Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα! να ρωτησω κατι χθες το πρωι εφυγε απο Βουδαπεστη ποτε θα τα εχω?

Αν είσαι Αθηνα αύριο.

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενω μου βγαζει 37 ευρω μεταφορικα , υπαρχει μια  επιλογη δικια τους τικαρισμενη  που γραφει 53 ευρω . Δε καταλαβαινω τι παιζει .Μηπως κολλαει το site;

post-236390-0-53865300-1404294308_thumb.png

post-236390-0-00389700-1404294329_thumb.png

Δημοσ.

οχι Πατρα ειμαι αρα τουλαχιστον μεθαυριο?

Κι εγώ στην Πάτρα είμαι - λογικά θα τα έχεις μεθαύριο κατά τις 4 το μεσημέρι.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα , σήμερα μου ήρθε το δέμα παπούτσια και έξι μπλουζάκια τα δυο από αυτα μου ειναι μεγάλα, αξίζει να τα στείλω πίσω για αλλαγή, ξέρει κανείς πόσο θα πληρώσω ?

Δημοσ.

κανένα κουπόνι?

δε φαινεται τιποτα ακομη

θελω και εγω μια συμπληρωματικη παραγγελια και αναμενω κουπονακι...που θα παει θα βγει B)

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα , σήμερα μου ήρθε το δέμα παπούτσια και έξι μπλουζάκια τα δυο από αυτα μου ειναι μεγάλα, αξίζει να τα στείλω πίσω για αλλαγή, ξέρει κανείς πόσο θα πληρώσω ?

Γι'αυτό που ρωτάς δε ξέρω την απάντηση,αλλά καλό είναι να γράψεις ένα σύντομο ποστ με τα στατς σου και ποια μπλουζάκια πήρες και δυο λόγια για την εφαρμογή τους. Έτσι δε θα τη πατήσουμε κι εμείς.

Δημοσ.

Γι'αυτό που ρωτάς δε ξέρω την απάντηση,αλλά καλό είναι να γράψεις ένα σύντομο ποστ με τα στατς σου και ποια μπλουζάκια πήρες και δυο λόγια για την εφαρμογή τους. Έτσι δε θα τη πατήσουμε κι εμείς.

Ειμαι 182 και 88 κιλά τα μπλουζάκια ειναι hot tuna μέγεθος large στην πραγματικότητα ειναι πιο κοντά στο XL..

Ξέχασα να πω ότι ειμαι γυμνασμένος.

Δημοσ.

καλύτερα δώσε links από τα συγκεκριμένα μπλουζάκια γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουμε!

Δημοσ.

http://www.sportsdirect.com/hot-tuna-tuna-photograph-t-shirt-mens-444586?colcode=44458601

http://www.sportsdirect.com/hot-tuna-fish-face-t-shirt-mens-444587?colcode=44458724

είναι large και τα δυο αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει πμ.

είμαι πάτρα

Και έχουν πιο μεγάλη εφαρμογή άρα τα L,είναι ουσιαστικά σαν XL;; Τα υπόλοιπα ήταν κι αυτά Ηot Tuna και ήταν κανονικά τα L;;

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση? στο tracking μου βγαζει Arrived at Delivery Facility in ATHENS εγω ειμαι Πατρα οποτε λογικα αυριο θα τα εχω.

το θεμα ειναι οτι θα πανε στο σπιτι της κοπελας μου και η παραγγελια ειναι στο ονομα μου το κουδουνι ειναι στο ονομα της κοπελας μου. τηλεφωνο δεν εχω δωσει. πως θα με βρουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...