρχισετε να κλαιτε, αλλα μολις το καταλαβατε βγηκε και το συμπερασμα οτι οι διαιτητες που real time καναν λαθος ηταν 90-10 υπερ μας.

Για τον Αντιτς τα παμε.

Για τις αλλες φασεις που διαβασατε στο redplanet, γελαμε.

Δηλαδη μου λες οτι το καλαθι του Χαινς σωστα δεν μετρησε?

Θα μας την δειξεις σε βιντεο? ο αγωνας εχει ανεβει ολοκληρος παραπιπτοντως. λεπτο και δευτερολεπτο.

Δηλαδη λες οτι η φαση ειναι μη γενομενη καν?

Δημοσ.

Στο 11:34, 21:07, 27:54, 37:07.

Από τον αγώνα στο youtube.

Συγκρινεις δηλαδη αυτες τις φασεις με την αγκωνια στον Παπανικολαου? Πλακα κανεις ετσι?

Δημοσ.

Χαχα, ο άλλος λέει για το ξύλο πάνω στον Διαμαντίδη, που του σφυράνε φάουλ επειδή τον κοίταξε ο Κατσίβελης

Μέχρι και όταν πάει να κυνηγήσει στο σκριν, του σφυρίζεται φάουλ.

Μαρινάκη αγόρι μου, τώρα ξεκινάμε

Δημοσ.

Χαχα, ο άλλος λέει για το ξύλο πάνω στον Διαμαντίδη, που του σφυράνε φάουλ επειδή τον κοίταξε ο Κατσίβελης

Μέχρι και όταν πάει να κυνηγήσει στο σκριν, του σφυρίζεται φάουλ.

Πρεπει να ταν αντιστοιχο με το "ξυλο" που τρωγε απο τον Λο στο κυπελλο.

Δημοσ.

Είναι αστείο να προσπαθούν οι γαύροι να εξισώσουν το 2ο τελικό με τα αίσχη του χοντρού στο ποδόσφαιρο,τόσος ντόρος για 2 σφυρίγματα.

Δηλαδή αν τους ακυρώσουν γκολ σαν του κατσουράνη τους βλέπω να αυτομαστιγώνονται στο πειραιά ομαδικώς.

Δημοσ.

Είναι αστείο να προσπαθούν οι γαύροι να εξισώσουν το 2ο τελικό κυπέλλου με τα αίσχη του χοντρού στο ποδόσφαιρο,τόσος ντόρος για 2 σφυρίγματα.

Δηλαδή αν τους ακυρώσουν γκολ σαν του κατσουράνη τους βλέπω να αυτομαστιγώνονται στο πειραιά ομαδικώς.

Βλεπετε την διαφορα? Εμεις λεμε τις μαλακιες του χοντρου στο ποδοσφαιρο,εχουμε παραδεχτει την παραγκα ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ στο ποδοσφαιρο και το ΣΠΡΩΞΙΜΟ στα περισσοτερα παιχνιδια.Εχουμε παραδεχτει και κραξει τον χοντρο για τις μαλακιες τυπου αποδυτηρια τελικου.Επισης παραδεχτηκαμε οτι χασαμε και τους δυο τελικους δικαια απο εσας γιατι παιξατε καλυτερα.Το θεμα ειναι οτι ΕΣΕΙΣ δεν παραδεχεστε τιποτα απολυτως..Αυτο ειναι το θεμα,εχω ρωτησει αρκετες φορες αν η διαιτησια χθες ηταν 50-50 και απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν παναθηναικο.Κανενας δεν παραδεχτηκε και να πει οτι ρε παιδι μου ναι εγιναν λαθη εις βαρος του ΟΣΦΠ,οτι η διαιτησια δεν ηταν 50-50 αλλα δικαια κερδισαμε..Κανεις σας δεν παραδεχεται τιποτα..

Και αυτο αστειο ειναι,που να μην παραδεχεστε απολυτως τιποτα.Και ειδικα απο την στιγμη που λεμε οτι ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΔΙΚΑΙΑ!!!!!!!!

Δημοσ.

Βασικά, αν του είπε κάτι αισχρό...

