Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φράση "για να μην έχουμε δυσάρεστες κουβέντες και αποτελέσματα" απειλητική δείχνει. Και λέω απλά τη γνώμη μου στο θέμα μια και είπες "του μιλησμα πιστευω λογικα". Ίσως να κάνω λάθος.

Δημοσ.

το ειπε ινδεεδ το "για να μην έχουμε δυσάρεστες κουβέντες και αποτελέσματα";

Αν ναι, καλά του έκανε, απειλή ξεκάθαρη.

Αν οχι γαμα του τη μανα οπως μπορεις. Κακώς που δεν εκανες συμβόλαιο πάντως.. ολα ετσι αρχιζουν. "να βαλουμε λιγοτερα λεφτα στην αποδειξη"; κλπ

Δημοσ.

@ZAKKWYLDE : η δεη ειναι πληρωμενη μεχρι και ο τελευταιος λογαριασμος που ηρθε 23/11. δεν χρωσταω ενοικια η αλλους λογαριασμους.εχω κανει διαφορες επιδιορθωσεις που χρειαστηκε να γινουν και δεν ζητησα φραγκο...και ζητησα μια διευκολυνση και με διωχνει απ το σπιτι.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΚΙΣΤΟΣ??????επιμενει να φυγω απο το σπιτι μεχρι τελος δεκεμβρη και να πληρωσω ενοικιο για τον δεκεμβρη.και οταν ανεφερα για εγγυηση η απαντηση ηταν αστην εγγυηση!!!!!!!!

Ο τελευταίος λογαριασμός που ήρθε 23/11...η τελευταία μέτρηση πότε έγινε; Λογικά κανα μήνα πιο πρίν. Άρα όλο τον Νοέμβρη που κάθησες μέσα αλλά και τον Δεκέμβρη που ακόμα κάθεσαι καις ρεύμα. Αυτό ποιός θα το πληρώσει; Ο ιδιοκτήτης;

Όσο για τη διευκόλυνση ναι ΕΣΥείσαι ο κάκιστος.

Αν είχες συμβόλαιο:

1) Δεν θα μπορούσες να ρίξεις το ενοίκιο με το έτσι γουστάρω,

2) Αν έφευγες με το έτσι γουστάρω, θα ήσουν απο το συμβόλαιο υποχρεωμένος να πλήρωνες ΟΧΙ μόνο ΕΝΑ ενοίκιο αλλά ΟΛΟΥΣ τους μήνες του συμβολαίου. Άρα πολύ φθηνά τη γλιτώνεις με το ένα μόνο ενοίκιο(το οποίο πιθανότατα θα πάει να καλύψει ζημίες που θα βγούν). Ο ζημιωμένος βγαίνει τελικά ο ιδιοκτήτης που δεν έκανε σου έκανε συμβόλαιο, όχι εσύ.

Αλλά ναι μια ζωή είναι οι ιδιοκτήτες κακοί και οι ένοικοι υποδειγματικοί...

Δημοσ.

ρε ζακ(παυλα ιδιοκτητη πονεμενε απο τη μοιρα) δυσκολο ειναι να κρινεις ακούγοντας την αποψη απο τη μια μονο πλευρα.

Δημοσ.

μα και συμβολαιο να ειχα παλι το ιδια θα ζηταγα.ολα γινονται αρκει να υπαρχει καλη θεληση!!

στην τελικη να εκανε συμβολαιο.εγω το ζητησα.αυτος δεν ηθελε για να μην πληρωσει στην εφορια.........

Δημοσ.

μα και συμβολαιο να ειχα παλι το ιδια θα ζηταγα.ολα γινονται αρκει να υπαρχει καλη θεληση!!

στην τελικη να εκανε συμβολαιο.εγω το ζητησα.αυτος δεν ηθελε για να μην πληρωσει στην εφορια.........

Μα είπαμε κακώς δεν έκανε συμβόλαιο γιατί τώρα εσύ μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις ούτε καν τον Δεκέμβρη και να αφήσεις και απλήρωτους λογαριασμούς. Το θέμα μας είναι ποιός είναι ο ηθικός εδω πέρα;

Εσύ που αρνείσαι να πληρώσεις το προ-συμφωνημένο ποσό; Εσύ που ενώ σου προτείνει μια συμβιβαστική λύση που σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ, θέλεις να φύγεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα και θα του αφήσεις φέσι τους λογαριασμούς, ενώ κανονικά θα έπρεπε να πληρώσεις όλους τους υπόλοιπους μήνες του συμβολαίου;

Με λίγα θέλεις και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Δημοσ.

ποιο συμβολαιο ρε?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ποια ειναι η λυση που με συμφερει? να πληρωσω το ενοικιο εφοσον θα φυγω σε 10-15 μερες?

Δημοσ.

ποιο συμβολαιο ρε?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ποια ειναι η λυση που με συμφερει? να πληρωσω το ενοικιο εφοσον θα φυγω σε 10-15 μερες?

