Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξάδα μπύρες φιξ 2,90€ στον Σκλαβενίτη (5+1 δώρο & - 1 ευρώ).

edit: τώρα είδα ότι η προσφορά του Βασιλόπουλου είναι καλύτερη

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι του Βασιλόπουλου είναι καλλίτερη.

Εάν πρόκειται για τις ίδιες, και χωρίς να ξέρω αν έχεις ήδη αφαιρέσει το 1 ευρώ, 2,90/6= 0,48, ενώ του Βασιλόπουλου 2,49/4= 0,62

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι του Βασιλόπουλου είναι καλλίτερη.

Εάν πρόκειται για τις ίδιες, και χωρίς να ξέρω αν έχεις ήδη αφαιρέσει το 1 ευρώ, 2,90/6= 0,48, ενώ του Βασιλόπουλου 2,49/4= 0,62

Είναι 4 χ 500 ml του βασιλόπουλου ενώ του σκλαβενίτη είναι 6 χ 330ml. Άρα συνολική ποσότητα ίδια - 2λίτρα

Δημοσ.

Δεν ανέφερες τον όγκο στο προηγούμενο post και νόμιζα ότι είναι σε ίδια κουτιά.

έχεις δίκιο, αν και είναι ψιλοστάνταρ αυτά. οι εξάδες είναι μικρές (330 ml) και οι τετράδες μεγάλες (500 ml)

Δημοσ.

Εξάδα μπύρες φιξ 2,90€ στον Σκλαβενίτη (5+1 δώρο & - 1 ευρώ).

edit: τώρα είδα ότι η προσφορά του Βασιλόπουλου είναι καλύτερη

Για να μην γινει παρανοηση, το 5+1 ειναι στο 6x330 ενω το -1€ στο 4x500, δεν ειναι συνδυαστικα δλδ!

Δημοσ.

Για τις φιξ πάντως τις εχει -30% ο Μασουτης και σπαω το κεφαλι μου να θυμηθώ πόσο πήρα τις 5+1... νομίζω κοντά στα 2,50ευρω... αν μπορει καποιος ας το τσεκαρει

Δημοσ.

Γελαω πολυ με τις προσφορες σε αθλιες μπυρες

Sorry ρε παιδια αλλα εχοντας γυρισει απο Βελγιο ..βλεπω  τρελες προσφορες σε fix, alfa,mythos, amstel και αλλα νεροζουμια της ελληνικης μανας γης. 

Παρεμπιπτόντως βρηκα στο carrefour μπυρες δικια της επωνυμιας , abbye (αββαειου) Γαλλιας οι οποιες λήγουν σε 1 μηνα και τις ειχε σε πολυ καλη τιμη 2€-0.40 (λογω του -20%) για μια 6αδα 250ml.

Θα την δοκιμασω και θα δω αν λεει ως μπυρα αββαειου

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά είναι και η φιξ και η άλφα και η μύθος και πάνω απο όλα είναι ελληνικές και στηρίζουμε 100-200 εργαζόμενους και γεωργούς της πατρίδας μας... Το Βέλγιο ας τις κρατήσει τις σούπερ μπύρες του-no offence!

Δημοσ.

Αν παντως σας αρεσουν οι erdinger, εχει το carrefour συσκευασια 3+1 δωρο (500ml) με 6.15 που με την εκπτωση 20% βγαινει 4.92, δηλ 1.23 η μια, δηλ τιμη λιτρου 2.46

Δημοσ.

Συμφωνω paylidis με τη γνωμη σου στηριξης των ελληνικων επιχειρησεων και "θεαρεστη" η προσπαθεια σου. Αλλα no-offence δεν πινονται οι ελληνικες μπυρες. Οπως και τα ποτα. Και ειναι γνωστο γιατι.

Δημοσ.

Υπάρχουν ελληνικές μπύρες (από μικροζυθοποιίες) που είναι πολύ καλές και ως τώρα δεν έχουν αναφερθεί. Ψάξτε λίγο προτού βγάλετε συμπεράσματα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...