KleKoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το ψέμα σε όλο του το μεγαλείο. Η ανακοίνωση των συλληφθέντων btw: https://athens.indym...icle_id=1426519 να ήταν και το μοναδικό ψέμα που έχει πει.... 1
deesnider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το ψέμα σε όλο του το μεγαλείο. Η ανακοίνωση των συλληφθέντων btw: https://athens.indym...icle_id=1426519 ...και η αποκάλυψη τής αλήθειας, από το ...indymedia! Respect!!!... 3
KleKoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ...και η αποκάλυψη τής αλήθειας, από το ...indymedia! Respect!!!... ε ναι, άμα δεν το πει το μέγκα.... προφανώς δεν μπήκες καν στον κόπο να το διαβάσεις έτσι...
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τα ΑΜΕΑ τις προάλλες τι μπάχαλο έκαναν τελικά μάθαμε; Δεν παρακολουθώ πολύ το θρεντ.
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ...και η αποκάλυψη τής αλήθειας, από το ...indymedia! Respect!!!... Τι να ξέρουν κι αυτοί που ήταν μαζί με τους συλληφθέντες. Τα δελτία του μέγκα ξέρουν καλύτερα.
deesnider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ε ναι, άμα δεν το πει το μέγκα.... προφανώς δεν μπήκες καν στον κόπο να το διαβάσεις έτσι... Προφανέστατα και δε μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω! Μόνο και μόνο το γεγονός ότι κάτι δημοσιεύεται στη συγκεκριμένη σελίδα, είναι αρκετό για να το προσπεράσω (πλακωμένος και με διπλή διαχωριστική λωρίδα, όχι απλή προσπέραση...) Τι να ξέρουν κι αυτοί που ήταν μαζί με τους συλληφθέντες. Τα δελτία του μέγκα ξέρουν καλύτερα. ...κι εγώ ήμουν μαζί με τους συλληφθέντες! Με πιστεύεις φαντάζομαι, έτσι; Μερικοί έχετε πραγματικά πολύ μεγάλη πλάκα! Ειδικά αυτά τα συμπεράσματα που βγάζετε, ότι αν κάποιος αμφισβητεί την ...«εγκυρότητα»(!!!) της ...«ενημέρωσης»(!!!) του indymedia, σημαίνει ότι πιστεύει το mega, με κάνουν να χρειάζομαι πάνες ακράτειας...
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Προφανέστατα και δε μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω! Μόνο και μόνο το γεγονός ότι κάτι δημοσιεύεται στη συγκεκριμένη σελίδα, είναι αρκετό για να το προσπεράσω (πλακωμένος και με διπλή διαχωριστική λωρίδα, όχι απλή προσπέραση...) Σύμφωνα με το wikipedia αυτός είναι ο ορισμός της αντικειμενικότητας, σε παρεξήγησα τελικά. ...κι εγώ ήμουν μαζί με τους συλληφθέντες! Με πιστεύεις φαντάζομαι, έτσι; Μερικοί έχετε πραγματικά πολύ μεγάλη πλάκα! Ειδικά αυτά τα συμπεράσματα που βγάζετε, ότι αν κάποιος αμφισβητεί την ...«εγκυρότητα»(!!!) της ...«ενημέρωσης»(!!!) του indymedia, σημαίνει ότι πιστεύει το mega, με κάνουν να χρειάζομαι πάνες ακράτειας... Δεν πιστεύω ένα τυχαίο ποστ στο indymedia, πιστεύω αυτούς που όντως ήταν μπροστά και λένε ακριβώς τα ίδια. Τώρα μην περιμένεις να σου πω και ονόματα. Αλλά δεν θα αφήσω και τα ψεύδη τα δικά σου και του Hamurabi να αλωνίζουν στο φορουμ.
g_alkis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το αντικειμενικό μέγκα εναντίον του αντικειμενικού ιντιμίντια. Αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το αντικειμενικό μέγκα εναντίον του αντικειμενικού ιντιμίντια. Αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά στο indymedia ο καθένας μπορεί να ανεβάσει άρθρο/είδηση (περνάει από έλεγχο όμως, ναι). Όταν μπορείς να πας μια τυχαία μέρα απροειδοποίητα να παρουσιάσεις δελτίο ειδήσεων στο μεγκα, συνεχίζουμε τη σύγκριση
g_alkis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Και στο σπίτι σου δεν μπορώ να μπω και να παρουσιάσω τη λάρα γουος μπολ χωρίς την άδεια σου. Παρακάτω.
XxSMIL3xX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μαλλον εχεις μεινει πολυ πισω. τρεις και εξηντα ειναι τα 1.100 ευρω που περνει ενας νεος αστυνομικος; οταν ο κουμπαρος μου δουλευει στη φορθνετ 30 χρονων και περνει 500; ακου που σου λεω, η ζηλια ειναι κακο πραγμα. Αλλαξε το το "ανεκαθεν" στο μυαλο σου,μην τα βλεπετε ολα απτην τηλεοραση. κλαιγονται οι συνδικαλιστες της αστυνομιας για το βασικο μισθο των 800 ευρω. αμα βαλεις και τα επιδοματα ειναι +300ευρω τα οποια δε τα λενε για να ακουγεται πιο μελο η κλαψα τους. Αμα λεμε κατι να ξερουμε τι λεμε ρε παιδια,οχι οτι ναναι. το ηθος των ελληνων αστυνομικων οπως παραδεχεται ο ιδιος ο hamurabi... παιρνουν 1.100 αλλα κλαιγονται οτι παιρνουν 800... με τις υγειες σας...πειτε και καμια αληθεια βρε ατιμουτσικα... http://www.youtube.com/watch?v=Kpshhka6jH0 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από XxSMIL3xX
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Και στο σπίτι σου δεν μπορώ να μπω και να παρουσιάσω τη λάρα γουος μπολ χωρίς την άδεια σου. Παρακάτω. Το σπίτι μου δεν θεωρείται μέσο ενημέρωσης.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά στο indymedia ο καθένας μπορεί να ανεβάσει άρθρο/είδηση (περνάει από έλεγχο όμως, ναι). Ορθογραφικό έλεγχο; ή μήπως έλεγχο πεποιθήσεων και απόψεων; Τι διαφορά έχει αυτό από το mega? 1
g_alkis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το σπίτι μου δεν θεωρείται μέσο ενημέρωσης. To μέγκα δεν είναι ιδιοκτησία σου.
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ορθογραφικό έλεγχο; ή μήπως έλεγχο πεποιθήσεων και απόψεων; Τι διαφορά έχει αυτό από το mega? Δηλαδή περίμενες σε αριστερό site να διαβάζεις άρθρο με τίτλο "Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή"; To μέγκα δεν είναι ιδιοκτησία σου. Thanks Captain Obvious.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα