manosfp Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Πολύ καλές οι τιμές των αντηλιακών αλλά έχω μια επιφύλαξη με τέτοια προϊόντα που βάζουμε στο δέρμα μας ή στα πιτσιρίκια.Ίσως επειδή η τιμή είναι αρκετά χαμηλή ή επειδή είναι παραεισαγωγής.Δεν ξέρω,ίσως εγώ να το σκέφτομαι μπακαλίστικα...διόλου απίθανο να είναι μια χαρά προϊόντα όπως αυτά που αγοράζουμε από το s.market ή το κατάστημα καλλυντικών. Όποιος τα χρησιμοποιήσει,ας γράψει δυο λόγια [ Δεν ξέρω αν είναι καλά, είμαι όμως ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος ότι είναι τα ίδια με αυτά που πουλάνε τα super market με τιμή κοντά στο εικοσάρικο. Το έδειξα σε φίλο που έχει μαγαζί και τρελάθηκε. 2
helena_n Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 εξαιρετικα, παρελαβα και εγω. μια επισημανση, οτι ειδη πηρα ειναι (παρα)εισαγωγης, κανενα δεν ειναι ελληνικό. Σκανδιναβικά είναι για την ακρίβεια. Γράφει πάνω τηλέφωνα Σουηδίας, Δανίας και Φινλανδίας. τα αντιλιακα τα παρελαβα σημερα με ημερομηνια ληξης το 2019. Πού γράφει την ημερομηνία λήξης; 2
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ναι όντως. Δανέζικα είχε τα ψιλόκαταλαβαίνω. Καποια αλλά είδη που πήρα ήταν ουκρανικά-βουλγαρικά βέβαια αλλά οκ οι τιμές τους ήταν ξεφτίλα
mobile_32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Σκλαβενίτη σήμερα είχε αρκετές προσφορές στις Μπύρες στις συσκευασίες 5+1 και 6+2. Πήρα 5+1 (δώρο) pills hellas στα 3,20€ Επίσης είχε και προσφορά στις Μπάρες ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ Nature valley 2+1 δώρο στα 3,20€ (η συσκευασία), ισχύει μόνο για τις μπάρες με μέλι και βρώμη)
louben Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω αν είναι καλά, είμαι όμως ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος ότι είναι τα ίδια με αυτά που πουλάνε τα super market με τιμή κοντά στο εικοσάρικο. Το έδειξα σε φίλο που έχει μαγαζί και τρελάθηκε. Μπορειτε ν αφανταστειτε το περιθωριο κερδους που εχουν τα αλλα καταστηματα??
Craven Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Πως θα το κανει αυτο που λες. Τα black light βγαζαν πραγματικο υπεριωδες ακτινοβολια; Δυσκολο μου φαινεται "A blacklight (or often black light), also referred to as a UV-A light, Wood's lamp, or simply ultraviolet light, is a lamp that emits long-wave (UV-A) ultraviolet light and not much visible light"
fistikis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Όσον αφορά τα αντιηλιακά επιεδή παρέλαβα χθες, δεν είναι σφραγισμένα (λογικό γιατί δεν σφραγίζονται έτσι κι αλλιώς), δεν γράφουν ημερομηνία λήξης (τουλάχιστον τα ambre solair 50 kids) και είναι από Σκανδιναβία. 1
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 πολυ "επιτυχημενη" επιχειρηση πρεπει να έκανε αυτός που πουλούσε αρχικά τα αντηλιακά στη σκανδιναβία σα να πουλας παγο στην αλασκα ενα πραμα... 3
terry308 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν ανοίγει κάποιος ένα θέμα αλλού για να τα πείτε καλύτερα;; 3
helena_n Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Επειδή απάντηση δε πήρα... το έψαξα μόνη μου. Εδώ θα βρείτε τι ημερομηνία λήξης έχουν τα Ambre Solaire που παραγγείλατε: Εμένα έχουν "M" δηλαδή παραγωγή 2015. Αν υποθέσουμε ότι ισχύει η 3ετής διάρκεια κι αν έχουν αποθηκευτεί σωστά τόσα χρόνια, τότε είναι ασφαλή για χρήση. Ευτυχώς πήρα μόνο 2 για μένα. 5
louben Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 πολυ "επιτυχημενη" επιχειρηση πρεπει να έκανε αυτός που πουλούσε αρχικά τα αντηλιακά στη σκανδιναβία σα να πουλας παγο στην αλασκα ενα πραμα... Το 99% των σκανδιναυων κανουν διακοπες το καλοκαιρι οποτε που το παραλογο? Με την ιδια λογικη δεν επρεπε ν απουλανε ουτε μαγιω,σαγιοναρες καπελα κτλ ομως πουλανε. 1
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δε το χρειαζονται εκει... οπου πανε αγοράζουν, λουζονται και το πετανε, imho... τα μαγιω και τς σαγιοναρες τα πουλανε γιατι εχουν σοβαρα κολυμβητηρια.. enough με το off topic ..
Locke_John Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 καλημερα παιδια. στα λιντλ εφεραν τα ηλιοσκιαδια αυτοκινητου που μαζευουν "ρολαριστά". ξερει καποιος αν αξιζουν? για honda_jazz, το μικρό ή το μεγάλο μεγεθος λετε να προτιμησω?
smpt Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 δεν νομίζω οτι θα είναι διαφορετικά από τα άλλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Το καλό όμως με τα lidl είναι ότι μπορείς να τα δοκιμάσεις και αν δεν σου κάνουν να τα επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις