Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον ΑΒ σήμερα και αύριο οι καφέδες -20 % και τα όσπρια -25 %.

Το είδα σε τηλεοπτική χθες βράδυ και δεν έχω πηγή αλλά νομίζω έτσι ήταν οι προσφορές....

• Like 3
Δημοσ.

Στον ΑΒ σήμερα και αύριο οι καφέδες -20 % και τα όσπρια -25 %.

Το είδα σε τηλεοπτική χθες βράδυ και δεν έχω πηγή αλλά νομίζω έτσι ήταν οι προσφορές....

αραγε εχει και τις καψουλες;

(αν ναι θελω να ελπίζω οτι ειναι πιο σοβαρος απο το μαρινοπουλο που ανεβαζει την τιμή 10% και μετα κανει -15%...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(αν ναι θελω να ελπίζω οτι ειναι πιο σοβαρος απο το μαρινοπουλο που ανεβαζει την τιμή 10% και μετα κανει -15%...)

Ναι

4h9hkw.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω οτι κ οι  καψουλες , εχουν 20% εκπτωση κ ΧΩΡΙΣ το γνωστο ελληνικο "καπέλο"....

• Like 4
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω οτι κ οι καψουλες , εχουν 20% εκπτωση κ ΧΩΡΙΣ το γνωστο ελληνικο "καπέλο"....

φιλε μου εχουν ολες οι καψουλες πχ και οι dolce? Και μεχρι ποτε ισχυει η εκπτωση αν γνωριζει κανεις
Δημοσ.

φιλε μου εχουν ολες οι καψουλες πχ και οι dolce? Και μεχρι ποτε ισχυει η εκπτωση αν γνωριζει κανεις

Για τις dolce ισχύει σίγουρα μιας κ αυτές πήρα...
Δημοσ.

Ναι

4h9hkw.jpg

Συγγνωμη φιλε δεν ξερω τι κανει ο βασιλοπουλος με τις καψουλες αλλα αυτη η φωτο που εχεις βαλει με τις καψουλες τασιμο δεν ειναι απο τον βασιλοπουλο αλλα απο το φυλλαδιο του βεροπουλου σελιδα 2 που ισχυει απο τις 29/1 μεχρι τις 17/2 .

• Like 1
Δημοσ.

Carrefour Μαρινόπουλος  6/2 - 7/2

-Τυρί για τοστ Atlait Γερμανίας 3,99 ευρώ /κιλό

-20% στις μπύρες(εξαιρούνται οι Heineken)

-40% στα νωπά τεμαχισμένα κοτόπουλα ''Μιμίκος'' (δε συμμετέχουν το ολόκληρο κοτόπουλο και τα αλλαντικά)

-Πάπλωμα υπέρδιπλο 220χ240cm  13,90 ευρώ και μονό 160χ240cm  11,90 ευρώ

-25% σε καθαριστικά και είδη καθαρισμού για το σπίτι(εξαιρούνται τα προϊόντα Ajax και Palmolive)

-30% σε χαρτιά υγείας,κουζίνας,χαρτομάντηλα και χαρτοπετσέτες

-30% σε αλμυρά σνακ και τσιπς(δε συμμετέχουν τα κατεψυγμένα σνακ και οι ξηροί καρποί)

Δημοσ.

Αξιζει αν παιρνεις τον Barista , που για καποιο λογο , ta Σ/Μ τον τιμολογουν στα 5€ , αντι 4,80 που εχουν ολους τους αλλους espresso...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...