Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ φοράω Nike 42,5  και στο uk το 8.  Για σιγουριά όμως μπορείς να δοκιμάσεις σ΄ένα μαγαζί και να κοιτάξεις το νούμερο σε UK. Την πρώτη φορά εγώ έτσι το έκανα. Καλές αγορές

Χθες παραλάβαμε το γιλεκάκι leecooper με το διπλό φερμουάρ. Το l κάνει μια χαρά στον άντρα μου που είναι 1,85 και 90 κιλά με ανοιχτές πλάτες, χωρίς κοιλιά. Πήραμε το μαύρο σε αντρικό και το μπλε σε γυναικείο, ίσως το μπλε να είναι λίγο πιο όμορφο, αλλά είναι και θέμα γούστου. Επίσης παπούτσια slazenger πήρε το 10,5 και του κάνει καλά. Το ίδιο νούμερο φοράει και σε nike kαι σε skechers σε ευρωπαϊκό νούμερο φοράει 44 σε κανονικά παπούτσια και 45 σε αθλητικά.

αρα η γνωμη σου ειναι να παραγγειλω το 10,5? 44 φοραω και εγω ...συνηθως δηλαδη γιατι απο παπουτσι σε παπουτσι διαφερει...

για παραδειγμα πηρα προσφατα ενα admiral και μου εκανε μονο το 42!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση !!
Τελικά με τα μεταφορικά οτι ναναι το SD .
και κατα τα Χριστουγεννα θυμαμαι τα ανεβασε απο 7€ που ηταν στο Θεο.
Τελικα τα σταθεροποίησε στα 10 €.
Τωρα παλι λόγω Πασχα  τα ανεβασε πάλι.
μάλλον τζιραρουν πολυ απο Αγγλια αυτες τις μερες και δεν τους συμφέρει να στέλνουν μακρυα. Εκτος των αλλων αργουν κιολας. Στις 12 Απριλίου εφυγε το δεμα από Λίντς και από τις 16 μέχρι σήμερα αναπαύεται στη Βουδαπέστη. 

Ειδωμεν!!

Δημοσ.

αρα η γνωμη σου ειναι να παραγγειλω το 10,5? 44 φοραω και εγω ...συνηθως δηλαδη γιατι απο παπουτσι σε παπουτσι διαφερει...

για παραδειγμα πηρα προσφατα ενα admiral και μου εκανε μονο το 42!!

Την πρώτη φορά ο άντρας μου πήρε nike 10 και του ήταν μικρά. Το 10,5 είναι μια χαρά. Προσωπικά νομίζω καλύτερα να είναι λίγο μεγαλύτερα, παρά λίγο μικρότερα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!

Δημοσ.

Οσον αφορά τα nike....του συζ μου ( αγορασμένα απο sportsdirect ) στην γλώσσα του παπουτσιού γράφει UK 9.5 EU 44.5

Kalgeorge καλύτερα να πας σε κάποιο μαγαζί με αθλητικά, για να δοκιμάσεις και να σιγουρευτείς για το νούμερο σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση !!

Τελικά με τα μεταφορικά οτι ναναι το SD .

και κατα τα Χριστουγεννα θυμαμαι τα ανεβασε απο 7€ που ηταν στο Θεο.

Τελικα τα σταθεροποίησε στα 10 €.

Τωρα παλι λόγω Πασχα  τα ανεβασε πάλι.

μάλλον τζιραρουν πολυ απο Αγγλια αυτες τις μερες και δεν τους συμφέρει να στέλνουν μακρυα. Εκτος των αλλων αργουν κιολας. Στις 12 Απριλίου εφυγε το δεμα από Λίντς και από τις 16 μέχρι σήμερα αναπαύεται στη Βουδαπέστη. 

Ειδωμεν!!

Κι εμενα από την Τετάρτη Βουδαπέστη είναι. Μαζί ταξιδεύουν :P

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς το tablet http://www.sportsdirect.com/output-x2-7in-android-tablet-896015?colcode=89601503

Αληθώς ο Κύριος και χρόνια πολλά! Μην ασχολείσαι με τέτοια tablet φίλε μου. Δεν αξίζει ο κόπος για πολλούς λόγους. Εγώ με την σειρά μου θέλω να μάθω τις εντυπώσεις σας από τα ισοθερμικά που έχει το SD. Με ενδιαφέρουν για χειμερινά outdoor sport αλλά όχι στα χιόνια. Κάνουν δουλειά? 

Θα μου πείτε ότι έρχεται καλοκαίρι και εγώ σκέφτομαι για ισοθερμικά, και θα έχετε και δίκιο αλλά επειδή δεν παραγγέλνω κάθε μήνα καλύτερα να τα έχω μια ώρα αρχύτερα! 

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να περιμένεις κάποιους μήνες και παραγγέλνεις μετά γιατί δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για τα μεταφορικά. Ενδέχεται όταν περάσουν οι γιορτές να τα αλλάξουν πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

παίδες τι συμβαίνει με το sportsdirect??

ειχα κάνει παραγγελια αρκετα μεγάλη (400ευρω) εφτασε στο ομως στο gatwick και μετα γύρισε πίσω

και σημερα βλεπω απο sportsdirect
Our couriers have been unable to deliver your goods and as a result your order has been returned to sender.

και refund στο paypal

πρωτη φορά το κάνει αυτό ....

ξερει κατι καποιος?

Δημοσ.

παίδες τι συμβαίνει με το sportsdirect??

ειχα κάνει παραγγελια αρκετα μεγάλη (400ευρω) εφτασε στο ομως στο gatwick και μετα γύρισε πίσω

και σημερα βλεπω απο sportsdirect

Our couriers have been unable to deliver your goods and as a result your order has been returned to sender.

και refund στο paypal

πρωτη φορά το κάνει αυτό ....

ξερει κατι καποιος?

Δες  μερικές αναρτήσεις παρα πίσω. κάποιος είχε το αντίστοιχο πρόβλημα. Μια ερώτηση, σου επέστρεψαν και τα μεταφορικά?

Δημοσ.

Αληθώς ο Κύριος και χρόνια πολλά! Μην ασχολείσαι με τέτοια tablet φίλε μου. Δεν αξίζει ο κόπος για πολλούς λόγους. Εγώ με την σειρά μου θέλω να μάθω τις εντυπώσεις σας από τα ισοθερμικά που έχει το SD. Με ενδιαφέρουν για χειμερινά outdoor sport αλλά όχι στα χιόνια. Κάνουν δουλειά? 

Θα μου πείτε ότι έρχεται καλοκαίρι και εγώ σκέφτομαι για ισοθερμικά, και θα έχετε και δίκιο αλλά επειδή δεν παραγγέλνω κάθε μήνα καλύτερα να τα έχω μια ώρα αρχύτερα! 

Για τα λεφτα τους ειναι καλα αλλα δεν μπορεις να τα συγκρινεις με αλλα ισοθερμικα με τιποτα.

Δημοσ.

Καλημερα,ενδιαφερομαι να αγορασω μια ρακετα wilson,απλα η τιμες που βλεπω ειναι αρκετα πιο χαμηλες απο αυτες που βρισκω σε αλλα μαγαζια στα ιδια μοντελα!υπαρχει περιπτωση να ειναι μην ειναι original??αν υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει ρακετα απο SD και ειδικα wilson ας μου πει αν ειναι οκ!ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...