...μόνο που δεν το ξέρουμε. Ούτε καν στο φύλλο αγώνος δεν αναφέρθηκε ας πούμε. Κι από αυτό που είδαμε, ο Άντιτς απλά "ξέσπασε" "μουρμουρίζοντας"/φωνάζοντας -μέσα σ' ένα γήπεδο που δεν ακουγόταν εύκολα οι κουβέντες (αυτός που του την έδωσε, ήταν στην πλάγια και μακρυά από το σκηνικό)- και έχοντας μάλιστα βάλει το καλάθι (το φάουλ που λέγαμε, Μίντι, το τσέκαρα σήμερα, και το τράβηγμα ούτε που το κατάλαβε...Βασικά πιο πολύ σα να του....κρατάει τα γκέμια, ήταν ο Γκιστ...Το ζόρι του ήταν που έσκασε πίσω του με το σώμα και που του χτύπησε το δεξί χέρι, πάνω που κάρφωνε...Και ήταν αυτό που φάνηκε γιατί εξ' αιτίας του προσγειώθηκε άτσαλα) και επιστρέφοντας τρέχοντας στο καλάθι τους...Ούτε σκηνικό πήγε να κάνει δηλαδή - διαμαρτυρία σηκώνοντας ψηλά τα χέρια και τρέχοντας να γυρίσει στην άμυνα ήταν....Αυτό βλέπω εγώ ως μόνο λόγο. ΓΙ' ΑΥΤΟ και ήταν μεγάλο καραγκιοζιλίκι η τεχνική.

Τώρα αν τον είχε στο μάτι γιατί δεν τον γουστάρει ο συγκεκριμένος, δεν ξέρω (είναι που δεν είναι και καλόπαιδο, μπασκετικά, ο Άντιτς) αλλά μια φορά στην συγκεκριμένη φάση, τον χαράτσωσε...

Δημοσ.

Βλεπετε την διαφορα? Εμεις λεμε τις μαλακιες του χοντρου στο ποδοσφαιρο,εχουμε παραδεχτει την παραγκα ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ στο ποδοσφαιρο και το ΣΠΡΩΞΙΜΟ στα περισσοτερα παιχνιδια.Εχουμε παραδεχτει και κραξει τον χοντρο για τις μαλακιες τυπου αποδυτηρια τελικου.Επισης παραδεχτηκαμε οτι χασαμε και τους δυο τελικους δικαια απο εσας γιατι παιξατε καλυτερα.Το θεμα ειναι οτι ΕΣΕΙΣ δεν παραδεχεστε τιποτα απολυτως..Αυτο ειναι το θεμα,εχω ρωτησει αρκετες φορες αν η διαιτησια χθες ηταν 50-50 και απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν παναθηναικο.Κανενας δεν παραδεχτηκε και να πει οτι ρε παιδι μου ναι εγιναν λαθη εις βαρος του ΟΣΦΠ,οτι η διαιτησια δεν ηταν 50-50 αλλα δικαια κερδισαμε..Κανεις σας δεν παραδεχεται τιποτα..

Και αυτο αστειο ειναι,που να μην παραδεχεστε απολυτως τιποτα.Και ειδικα απο την στιγμη που λεμε οτι ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΔΙΚΑΙΑ!!!!!!!!

Μα η διαιτησια 50-50 ηταν.

Αλλο οι τραμπουκισμοι του γιαννακοπουλου και αλλο το πως ηταν η διαιτησια. Αν κραζατε μονο για το 1ο μαζι σας.

Κατι βιντεο που βγηκαν για σφαγη στο οακα κλπ ειναι απλα αστεια. Το να απομονωνεις καποιες φασεις και να λες εδω μπορουσε να δωσει φαουλ ή εδω μπορουσε να μην δωσει ειναι γελοιο στο μπασκετ.

Ανετα βρισκω καμια 15αρια τετοιες φασεις κατα του Παναθηναικου.

Δημοσ.

Για βρες τες μου σε παρακαλω πολυ.. Γιατι οσο αστειο ειναι οτι ο Μαρινακης πηγε στα αποδυτηρια για να πει καλη επιτυχια αλλο τοσο αστειο ειναι οτι η διαιτησια ηταν 50-50..

Παντως αν πιστευεις πραγματικα οτι η διαιτησια ηταν 50-50 (παρολο που δεν επαιξε ρολο στην εκβαση του αγωνα γιατι ησασταν καλυτεροι)  τοτε καλα κανει ο Μαρινακης και σας κοπανει απο παντου και δεν ξερετε απο που σας ηρθε.Και μακαρι να μην κανει καμια μεταγραφη,να βγει τελευταιος στην βαθμολογια αλλα να στησει και τις 30 αγωνιστικες ειςβαρος σας με οχι αμφισβητουμενες φασεις,αλλα φασεις χειροτερες απο αυτες του Μανιατη...Σορυ που το λεω αυτο αλλα μην μου λες οτι η διαιτησια ηταν 50-50..Να δουμε αν θα χασεις στο Σεφ την Τεταρτη η διαιτησια θα ειναι 50-50 ή θα βγεις και θα πεις οτι σφυριζε υπερ μας...Το εχω απορια αυτο και μακαρι να κερδισουμε την Τεταρτη να δουμε τι θα πεις για την διαιτησια σε παιχνιδι που θα εχεις χασει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...