Pianomusic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Το γνωστό αλεπουδάκι. Η κοπέλα είναι μικρή και άψαχτη, δείξτε κατανόηση. Pianomusic, καλύτερα να μάθεις πρώτα το αντικείμενο και ύστερα να ψάχνεις για πανεπιστήμια. Δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις πως η τέχνη της υποκριτικής είναι αυτή που σπουδάζουν και εφαρμόζουν οι ηθοποιοί και να το ψάχνεις κατευθείαν σε επίπεδο σπουδών. Δηλαδή αν σου πουν να αναφέρεις το αγαπημένο θεατρικό σου ή την αιτία που σε κάνει να θες να το εξασκήσεις, τι θα πεις; Ευχαριστω για την κατανοηση... Δεν ειναι εκει το θεμα οπως ειπα απο την αρχη του θεματος αυτου δεν εχω αποφασισει απλα κοιταω και ψαχνω... Εχω ψαξει καποια πραγματα απλα ρωτησα καποιους που υποτιθεται οτι ξερουν κατι περι του θεματος και μου επαν οτι η ηθοποιια με την υποκριτικη διαφερει... Και απλα ηθελα να βεβαιωσω οτι μιλαμε για το ιδιο θεμα.... Η αιτια που θελω να το εξασκησω ειναι οτι παω σε παρομοιο σχολειο με τεχνη κλπ κι ετσι ηθελα ΑΠΛΑ να το ΨΑΞΩ χωρις σγουρια βεβαια....
revolver1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πρώτα από όλα εδώ και 5 σελίδες υπάρχουν άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν και συ συνεχώς κάνεις ανούσιες ερωτήσεις οι οποίες με ένα απλό search στο google μπορούν να απαντηθούν σε 5 λεπτά.Εκτός αυτού είσαι και είρων.Μήπως θέλεις να σου βρούμε ακόμα και το campus και το δωμάτιο που θα μείνεις?.Ας λογικευτείς λίγο κυρίως ως προς τις επιλογές σπουδών σου(Έκανα αγγλικά το καλοκαίρι για ένα δίπλωμα που ήθελα...τα φροντιστήρια πεινάνε, όσον αφορά τους ηθοποιούς στα είπε ακριβώς η Pintsie). 1
slipknot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Το γνωστό αλεπουδάκι. Η κοπέλα είναι μικρή και άψαχτη, δείξτε κατανόηση. Pianomusic, καλύτερα να μάθεις πρώτα το αντικείμενο και ύστερα να ψάχνεις για πανεπιστήμια. Δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις πως η τέχνη της υποκριτικής είναι αυτή που σπουδάζουν και εφαρμόζουν οι ηθοποιοί και να το ψάχνεις κατευθείαν σε επίπεδο σπουδών. Δηλαδή αν σου πουν να αναφέρεις το αγαπημένο θεατρικό σου ή την αιτία που σε κάνει να θες να το εξασκήσεις, τι θα πεις; Διάβασα το post σου με φωνή στοργικού πατέρα που έχει τόνους υπομονής και αγωνιά για το μέλλον του παιδιού. Έχυσα. Σοβαρά όμως Pianomusic, όταν λες πως φέτος τελειώνεις το λύκειο και σκοπεύεις να γίνεις ηθοποιός ενώ δεν ξέρεις τι πάει να πει "υποκριτική" τι περιμένεις; Κάποιοι μοιραία θα πιστέψουν πως τους κάνεις πλάκα. Εγώ είχα όνειρο να σπουδάσω σκηνοθεσία, τώρα πνίγω τον πόνο μου στο αλκοόλ βλέποντας ταινίες από σκηνοθέτες που τα επώνυμα τους έχουν κατάληξη σε "-ski", κοιτώντας κατάματα τα συντρίμμια που ονομάζω "όνειρα" καθημερινά. Προσπάθησε να μπεις καμιά Παιδαγωγική ή σε καμιά στρατιωτική σχολή καλύτερα, κράτα το αληθινό. 6
Pianomusic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πρώτα από όλα εδώ και 5 σελίδες υπάρχουν άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν και συ συνεχώς κάνεις ανούσιες ερωτήσεις οι οποίες με ένα απλό search στο google μπορούν να απαντηθούν σε 5 λεπτά.Εκτός αυτού είσαι και είρων.Μήπως θέλεις να σου βρούμε ακόμα και το campus και το δωμάτιο που θα μείνεις?.Ας λογικευτείς λίγο κυρίως ως προς τις επιλογές σπουδών σου(Έκανα αγγλικά το καλοκαίρι για ένα δίπλωμα που ήθελα...