Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πήρα από το my Market...

Να προσθέσω στις πολύ καλές προσφορές του MyMarket που παρέθεσε ο φίλος τις ακόλουθες:

Dove Men+Care 400ml αφρόλουτρο συσκευασία 1+1 δώρο €2,55 - €1,00 livesmart = €1,55 ή €0,78 το τεμάχιο.

Nivea Conditioner σώματος 250ml €2,76 - €1,50 Pockee = €1,26

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πήρα gillete blue 3 στα 2.98€ που ήταν σε έκπτωση στα carefour (-30% ή -35%) με κουπόνι από Pockee -1,5€ x2(διπλασιασμός)= μου έδωσαν κιόλας :P 

11041895_1630800573801672_80063136629696

Φιλε τον διπλασιασμο στον εμφανιζει στο checkout? εμενα ενω ειχε το σημα χ2 μου εμφανιζει εκπτωση 1 ευρω στον αφρο και 1,5 στα ξυραφακια..

Δημοσ.

Φιλε τον διπλασιασμο στον εμφανιζει στο checkout? εμενα ενω ειχε το σημα χ2 μου εμφανιζει εκπτωση 1 ευρω στον αφρο και 1,5 στα ξυραφακια..

ναι κανονικά. 

Δημοσ.

ναι κανονικά. 

οκ τελικα ενω στο checkout δεν τα διπλασιασε, στο ιστορικο συναλλαγων εχει προστεθει ο διπλασιασμος.

• Like 1
Δημοσ.

οκ τελικα ενω στο checkout δεν τα διπλασιασε, στο ιστορικο συναλλαγων εχει προστεθει ο διπλασιασμος.

και εμένα έτσι έγινε, αλλά φαντάστηκα ότι θα είχες μπει στο ιστορικό ώστε να το επιβεβαιώσεις. 

Δημοσ.

Βάσει αυτού στα Carefour (μέχρι 27/06):

geJLRfL.png

Έχουμε:

Orzene σαμπουάν 400ml + Orzene conditioner 250ml = 3,93€ + 2,69€ = 6,62€ - 2€ (κουπόνι από pockee) = 4,62€

και

Orzene σαμπουάν 400ml + Orzene conditioner 250ml = 0,98€ + 0,67€ = 1,65€ - 2€ (κουπόνι από pockee) = - 0,35€

Σύνολο για 2 σαμπουάν και 2 conditioner Orzene = 4,27€

Καθόλου άσχημα νομίζω αν σου τελειώνει το σαμπουάν.

Bonus: Δώρο τα ξυραφάκια που αναφέρθηκαν πριν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΒ Βασιλόπουλος 

22/6 - 27/6
Καραμολέγκος ψίχα τοστ, -40%
Milner Ολλανδίας 17% λιπαρά, -25%
Kaiser 4x500ml, -50% ( 2.96 ευρώ ) 
Όλα τα προϊόντα Αim, -50%
Μινέρβα ελαιόλαδο 2lt, -30% ( 7.98 ευρώ )
Όλα τα Fairy, -40%
Always σερβιέτες & σερβιετάκια οικονομικές συσκευασίες ( εξαιρούνται οι συσκευασίες giga packs ), -40%

22/6 - 23/6 
Όλο το ιχθυοπωλείο, -20%
Τσιπούρα υδατοκαλλιέργειας χύμα, 6.45 το κιλό 

Μασούτης 

22/6 - 24/6
ΣΠΑΛΑ βόειου νεαρού ζώου Γερμανίας 20% φθηνότερα με mas card μόνο 7,15€ το κιλό από 8,94€ το κιλό
όλα τα προϊόντα KANAKI 40% φθηνότερα με mas card
τζιν GORDON'S 700ml μόνο 12,79€
όλα τα αντηλιακά AMBRE SOLAIRE & L’ ORÉAL SUBLIME SUN 50% φθηνότερα με τη mas card
όλα τα σαμπουάν 360ml+40ml δώρο & conditioner 360ml PANTENE μόνο 2,99€
ARIEL σκόνη 50μεζ. ή υγρό 48μεζ. μόνο 8,90€