Αν είχατε συμβόλαιο πού έπρεπε να είχατε σύμφωνα με τον νόμο, θα καθόσουν 15 μέρες και θα ήσουν υποχρεωμένος να πληρώσεις όλους τους υπόλοιπους μήνες. Η θα έπρεπε να σκας το ενοίκιο κανονικότατα χωρίς καμία απολύτως μείωση.

Τώρα θα πληρώσεις 1 μήνα για 20 μέρες και θα φύγεις. Μια χαρά σε συμφέρει.

Εσύ όμως θέλεις να φύγεις χωρίς να πληρώσεις τον 1 μήνα που θα κάτσεις μέσα και αυτός θα πρέπει να πληρώσει και τα κερατιάτικα που άφησες.

Τώρα αν εσύ εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι αυτός ήταν βλάκας και δεν σου έκανε συμβόλαιο, σημαίνει ότι στη περίπτωση μας εσύ είσαι ο ανήθικος της υπόθεσης.

Έχε επίσης υπόψη σου το εξής. Νομικά δεν απαιτείται η ύπαρξη υπογραφής κάποιου εγγράφου για να στοιχεοιθετηθεί μια συμφωνία. Απλά το έγγραφο χρησιμεύει για να αποδείξει τη συμφωνία.

Νομικά λοιπόν ΥΠΑΡΧΕΙ συμβόλαιο μεταξύ σας. Το θέμα είναι κατα πόσο μπορεί κανείς να το αποδείξει.

Δημοσ.

οκ εγω ειμαι ανηθικος.

εγω ειμαι ο κακος ενοικιαστης ο οποιος αφησε νοικια-φεσια-λογαριασμους -ζημιες και τα λοιπα κερατιατικα...

εσυ σαν ιδιοκτητης γιατι δεν κανεις συμβολαιο???

εφοσον ξερεις οτι υπαρχουμε και εμεις οι μαλακες και τα καθαρματα.να μας εχεις δεμενους.να εισαι καλυμενος.

γιατι δεν θες συμβολαιο?για να μην το δηλωσεις στην εφορια και παιρνεις μαυρο χρημα.

αρα και συ τα ιδια σκατα εισαι.κλεφτης του κρατους..και επειδη ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ κλεβεις το κρατος ΓΑΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ο οποιος ειναι κυριλε και νομοταγης και πληρωνει τα παντα σε αυτο το κρατος.

αρα και συ ΑΝΗΘΙΚΟΣ εισαι οπως και εγω.οποτε βραζουμε στα ιδια σκατα.,,,

και ετσι για να μην λες διαφορες παπαριες ζακ...ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΗΘΙΚΟ.ΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ 50 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΥΡΙΕ ??????????????

συγγνωμη απο τους υπολοιπους αναγνωστες για τα κεφαλαια....

Δημοσ.

Κάλα άσε....παρόλο το παραλήρρημα σου και εσύ συμφώνησες να μήν γίνει συμβόλαιο. γιατί προφανώς σου είπε ότι με αυτόν το τρόπο θα πλήρωνες λιγότερα. Δεν φαντάζομαι να σε έπιασε απο το λαιμό κιόλας. Όπως ακριβώς όταν έρχεται ο υδραυλικός σπίτι δεν του ζητάμε απόδειξη για να γλιτώσουμε το 10ευρο.

Όταν συμφώνησες λοιπόν, τότε δεν σε είχε πιάσει ο πόνος για τη φοροδιαφυγή. Στη τελική ας αρνιόσουν και ας πήγαινες να βρείς κάτι άλλο. Όση ευθύνη έχει αυτός που φοροδιαφεύγει άλλη τόση έχεις εσύ που διευκολύνεις τη φοροδιαφυγή του.

Επίσης προφανέστατα και εσύ σκέφτηκες ότι η μή ύπαρξη συμβολαίου σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Γιατί φεύγεις ότι ώρα γουστάρεις αφήνοντας ότι κερατιάτικα γουστάρεις. Άσε τις φωνές και την υποκρισία λοιπόν.

Οπότε έχουμε και λέμε, σε σχέση με τις ευθύνες σας απέναντι στη πολιτεία είστε και οι 2 εξίσου ανήθικοι.

Σε ότι αφορά τις ευθύνες σας απέναντι στην τήρηση μιας "συμφωνίας" ο ανήθικος είσαι εσύ. Η συμβιβαστική λύση που σου πρότεινε είναι μια χαρά και σαφώς και σε συμφέρει.

Αυτός σε καμία περίπτωση δεν παρέβη τα συμφωνηθέντα...αυτός που το έκανε είσαι εσύ.

Τώρα αν έχασες τη δουλειά σου εσύ ο ιδιοκτήτης τι φταίει; Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι; Ο ιδιοκτήτης αν χάσει τη δουλειά του ή τα ενοίκια που εισπράττει, η τράπεζα που χρωστάει τα στεγαστικά δεν θα τον λυπηθεί...ούτε ΣΕΝΤ δεν θα του μειώσει το δάνειο....γιατί να σε διευκολύνει εσένα λοιπόν; Μήπως να σε πληρώνει απο πάνω για να του κάνεις τη τιμή να μένεις σπίτι του;

Δημοσ.

ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΡΕ . ΚΟΨΕ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟΣ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??

παμε παλι.οταν ειδα το σπιτι και ρωτησα τιμη μου ειπε 380.και ειπα οκ.

λεω θα κανουμε συμβολαιο και το ονομα στην δεη αλλαγη και μου λεει ναι.ενταξει λεω.παμε παρακατω?

μου λεει σε λιγες μερες φευγω μονιμα σερρες οποτε να βιαστουμε και λεω οκ.πες μου ποτε θα παμε για να κανονισω να φυγω απο την δουλεια μου να παμε να κανονισουμε το θεμα ΔΕΗ. δεν ειδα καμια κινηση και παιρνω εγω τηλεφωνο.θα παμε?και μου λεει μαλλον αυριο.και λεω οκ.να ερθω τ απογευμα να κανουμε το συμβολαιο?και μου λεει οχι.οκ λεω πες μου ποτε αλλα συντομα για να προλαβουμε για την δεη.ναι οκ μου λεει θα παμε.

μιλαμε την αλλη μερα πρωι και του λεω τι θα κανουμε?σε 2 μερες φευγεις μονιμα απο αθηνα.δεν θα προλαβουμε.και μου απανταει :

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.

το ενοικιο ομως δεν αλλαξε...ουτε ζητησα να το κατεβασει επειδη δεν καναμε συμβολαιο.380 μου ειπε και 380 εδινα.

το ενοικιο ζητησα να το μειωσει αν μπορει (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΑ) γιατι εμεινα ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.και χωρις δουλεια ειναι δυσκολα..

ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΗΘΙΚΟΣ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Δημοσ.

Η συμφωνία σας ήταν να του δίνεις 380 για τους επόμενους Χ μήνες για να μείνεις μέσα στην ιδιοκτησία του. Η συμφωνία σας δεν προέβλεπε πουθενά μείωση του ενοικίου ή συμψηφισμό της εγγύησης με το τελευταίο ενοίκιο.

Άρα ξαναρωτώ, ποιός αθέτει την συμφωνία; Όταν μάλιστα αυτή η συμφωνία είναι "συμφωνία κυρίων" η αθέτησή της είναι χτυπά ακόμα πιό άσχημα.

Επίσης όταν σου είπε "δεν θα κάνουμε συμβόλαιο", εσύ συμφώνησες...αλλιώς θα είχες φύγει. Αν σε είχε πιάσει ο πόνος για τη φοροδιαφυγή εκείνη τη στιγμή θα την έκανες. Αλλά έκατσες προφανώς αποδεχόμενος τα όποια ρίσκα περιελάμβανε αυτή η συμφωνία. Άρα δεν σε έβαλε με το ζόρι μέσα, ούτε σε κράτησε με το ζόρι αφού σου ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει συμβόλαιο. Ακόμα και το γεγονός ότι η ΔΕΗ έμεινε στο όνομά του ΕΣΕΝΑ συμφέρει.

Συμφωνήσατε και οι 2 υπο αυτούς τους όρους λοιπόν. Αυτός αθέτησε πουθενά τη συμφωνία; Όχι...

Τώρα αν σου χτυπάει η λέξη ανήθικος άσχημα...ε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Το ποιός είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του στην εφορία δεν αφορά το παραπάνω...αν και έχεις και εσυ ευθύνη σε αυτή τη περίπτωση για τη φοροδιαφυγή.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.

Σε αυτά τα κεφαλαία από τη στιγμή που συμφώνησες και δεν σηκώθηκες να ψάξεις για κάτι άλλο, και ανήθικος είσαι και συμμετέχεις και στη φοροδιαφυγή. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την προσωπική σου ευθύνη στην υπόθεση και βλέπεις μόνο του ομοίως ανήθικου - φοροφυγά σπιτονοικοκύρη σου, περαστικά σου.

Δημοσ.

να φυγω απο που?απο το σπιτι στο οποιο εχω βαλει πραγματα δικα μου?απο το σπιτι στο οποιο εχω κανονισει να ερθει συνεργειο να το βαψει?οταν καναμε αυτες τις συζητησεις με τον ιδιοκτητη ειχα ηδη μπει στο σπιτι....

και κατι ακομα.

ζακ και baslir. η λεξη ανηθικος για εμενα παραπεμπει σε πολυ ασχημα πραγματα.οπως ειπα και πριν δεν μπορειτε να με αποκαλειται ετσι.

χρησιμοποιηστε καποια αλλη λεξη.

κατανοητο?????????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...