Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, DAFY είπε

Το Belgium Registered  για αγορά κινητού από Gearbest δεν είναι ασφαλές?

Κανένα δεν είναι 100% ασφαλές

Μόνο από banggood το priority direct

Όλα τα άλλα εγκυμονούν κινδύνους

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, DAFY είπε

Το Belgium Registered  για αγορά κινητού από Gearbest δεν είναι ασφαλές?

Έχει απλά τις μεγαλύτερες πιθανότητες από τις άλλες μεθόδους που προσφέρει για να μην περάσει

Δημοσ.

Παιδια  

Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

τι σημαινει εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας. Σκέφτομαι να πάρω το xiaomi mi notebook pro από gearbest. Επειδή έχει μια άλφα αξία θα ήθελα τη γνώμη σας ποια είναι η ασφαλέστερη μέθοδος.

https://www.gearbest.com/laptops/pp_786412.html?wid=95

Βλέπω ότι το έχει φέρει και στις αποθήκες  G-W-4  ,  G-W-16 ,  G-W-6 που από ότι βλέπω είναι ευρωπαϊκές αποθήκες. Από κει όποια μέθοδο έχει δεν θα περάσει λογικά τελωνείο σωστά;

Ή να προτιμήσω από κίνα με priority line ; 

Γενικά τι με συμβουλεύετε; 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από nithe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, aks είπε

ο gusdevelopers μου ειπε οτι δεν περασα τελωνειο

Με αυτη την εικονα δεν μπορει να σου πει κανεις , εχει μεταφορικο πριν και μετα το τελωνειο , δωσ ολα τα ινπουτ

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.
Θέλω να αγοράσω από gearbest υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν τα βάλω με Expedited Shipping θα τα πάρω ή θα έχω θέμα με την νομοθεσία! Επίσης μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα site ώστε να αγοράζω υγρά αναπλήρωσης από εκεί ,διότι εδώ στην Ελλάδα τα καταστήματα έχουν αυξήσει πολύ τις τιμές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω απαγορεύεται ρητώς η αγορά τους από εξωτερικό. Θα στα κάνουν κατάσχεση.

Μόνο παρελκομενα,αντιστάσεις και τετοια επιτρέπονται.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, villasg είπε

Με αυτη την εικονα δεν μπορει να σου πει κανεις , εχει μεταφορικο πριν και μετα το τελωνειο , δωσ ολα τα ινπουτ

εστειλε αυτη την εικονα:KnoXpuQHTDm_bZ3Zt07hmg.pngκαι του απαντησα

Δημοσ.

Priority Line αν εχει δεν πληρωνεις τελωνειο. Συνηθως ειναι και τσαμπα για μεγαλες αγορες. Expedited πληρωνεις σιγουρα τελωνειο και μαλιστα παρα πολλα. Registered συνηθως δεν πληρωνεις τελωνειο αλλα μπορει και να σου κατσει στραβη. Unregistered το ξεχνας γιατι μπορει να μην φτασει το δεμα σου ποτε. Ολα τα αλλα δεν εχουν καμια απολυτως σημασια.

ΕΚΤΟΣ αν το Expedited ειναι από Ευρωπαικές αποθήκες οπότε δεν πληρώνεις τελωνείο!(το ίδιο ισχύει και για τα άλλα)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vlefteris είπε

Αυτές οι ευρωπαΐκές εταιρείες που στα παραλαμβάνουν από Ιαπωνία και Κίνα πχ. και στα στέλνουν, αξίζουν?

Αν κατι το θες οπωσδηποτε και δεν πωλειται Ευρωπη τοτε αξιζει αλλα το τελωνειο λογικα δεν θα το γλιτωσεις αν εχουν καποια σοβαρη αξια.

4 ώρες πριν, vlefteris είπε

Από Rakuten ιαπωνίας μαγαζί sanwa κάτι κουμπιά για arcade, στέλνει με ePacket και Jp Post Ems, τί επιλέγω? https://global.rakuten.com/en/store/sanwadenshi/?l-id=rgm_shoptop_en_rvp_widget

Έχω καιρό να παραγγείλω και έχω χαθεί με όσα άλλαξαν ...

Japan Post για μενα αλλα και παλι υπαρχει φυσικα ο κινδυνος τελωνειο (ειχα παρει ενα φακο για dslr με Japan Post δεν περασε τελωνειο για καλη μου τυχη...περυσι ομως εγινε αυτο)

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, afterhours είπε

Αν κατι το θες οπωσδηποτε και δεν πωλειται Ευρωπη τοτε αξιζει αλλα το τελωνειο λογικα δεν θα το γλιτωσεις αν εχουν καποια σοβαρη αξια.

Japan Post για μενα αλλα και παλι υπαρχει φυσικα ο κινδυνος τελωνειο (ειχα παρει ενα φακο για dslr με Japan Post δεν περασε τελωνειο για καλη μου τυχη...περυσι ομως εγινε αυτο)

Εγω εχω ενα δεμα απο japan post και απο 11 του μηνα ειναι σε σακο στο αεροδρομιο(εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο)...δεν εχει μπει κ δεν ξερω αν θα μπει ακομα τελωνειο αλλα φοβαμαι για να ειναι ετσι τοσο καιρο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...