Επεξ/σία από volleyball
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Market In  22/6 - 27/6

-Χυμός Daily νέκταρ ροδάκινο 1 λίτρο  0,75€

-Δημητριακά Fitness  625 gr.  2,75€

-Συμπυκνωμένο μαλακτικό Neomat  750ml  0,99€

Carrefour Μαρινόπουλος  22/6 - 23/6

-20% σε τοπικά τυριά από την Πελοπόννησο(ισχύει σε επιλεγμένα Carrefour Express)

-Koτόπουλο νωπό ελληνικό  1,99€/κιλό

-Νεκταρίνια Ημαθίας και Πέλλας  1,10€/κιλό

-Ροδάκινα Ημαθίας και Πέλλας  1€/κιλό

-20%  στα φρέσκα λαχανικά

-30% σε χαρτιά υγείας,χαρτομάντηλα και χαρτοπετσέτες

Carrefour Μαρινόπουλος  22/6 - 27/6

-25% στο γάλα υψηλής θερμικής επεξεργασίας Νουνού Family πλήρες ή light, 1 ή 1,5 lt

-30% στα ψωμιά τοστ Καραμολέγκος (εξαιρούνται τα ψωμιά Δέκα)

-40% στις φρυγανιές Παπαδοπούλου

-30% στις πάριζες κοπής  Νίκας (η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα Carrefour Express)

-Aλεύρι για όλες τις χρήσεις Carrefour Discount  1 kg ,  0,49€

-50% στα προϊόντα Fructis,Elvive,στις βαφές μαλλιών Olia,Cristal Color,Color Sensation,Excellence,στις σερβιέτες και τα μονά σερβιετάκια Every Day και στα ανηλιακά Nivea sun

-40% στα προϊόντα περιποίησης προσώπου κ σώματος Nivea(εκτός των παραφαρμακευτικών προϊόντων)

-50% στις πάνες(οικονομικές συσκευασίες)  Babylino

Hondos center 

-Προϊόντα Wellaflex,Oral B  1+1 δώρο

-50% στα αντηλιακά  Ambre Solaire

-30% στη βρεφική σειρά  Septona

Και συμπληρωματικά στο προηγούμενο post...

ΑΒ  22/6 - 27/6

-Με αγορά σκοροκτόνων/εντομοκτόνων/κατσαριδοκτόνων  Raid,Baygon συνολικής αξίας 12€,δώρο επιταγή 6€

Επεξ/σία από efkola
  • Like 4
Δημοσ.

Κάνεις λάθος! Για κοίταξε στα εκκρεμή σου..

Τελικά στην ιστοσελίδα εμφανιζόταν χωρίς την Χ2 προσφορά, αλλά στην εφαρμογή στο κινητό η προσφορά ήταν ορατή και ισχύουσα.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα τη Παρασκευή από το MyMarket noxzema αποσμητικό regular 50ml 1+1 δώρο με 2,50€, και 2 κουπόνια από το Pockee αξίας 2€.Τελική τιμή 0.50€ τα δυο τεμάχια.

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα ο ΑΒ είχε προσφορά όλα τα προϊόντα ΑΙΜ 50%.

Λοιπόν.Πάω στο κατάστημα ΑΒ Χολαργού στις 8:00 το πρωί.

Σε όλο το ράφι υπήρχε μόνο μία παιδική ΑΙΜ οδοντόκρεμα,την οποία την πήρα, ενώ το Σάββατο που δεν είχε προσφορά, ήταν γεμάτο.

Ρωτάω την υπάλληλο, τι γίνεται εδώ; Μόνο μία παιδική οδοντόκρεμα της λέω σε ολόκληρο κατάστημα Δευτέρα πρωί;

Που πήγαν όλες αυτές που είχατε Σάββατο βράδυ; Μου απάντησε ότι δεν έχουν έρθει ακόμα οι παραλαβές.