τα φροντιστήρια πεινάνε, όσον αφορά τους ηθοποιούς στα είπε ακριβώς η Pintsie). You just made my dayyy.... Ποιο ειναι το προβλημα σου ? Οι ανουσιες οπως χαρακτηριζεις ερωτησεις για σενα μπορει να ναι χρυσος για καποιον αλλο... Οποιος δεν ηθελε δεν θα απαντουσε δεν εβαλα σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο να μου απαντησει.... Και καθολου ειρων.... Δεν εχεις ιδεα πως ειναι καποιος που ειρωνευεται ιδιως εγω οποτε καλυτερα αστο αυτο το θεμα... Τωρα βασικα αν εσυ θες να μου βρεις και που να μεινω δικαιωμα σου παρ'ολα αυτα δεν το ζητησα.... Αν νομιζεις οτι εισαι και γαμω τα τυπακια που μπαινουν σε διαφορα φορουμς και πετανε την εξυπναδα τους και θα σου δωσω παραπανω σημασια απο αυτο εδω το μηνυμα λυπαμαι αλλα οχι... Αν απο την αλλη η Pintsie και ο καθε αλλος εχει καποιο προβλημα ας το πει.... Κι αν σε θελει για δικηγορο νομιζω θα σε φωναξει. Αυτα. Διάβασα το post σου με φωνή στοργικού πατέρα που έχει τόνους υπομονής και αγωνιά για το μέλλον του παιδιού. Έχυσα. Σοβαρά όμως Pianomusic, όταν λες πως φέτος τελειώνεις το λύκειο και σκοπεύεις να γίνεις ηθοποιός ενώ δεν ξέρεις τι πάει να πει "υποκριτική" τι περιμένεις; Κάποιοι μοιραία θα πιστέψουν πως τους κάνεις πλάκα. Εγώ είχα όνειρο να σπουδάσω σκηνοθεσία, τώρα πνίγω τον πόνο μου στο αλκοόλ βλέποντας ταινίες από σκηνοθέτες που τα επώνυμα τους έχουν κατάληξη σε "-ski", κοιτώντας κατάματα τα συντρίμμια που ονομάζω "όνειρα" καθημερινά. Προσπάθησε να μπεις καμιά Παιδαγωγική ή σε καμιά στρατιωτική σχολή καλύτερα, κράτα το αληθινό. Μα δεν ειπα οτι ΣΚΟΠΕΥΩ να σπουδασω υποκριτικη απλα ψαχνομαι περα απ αυτο που θελω.... Γιατι δεν τα διαβαζετε ολα συγνωμη κιολας. Και συγνωμη για το υφακι...
brickoman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ή σε καμιά στρατιωτική σχολή καλύτερα Σοβαρά τώρα; Δεν μας λυπάσαι;
Pianomusic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρά τώρα; Δεν μας λυπάσαι; probably
brickoman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 probably Σοβαρά τώρα, σε περίπτωση που θέλεις την ψυχική σου υγεία μην πλησιάσεις καν σε στρατιωτική σχολή!
Pianomusic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρά τώρα, σε περίπτωση που θέλεις την ψυχική σου υγεία μην πλησιάσεις καν σε στρατιωτική σχολή! χαχαχ οκε... Βασικα δεν το θελα και ποτε μου αλλα ενταξει νομιζω με επεισες... 1
Pintsie Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρά τώρα, σε περίπτωση που θέλεις την ψυχική σου υγεία μην πλησιάσεις καν σε στρατιωτική σχολή! Σ'αυτό θα συμφωνήσω! Πάντως εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα! και ίσα ίσα πιστεύω να σε βοήθησα αρκετά. Αν όντως το ψάχνεις, κατά τη γνώμη μου ΜΗΝ το κάνεις στην Ελλάδα... Αγγλία και Γαλλία η καλύτερη επιλογή για σπουδές πάνω σε αυτό...
brickoman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σ'αυτό θα συμφωνήσω! Δεν πιστεύω να υπονοείς τίποτα για μένα!
Pianomusic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σ'αυτό θα συμφωνήσω! Πάντως εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα! και ίσα ίσα πιστεύω να σε βοήθησα αρκετά. Αν όντως το ψάχνεις, κατά τη γνώμη μου ΜΗΝ το κάνεις στην Ελλάδα... Αγγλία και Γαλλία η καλύτερη επιλογή για σπουδές πάνω σε αυτό... Ευχαριστω πολυ.... Ουτε εγω σε ειρωνευτηκα και πραγματικα με βοηθησες και συγνωμη αν αισθανθηκες οτι σε κοροιδευω η κατι τετοιο... Το τελευταιο πραγμα που ηθελα ηταν να γινει αυτο.... Πραγματικα το εκτιμω που με βοηθησες χωρις καν να με ξερεις και σορρυ κι αν σε κουρασα...
Pintsie Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 @brickoman: Η μαλάκω μάλλον έκανα αναφορά το μήνυμά σου κατά λάθος (πήγα να πατήσω παράθεση :$ ) ελπίζω να μην το έκανα. :$$$ Δεν ξέρω τι είσαι εσύ, αλλά επειδή έχω μεγαλώσει σε σπίτι στρατιωτικών, γι'αυτό συμφωνώ μαζί σου!
brickoman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 @brickoman: Η μαλάκω μάλλον έκανα αναφορά το μήνυμά σου κατά λάθος (πήγα να πατήσω παράθεση :$ ) ελπίζω να μην το έκανα. :$$$ Δεν ξέρω τι είσαι εσύ, αλλά επειδή έχω μεγαλώσει σε σπίτι στρατιωτικών, γι'αυτό συμφωνώ μαζί σου! Ωχ, μην μου ξανάρθει μπαν απ'το πουθενά!
Pintsie Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) @brickoman: Αναλαμβάνω την ευθύνη :$ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2013 από Pintsie 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα