Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παπαριές, με 4g ddr2 και 570 1.2g και τελείως stable στα 30fps, τώρα έκανα upgrade τα πάντα εκτος gpu και έχω 2 fps παραπάνω, όλα medium-high χωρίς hairworks και τα textures στο high με 0 ίχνος stutter εκτος από Novigrad που έχουν πολλοί ασχέτως specs.

Όχι και δεν βλέπω το πρόβλημα tbh να βάλεις το 1.6 και μετά το 1.7...

ντροπή και πιπέρι :-D

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνιδι το ξεκινησα τωρα απευθειας με το patch v1.07 και τους τελευταιους catalyst και παιζει πολυ καλα στην 7950 o/c στα 1080p ακομα και 2Κ με καποιες παραχωρησεις (high, hairwork off, ssao, 30fps) και σε εναν i5 3470, μαλλον λιγο υπερβολικα τα recommended.

Αυτο που παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση, ολα τα τελευταια παιχνιδια με τετοιου επιπεδου γραφικα χρησιμοποιουν 2600-2800mb vram, ενω στο witcher ειναι αρκετα κατω απο 1500mb περιπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 4γιγα σου δημιουργουν το πρόβλημα

Η μονη διαφορα είναι στα loading sceens, τρέχει άψογα όπως έχω πει πολλές φορες, get over it ;)

Βρήκα το τέλειο ratio για το hud σε 1680*1050 για οποιον θέλει ;)

uiVerticalFrameScale=1.175

uiHorizontalFrameScale=1.05

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

χθες αγορασα το παιχνιδι.δεν το ξεκινησα ακομη, εμεινα μονο κανοντας δοκιμες για τα γραφικα.

λοιπον με το συστημα της υπογραφης μου αυτη τη στιγμη και με στοκ ρολογια σε cpu & gpu πιανς 40 fps με τα περισσοτερα στα ultra 

, v-sync off και ολες τις πυκνοτητες στο high (κοσμος, γρασιδια).θυμιζω ειναι 1680χ1050 η οθονη μου.αρχικα τι μπορω να αλλαξω ωστε να ανεβουν λιγο ακομη και δευτερον αν ανεβασω τον επεξεργαστη στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα δω διαφορα?

Δημοσ.

σε ριχνει πολύ η cpu εγώ έτσι το τρέχω με το 1.05 patch, στα μετέπειτα δε δοκιμασα καθως το τερμάτισα και το έβγαλα για να παιξω το GTAV τρέχοντας το σε ssd.

Δημοσ.

χθες αγορασα το παιχνιδι.δεν το ξεκινησα ακομη, εμεινα μονο κανοντας δοκιμες για τα γραφικα.

λοιπον με το συστημα της υπογραφης μου αυτη τη στιγμη και με στοκ ρολογια σε cpu & gpu πιανς 40 fps με τα περισσοτερα στα ultra 

, v-sync off και ολες τις πυκνοτητες στο high (κοσμος, γρασιδια).θυμιζω ειναι 1680χ1050 η οθονη μου.αρχικα τι μπορω να αλλαξω ωστε να ανεβουν λιγο ακομη και δευτερον αν ανεβασω τον επεξεργαστη στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα δω διαφορα?

Ηθελα να ηξερα σε τετοιες αναλυσεις το Ultra τι μου το θελετε :D

Βαλτα ολα High και τα βαρια φιλτρα Medium και εισαι αρχοντας.

• Like 3
Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς το preorder bonus; Είχα προπαραγγείλει από το Public και ενώ έλαβα κανονικά το παιχνίδι, το Steelbook δεν ήρθε ποτέ. Κάθε φορά που ρωτούσα έλεγαν πως υπάρχει πρόβλημα με τον προμηθευτή, τα στέλνουν με σειρά προτεραιότητας και θα με ειδοποιήσουν. Σήμερα που ξαναρώτησα μου τα μάσησαν και είπαν πως θα με ενημερώσουν την επόμενη εβδομάδα. Υποψιάζομαι πως δεν υπάρχουν άλλα Steelbooks. Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Αυτό με τα σπαθιά και τσεκούρια να αιωρούνται γιατί το κάναν? Στο 2 ήταν τόσο ωραίο που ήταν δεμένα στην πλάτη και οι περισσότεροι είχαν θήκες...ξέρω μικρό πρόβλημα αλλα χαλάει το immersion dammit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...