Πάω ξανά σήμερα το βράδυ, καμμία παιδική οδοντόκρεμα ΑΙΜ στο ράφι. Αντιθέτως κάτι άλλες ΑΙΜ ακριβές είχαν πολλές.

Τέλος πάντων, με το κουπόνι LiveSmart -0,50€ , η παιδική ΑΙΜ βγαίνει από 2,62 αρχική τιμή , με το 50% πάει 1,31 και με το κουπόνι την παίρνεις τελική τιμή 0,81 €. Πολύ καλή τιμή. Απλά έχω την εντύπωση ότι τις κρύβουν όταν έχουν προσφορά 50%.

• Like 2
Δημοσ.

Τι κόλπα είναι αυτά να κρύβουν τα αποθέματα η να βάζουν λίγα στο κομμάτια ράφι? Για τόσο βλάκες μας περνάνε? Έχω τύχει σε μεγάλο σουπερμάρκετ την ώρα που έκλεινε να φέρνουν παλέτα με τα χαρτιά υγείας της προφοράς που έληγε εκείνη τη μέρα και που δήθεν είχαν τελειώσει από το πρωί όπως μου είπαν, ο υπαλληλάκος τα έχασε όταν τον ρώτησα τι γίνετε - ψέλλισε κάτι για λάθος και μου είπε πάρε όσα θέλεις... ΑΙΣΧΟΣ!!! Τι μάρκετινγκ τρικ είναι αυτά συνεχόμενες πρόσφορες 20-50% , ΚΟΥΠΟΝΙΑ , ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΛΠ, τι κοροϊδία για να μην ξέρουμε ποιες είναι οι πραγματικές τιμές και τρέχουμε σα ζώα από ΜΑΓΑΖΙ σε μαγαζί ?

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ξεκάθαρες τιμές και χρεώσεις.

Αν υπάρχουν ΙΔΕΕΣ ας ανοίξουμε ένα θέμα να βρούμε εναλλακτικές...

Σήμερα ο ΑΒ είχε προσφορά όλα τα προϊόντα ΑΙΜ 50%.

Λοιπόν.Πάω στο κατάστημα ΑΒ Χολαργού στις 8:00 το πρωί.

Σε όλο το ράφι υπήρχε μόνο μία παιδική ΑΙΜ οδοντόκρεμα,την οποία την πήρα, ενώ το Σάββατο που δεν είχε προσφορά, ήταν γεμάτο.

Ρωτάω την υπάλληλο, τι γίνεται εδώ; Μόνο μία παιδική οδοντόκρεμα της λέω σε ολόκληρο κατάστημα Δευτέρα πρωί;

Που πήγαν όλες αυτές που είχατε Σάββατο βράδυ; Μου απάντησε ότι δεν έχουν έρθει ακόμα οι παραλαβές.

Πάω ξανά σήμερα το βράδυ, καμμία παιδική οδοντόκρεμα ΑΙΜ στο ράφι. Αντιθέτως κάτι άλλες ΑΙΜ ακριβές είχαν πολλές.

Τέλος πάντων, με το κουπόνι LiveSmart -0,50€ , η παιδική ΑΙΜ βγαίνει από 2,62 αρχική τιμή , με το 50% πάει 1,31 και με το κουπόνι την παίρνεις τελική τιμή 0,81 €. Πολύ καλή τιμή. Απλά έχω την εντύπωση ότι τις κρύβουν όταν έχουν προσφορά 50%.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πιστεύετε πραγματικά πως κάποιο μαγαζί εσκεμένα κρύβει στοκ σε περίοδο προσφορών, δεν έχετε παρά να το αποφύγετε στο εφεξής. Στο κάτω-κάτω υπάρχουν και τα μαγαζάκια της γειτονιάς που έχουν πάντα τις ίδιες τιμές -μη προσφοράς εννοείται- για όσους αγχώνονται με τις συνεχείς μεταβολές B)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...