alenbroson Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μετά από πολλά (μα πολλά) τηλέφωνα σήμερα (και πολύ ping-pong απ'το ένα τμήμα στο άλλο), έμαθα που πάνε τα δέματα στα οποία έχουμε ζητήσει αναδασμολόγηση. Στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων (Π.Ε.Τ.Α.). Μάλιστα, επειδή τους είπα να παω εγώ ο ίδιος εκεί που βρίσκεται το δέμα μου για να βγάλω άκρη, μου είπαν ότι δεν ξέρουν που βρίσκεται ούτε έχουν κάποιο τηλέφωνο να μου δώσουν και μου είπαν να το γκουγκλάρω! Εγώ δεν βρήκα κάτι, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σ'αυτό, ευπρόσδεκτος. Πρωτοβάθμια Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων (Π.Ε.Τ.Α.) ΕΔΩ
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 κλασσικη ελλαδα που σε στελνει ο ενας στο αλλο μεχρι να βαρεθεις και να τα παρατησεις. το θεμα παντως εχει ψωμι και σηκωνει ενα χαμο να κανουμε... γιατι μ φαινεται οτι δεν θελουν να τους χαλασεις το ζεν εκει μεσα... χαλαρα πανε τα πραγματα..
ethyl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αν ήμουν Αθήνα θα είχα πάει εκεί επιτόπου να μου τα πούνε από κοντά
eldameldo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πρωτοβάθμια Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων (Π.Ε.Τ.Α.) ΕΔΩ Εκεί είναι η Ανώτατη Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων. Πήρα κι εκεί και το σήκωσε ένας που μου είπε ότι είναι στην πύλη και δεν ξέρει τίποτα.
eldameldo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αν ήμουν Αθήνα θα είχα πάει εκεί επιτόπου να μου τα πούνε από κοντά Είχα πάει πριν 2 εβδομάδες στα ΕΛΤΑ αεροδρομίου και μου είπαν ότι λόγω αναδασμολόγησης, έχουν στείλει το δέμα μου στο Υπ. Οικονομικών και εξαρτάται από αυτούς τώρα. Και μου είπαν να ξαναπάρω τηλέφωνο την επόμενη εβδομάδα. Τους παίρνω εδώ και μέρες και δεν το σηκώνει κανείς. Φταίω εγώ να παω να τα σπάσω όλα εκεί? Που περιμένω ένα δέμα που έχω πληρώσει από τις 26/7 ???
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 λοιπον! μολις το εκανα θεμα σε γνωστο δημοσιογραφο με ολες τις πληροφοριες και τι παιζει. αν το δειτε στα δελτια ειδησεων στις επομενες μερες μου λετε αντε μπας και βγαλουμε καμια ακρη. 11
kosutasu22 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πρωτοβάθμια Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων (Π.Ε.Τ.Α.) ΕΔΩ Και μονο απο το ονομα "πετα" φαινεται το τι κανουν τις αιτησεις 2
eldameldo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 λοιπον! μολις το εκανα θεμα σε γνωστο δημοσιογραφο με ολες τις πληροφοριες και τι παιζει. αν το δειτε στα δελτια ειδησεων στις επομενες μερες μου λετε αντε μπας και βγαλουμε καμια ακρη. Μακάρι ρε φίλε!! Και μονο απο το ονομα "πετα" φαινεται το τι κανουν τις αιτησεις Μάλλον το "Πρωτοβάθμια..." είναι παραπλανητικό!! 2
mihalis2001gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Σε αγορά του πιο φτηνού κινητού από Gearbest για backup, αξίας 39€ με μεταφορικά κτλ, ήρθε σύνολο τελωνείο 59€ και κάτι. Το κοστολόγησαν ~155€ ενώ με μια απλή αναζήτηση φαίνεται η τιμή. Στο όριο είμαι να μην το παραλάβω, ήδη έκανε 3 μήνες να έρθει και θα φάω αλλούς 3-5 σίγουρα είπαν από τα ΕΛΤΑ για αναδασμολόγηση.
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ζητα αναδασμολογηση μην τους το χαρισεις !!
KaRouLi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Για αντικείμενο αξίας ~100 από Ελβετία, θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο σωστά? Υπάρχει τρόπος να ξέρω από πριν ποιο θα είναι αυτό το ποσο?
gusdevelopers Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Για αντικείμενο αξίας ~100 από Ελβετία, θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο σωστά? Υπάρχει τρόπος να ξέρω από πριν ποιο θα είναι αυτό το ποσο? Edit:Τι μεταφορικη επελεξες?
kosutasu22 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Οχι δεν θα πληρωσεις τελωνειο απο την στιγμη που ειναι απο ευρωπαικη ενωση Θα ισχυε αν η Ελβετια ηταν μελος της ΕΕ η στην Ευρωπαϊκη Τελωνειακη Ενωση
gusdevelopers Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Θα ισχυε αν η Ελβετια ηταν μελος της ΕΕ η στην Ευρωπαϊκη Τελωνειακη Ενωση σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις