ioanarm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Subtotal 68,66 € Delivery 2,99 € Total 71,65 € εμένα πάλι 3€... ακόμα καλύτερα! 1
naiada Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 στη τελευταια μου παραγγελια μου εστειλαν ενα ελλαττωματικό προιον (χαλασμενο φερμουαρ) εχω επικοινωνησει μαζι τους θα το επιστρεψω πισω κ εννοειτε θα μου επιστρεψουν κ τα μεταφορικα φανταζομαι... τωρα αναρωτιεμαι αφου θα μπω στη διαδικασια επιστροφης να γυρισω κ 2 αλλα πραγματακια που δε μου κανουν αλλα με τα εξοδα επιστοφης τι γινεται? θα τα επιστρεψουν ??????? (επειδη στο ιδιο πακετο θα υπαρχει κ το ελλαττωματικο) σας εχει τύχει????????
oneirena Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 στη τελευταια μου παραγγελια μου εστειλαν ενα ελλαττωματικό προιον (χαλασμενο φερμουαρ) εχω επικοινωνησει μαζι τους θα το επιστρεψω πισω κ εννοειτε θα μου επιστρεψουν κ τα μεταφορικα φανταζομαι... τωρα αναρωτιεμαι αφου θα μπω στη διαδικασια επιστροφης να γυρισω κ 2 αλλα πραγματακια που δε μου κανουν αλλα με τα εξοδα επιστοφης τι γινεται? θα τα επιστρεψουν ??????? (επειδη στο ιδιο πακετο θα υπαρχει κ το ελλαττωματικο) σας εχει τύχει???????? Ενα φερμουαρ εχει 2 ευρω, σε μεγαλυτερο μπελα θα μπεις να το επιστρεψεις παρα να το πας σε κανενα ραφτη ή μοδιστρα στη γειτονια σου να σου το αλλαξει (υποθεση μισης ωρας)
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εμένα μου είχαν ακυρώσει ένα ζευγάρι παπούτσια που μου αρέσει πολύ και ενώ στην παραγγελία αυτή είχα δωρεάν μεταφορικά (λόγο ποσού),τώρα τα ξαναπαράγγειλα και χρεώθηκα την κανονική τιμή τους (πριν είχα -10%) +8 ευρώ μεταφορικά. Η πρώτη παραγγελία είναι ακόμη από τη Δευτέρα awaiting courier. Και δεν δέχονται να τις ενώσουν να γλιτώσω τα έξοδα αποστολής. Μιλάμε τόσο τυπικοί και παρτάλια!
lifeowner771 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moλις εκανα την πρωτη μου παραγγελια.5 φουτερ για 45 ευρω.Μια χαρα.Μετα απο ποσο καιρο συνηθως ερχονται;
georgeboo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moλις εκανα την πρωτη μου παραγγελια.5 φουτερ για 45 ευρω.Μια χαρα.Μετα απο ποσο καιρο συνηθως ερχονται; Θα τα εχεις σε 7-8 μερες
Questioner Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Κι εμενα τοτε εφυγε αλλα ακομα περιμενω... Οχι τιποτα αλλο, Δευτερα το πρωι φευγει το πλοιο και χρειαζομαι τα πραγματα που εχω παραγγειλει!dhl.png Δεν σου ήρθαν σήμερα;
NIRVANAGRE Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 τα μεταφορικα αλλαξαν για αυτες τις μερες ? ή για οσο παει ? ( δηλαδη μηνες )
original911 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παίζει κουπόνι -10% μέχρι σήμερα απο το vouchercloud.Δεν ξέρω αν είναι μοναδικός για τον καθένα όπως την άλλη φορά γιατί ήμουν ήδη συνδεδεμένος. Edit:Ο κωδικός είναι μοναδικός παιδιά το είδα στο e-mail που μου έστειλαν. 1
zizu10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά, σε παραγγελία πάνω από 100 ευρώ μου βγάζει δωρεάν μεταφορικά! Κάνω κάτι λάθος?
georgeboo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά, σε παραγγελία πάνω από 100 ευρώ μου βγάζει δωρεάν μεταφορικά! Κάνω κάτι λάθος? Αν διαβασεις παλαιοτερα μυνηματα θα δεις οτι τα μεταφορικα εχουν αλλαξει.
Vasilenia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλημέρα! Το πακέτο μου σήμερα τα ξημερώματα έφτασε στην Αθήνα. Πάντα έρχεται στην Πάτρα την άλλη μέρα αλλά συνήθως έχει φτάσει στην Αθήνα την προηγούμενη το μεσημέρι. Τώρα που έφτασε ξημερώματα, μήπως το στείλουν στην Πάτρα σήμερα? Εν τω μεταξύ, αυτή τη φορά πήγε λίγο πιο γρήγορα η παραγγελία, δεδομένου ότι την έκανα την περασμένη Τρίτη και μάλιστα,βραδάκι. Άρα, έκανε 7 μέρες μέχρι την Αθήνα!
coyote2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 κι εγω παρέλαβα μέσα σε μία εβδομάδα στην επαρχία. Κόρινθο. Πηρα τηλ μίλησα με τον διανομέμα (με συννέδεσε η dhl) όλα καλά. 1
zizu10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν διαβασεις παλαιοτερα μυνηματα θα δεις οτι τα μεταφορικα εχουν αλλαξει. Τα διάβασα αλλά μου φάνηκε too good to be true! Ξέρουμε αν είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα