guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 αν επιλεξεις στο site σαν νόμισμα ευρω, δεν κανει μετατροπη, και αφηνει ιδιες τιμές όσο ηταν και σε pounds. ξερει κανεις τι παιζει; προσωρινό bug να υποθέσω;
haris013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 αν επιλεξεις στο site σαν νόμισμα ευρω, δεν κανει μετατροπη, και αφηνει ιδιες τιμές όσο ηταν και σε pounds. ξερει κανεις τι παιζει; προσωρινό bug να υποθέσω; ελπίζω να μην το διορθώσουν μόλις έφτασε μια παραγγελία που είχα κάνει την τρίτη,εξαιρετικά όλα.
kronos281 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αθλητικα παπουτσια everlast ξερει κανενας τι παιζει απο νουμερα? Αν εχει κανενας ας κανει καμια συγκριση με γνωστες μαρκες οπως adidas, nike, asics κλπ
crupo Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παιδια μολις εκανα την 1η μου παραγγελια. Απο οτι εχω διαβασει τα πραγματα θα ερθουν με courier και μαλλον με speedex ετσι? Θα με παρουν τηλεφωνο πριν μου τα φερουν?
haris013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παιδια μολις εκανα την 1η μου παραγγελια. Απο οτι εχω διαβασει τα πραγματα θα ερθουν με courier και μαλλον με speedex ετσι? Θα με παρουν τηλεφωνο πριν μου τα φερουν? με dhl ερχονται μαν και μαλιστα πολυ γρηγορα,εγω που μενω σε νησι και στου διαολου τη μανα φτασαν σε 4 μερες σπιτι μου! ποιο γρηγορα και απο αποστολη εντος ελλαδας 1
crupo Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παιρνουν τηλεφωνο πριν παραδωσουν? Γιατι δυσκολα να με βρει καποιος σπιτι. Μην παρατησουν το δεμα οπου να ναι...
haris013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παιρνουν τηλεφωνο πριν παραδωσουν? Γιατι δυσκολα να με βρει καποιος σπιτι. Μην παρατησουν το δεμα οπου να ναι... ναι φυσικά περνουν. 1
crupo Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Παιδια ειμαι απο χτες που εκανα την παραγγελια σε status Processing. Σε ποσο καιρο τα στελνουν?
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εγώ την έκανα 11/5 και σήμερα την παρέδωσαν στον κουριερ μου ήρθε μαιλ με track number. Πριν το πασχα πήγα να δω εδω στην Αχαρνών σε 4 υποτίθεται στοκατζιδικα.. είχαν πολύ πιο ακριβές τιμές (96 ευρω nike μπασκετικα ) και απο επιλογές οτι είχε μείνει,δηλαδή το .. τίποτα.
Leoril Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Γεια σας παίδες είμαι νέο μέλος στο Insomnia. Είδα το thread και είπα να κάνω μερικές ερωτήσεις καθώς ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια ρακέτα τέννις από το sportsdirect. Είμαι λίγο επιφυλακτικός επειδή βλέπω πολλά αρνητικά reviews σε ένα search που έκανα στο google για το συγκεκριμένο μαγαζί από δυσαρεστημένους πελάτες που δεν παραλάβανε ποτέ τα προϊόντα τους ενώ τα χρεώθηκαν κανονικά. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όντως είναι τίμιο, μιας και δεν υπάρχουν λεφτά να πάρω και άλλη ρακέτα σε περίπτωση που αποδειχτεί μούφα, και αν ενημερώνουν με τηλέφωνο ή μήνυμα για την μέρα και ώρα που θα γίνει η παράδοση της παραγγελίας (εφόσον φυσικά δωθεί αριθμός τηλεφώνου).
crupo Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Leoril εδω στο insomnia πανω απο το 90% απο οτι εχω διαβασει ειναι απολυτα ευχαριστημενοι. Και απο το 10% (ισως ειναι πολυ το 10% αλλα τεσπα...) που ισως δεν ειναι ευχαριστημενοι για τον α ή β λογο νομιζω κανενας δεν εχασε τα λεφτα του... Καλυτερα να κανεις την αγορα με paypal ετσι ωστε αν κατι παει στραβα να εισαι περισσοτερο εξασφαλισμενος. Το ποτε θα παραδοθει η παραγγελια το βλεπεις μεσα απο το site. Εχει και δυνατοτητα εντοπισμου του δεματος. Δηλαδη βλεπεις ανα πασα στιγμη που ειναι το δεμα σου. Για τα μεταφορικα φανταζομαι ξερεις. Ειναι 15 ευρω. Δεν ξερω αν σε συμφερει να παραγγειλεις μονο μια ρακετα. Εγω εκανα παραγγελια την Κυριακη και τωρα το status μου λεει πως περιμενουν το courier να παραλαβει το δεμα.
Leoril Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ crupo για την απάντηση. Τα μεταφορικά όπως μου τα υπολογίζει το site είναι 11,99, αλλά και 15 να ήταν πάλι θα σύμφερε γιατί θα σκάσω 90 ευρώ για την ρακέτα την οποία στα ελληνικά καταστήματα τη βρίσκεις (για κάποιο περιέργο λόγο) κοντά στα 190... Μάλλον θα προχωρήσω στην παραγγελία και θα γράψω εδώ τις εμπειρίες μου μετά
rezoma Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παιδια παρεγγειλα κατι παπουτσια Nike στα 25ευρω, ομως τελικα μου ειναι τουλαχιστον 2 νουμερα μεγαλυτερα, ανεξαρτητα το τι γραφει επανω! Φοραω 44, αλλα αυτα ειναι για ποδι 46. Τελος παντων θελω να τα επιστρεψω,....πρεπει να επικοινωνησω πρωτα μαζι του? Εκτυπωσα ενα χαρτι ( ΑΥΤΟ ), το συμπηρωνω και απλα τους τα στελνω πισω με σχολιο να μου αλλαξουν το νουμερο?
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εγώ την έκανα 11/5 και σήμερα την παρέδωσαν στον κουριερ μου ήρθε μαιλ με track number. Πριν το πασχα πήγα να δω εδω στην Αχαρνών σε 4 υποτίθεται στοκατζιδικα.. είχαν πολύ πιο ακριβές τιμές (96 ευρω nike μπασκετικα ) και απο επιλογές οτι είχε μείνει,δηλαδή το .. τίποτα. ...και αφού πήγε η καρδιά μου στην 'κουλουρη" που το δέμα ήταν στάσιμο 48 ώρες,,και έχω πληρώσει με Visa, επιτέλους κουνήθηκε προς EAST MIDLANDS - UK και το χαμόγελο επανήλθε,σίγουρα pay-pal την επόμενη,και περισσότερη πληροφόρηση τώρα στην παραλαβή..
crupo Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παιδια πατωντας το track your order μεταφερομαι στο site της DHL και λεει τα εξης: Monday, May 13, 2013 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00 Τι σημαινει αυτο? Πως ακομα δεν εφυγε απο Αγγλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα