Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τετάρτη, Αύγουστος 06, 2014 Τοποθεσία Ώρα   6 Αναχώρησε από τον σταθμό BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 13:24

5 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 13:20

ξερεις κανεις σε ποσες μερες θα ειναι εδω αθηνα?

στο ιδιο φορτηγο ειμαστε! ελπιζω αυριο παρασκευη να το εχουμε!

Δημοσ.

Damn. Πρώτη φορά που ήρθε DHL και δεν ήταν κάποιος σπίτι. Λογικά έρχεται αύριο ε;

Ατυχία...Ναι,νομίζω πως θα ξαναέρθει αύριο. Πάρε αν θέλεις ένα τηλέφωνο να σιγουρευτείς.

• Like 1
Δημοσ.

Dear χχχχχχχχ,Unfortunately the items listed below are no longer in stock. As a result we have had to cancel these items from your order. You will not be charged for any of these items. Please accept our apologies for the inconvenience caused by this matter.

Μου ακύρωσαν ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν το είχαν σε στοκ,αλλά εγώ είχα ήδη πληρώσει. Πως θα μου επιστρέψουν τα λεφτά; Μπορώ να τους υποχρεώσω να μου το δώσουν το ίδιο σε άλλο χρώμα,που όμως κοστίζει διπλάσια;

Δημοσ.

Damn. Πρώτη φορά που ήρθε DHL και δεν ήταν κάποιος σπίτι. Λογικά έρχεται αύριο ε;

Εμένα μια φορά που δεν ηταν κανεις σπίτι, με πήραν τηλέφωνο μετα απο καμια ωρα και κανονισαμε ποτε να ξανά έρθουν. Επίσης αφήνουν κ σημείωμα στο κουδούνι.

Αποστολή από το HM2013023 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν βρήκα σημείωμα. Απλά είδα στο site τους ότι ήρθε αλλά δεν βρήκε κανένα. Μίλησα μαζί τους και κανονίσαμε για αύριο.

Δημοσ.

Δεν βρήκα σημείωμα. Απλά είδα στο site τους ότι ήρθε αλλά δεν βρήκε κανένα. Μίλησα μαζί τους και κανονίσαμε για αύριο.

πότε είχες ξεκινήσει από budapest?

Δημοσ.

Dear χχχχχχχχ,Unfortunately the items listed below are no longer in stock. As a result we have had to cancel these items from your order. You will not be charged for any of these items. Please accept our apologies for the inconvenience caused by this matter.

Μου ακύρωσαν ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν το είχαν σε στοκ,αλλά εγώ είχα ήδη πληρώσει. Πως θα μου επιστρέψουν τα λεφτά; Μπορώ να τους υποχρεώσω να μου το δώσουν το ίδιο σε άλλο χρώμα,που όμως κοστίζει διπλάσια;

πως είχες πληρώσει?

έτυχε σε εμένα κάτι παρόμοιο, και είχα πλρώσει με paypal απο debit card.

δεν επέστρεψε υπόλοιπο στο paypal αλλά κατευθείαν στο λογαριασμό της τράπεζας, χωρίς να κάνω εγώ κάποια κίνηση.

μέσα σε 1-2 ημέρες έγινε η επιστροφή.

Δημοσ.

πως είχες πληρώσει?

έτυχε σε εμένα κάτι παρόμοιο, και είχα πλρώσει με paypal απο debit card.

δεν επέστρεψε υπόλοιπο στο paypal αλλά κατευθείαν στο λογαριασμό της τράπεζας, χωρίς να κάνω εγώ κάποια κίνηση.

μέσα σε 1-2 ημέρες έγινε η επιστροφή.

Είχα πληρώσει με paypal από τον λογαριασμό της φίλης μου (συνδεδεμένο με χρεωστική της Πειραιώς). Άρα να αναμένω σε 1-2 μέρες επιστροφή στον λογαριασμό της τραπέζης;

Βασικά γίνεται να τους τα χώσω λιγάκι με κάνα e-mail και να τους πω πως το λάθος είναι δικό τους και θα επιθυμούσα το ίδιο παπούτσι σε άλλο χρώμα (όπου το κόστος διπλασιάζεται και φυσικά να καλύψουν αυτοί και τα νέα έξοδα αποστολής και τη διαφορά του κόστους); 

Δημοσ.

Έφτασε 4 και έφυγε 5.

Κι εμενα τοτε εφυγε αλλα ακομα περιμενω...

Οχι τιποτα αλλο, Δευτερα το πρωι φευγει το πλοιο και χρειαζομαι τα πραγματα που εχω παραγγειλει!post-295808-0-70477800-1407453738_thumb.png

Δημοσ.

Άλλαξε πάλι η πολιτική των εξόδων αποστολής. Στον πίνακα γράφει πως ξεκινάνε από 0 ευρώ τα έξοδα αποστολής,αλλά πάω να κάνω εικονική παραγγελία με 1-2 πράγματα και μου χρεώνει 7.99 ευρώ.

Edit: πειραματίστηκα και με προϊόντα αξίας από 100ευρώ και πάνω είναι δωρεάν.

Η κλιμάκωση είναι 7.99 αν αγοράσεις προϊόντα αξίας ως 49,99 ευρώ και από 50 ευρώ μέχρι τα 99,99 σε χρεώνει 4 ευρώ.

Νομίζω εδώ θα μείνει η πολιτική του γιατί από την εμπειρία μου όλα τα μεγάλα και λογικά e-shops περίπου αυτό κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλαξε πάλι η πολιτική των εξόδων αποστολής. Στον πίνακα γράφει πως ξεκινάνε από 0 ευρώ τα έξοδα αποστολής,αλλά πάω να κάνω εικονική παραγγελία με 1-2 πράγματα και μου χρεώνει 7.99 ευρώ.

Edit: πειραματίστηκα και με προϊόντα αξίας από 100ευρώ και πάνω είναι δωρεάν.

Η κλιμάκωση είναι 7.99 αν αγοράσεις προϊόντα αξίας ως 49,99 ευρώ και από 50 ευρώ μέχρι τα 99,99 σε χρεώνει 4 ευρώ.

Νομίζω εδώ θα μείνει η πολιτική του γιατί από την εμπειρία μου όλα τα μεγάλα και λογικά e-shops περίπου αυτό κάνουν.

Μακάρι να μείνει έτσι...άλλο 8 και 4 ευρώ κι άλλο 15 και 30...και να περιμένεις να βγει κουπόνι για να ψωνίσεις ή να βρεις "συνεταίρους" :-D 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...