icenex Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εννοώ αν έχει ευρωπαική αποθήκη. Τελικά έκανα την αγορά. Αν έχουν θέμα πιστεύω θα επικοινωνήσουν. Αγόρασα επίσης και αυτή την κούπα. Πάντως είχα θέμα με την visa electron της Κύπρου που έχω, δεν τη δεχόταν. Τελικά χρησιμοποίησα paypal. Γενικα δεν μαζευω πραγματα απο παιχνιδια κτλ αλλα η κουπα ειναι ωραια
Gentleman88 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 για όποιον ενδιαφέρεται, παίζει ακόμα το story και δεν χρησιμοποιεί mod, το collect them all των καρτών δεν θα ολοκληρωθεί εάν έχεις χάσει μόνο ένα τουρνουά (για αυτό προσοχή στο Vegelbud)..οι υπόλοιπες κάρτες που χάνεις κατά την διάρκεια των Quests ,μέσα από τα update που εγιναν, μπορείς να τις βρεις random κάνοντας explore ή google φυσικά.. Ευελπιστώ σε κάποιο patch για τις τελευταίες τρεις κάρτες από το πάρτι στο Vegelbud (μάλλον κοιτούσα να ξεμοναχιάσω την Triss ) Μπορεί να έχει ειπωθεί το ανωτερω..εάν εχει καποιος κατι νεοτερο να ενημερωσει.. Θυμάσαι πια κάρτα ήταν, αν και νομίζω τον είχα νικήσει τον τύπο ;
RPDrummer Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 3 gwent έχει εκει με τον τελευταίο αντίπαλο να σου δινει τον Dandelion
Sprou Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θυμάσαι πια κάρτα ήταν, αν και νομίζω τον είχα νικήσει τον τύπο ; Dandelion,vampire bruxa και milva..οι 3 κάρτες οι οποίες είναι missable..εάν τις χάσεις εκεί δεν εμφανίζονται ξανά στο παιχνίδι και δε μπορεις να ολοκληρωσεις το collect them all..εκτός εάν τις έχει βρει κάποιος κάπου αλλού,να με ενημερωσει άμεσα αλλά δεν νομίζω.. Ενώ φτιάξανε patch για όλες(ακόμη και αυτές που έχεις χάσει) να τις βρίσκεις randomly,αυτές τιποτα.. η μόνη ένσταση μου για το game είναι αυτή..
nik5163 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τελικά βρήκα το potion που σου κάνει reset τα skill points. Στα skills τα έχω κάνει λίγο μπάχαλο . Λέω να ρίξω βάρος σε fast attack +++ strong attack ++ quen +++ aard ++ axii ++ cat techniques focus Σας φαίνεται καλό το skill tree;
RPDrummer Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 επένδυσε και σε potion skills. Αν έχεις βρει όλες τις φόρμουλες αξίζει να έχεις το πρώτο σκιλ τέρμα δεξιά στη καρτέλα των potion skills.Αυξάναει το toxicity κατα 1 για καθε φόρμουλα που εχεις. Αν το μαξάρεις 3/3 θα εχεις 246 toxicity. Χωράνε 2 decotions + κανα 2 πόσιονς ακομα
nik5163 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 επένδυσε και σε potion skills. Αν έχεις βρει όλες τις φόρμουλες αξίζει να έχεις το πρώτο σκιλ τέρμα δεξιά στη καρτέλα των potion skills. Αυξάναει το toxicity κατα 1 για καθε φόρμουλα που εχεις. Αν το μαξάρεις 3/3 θα εχεις 246 toxicity. Χωράνε 2 decotions + κανα 2 πόσιονς ακομα Thanks, πάντα είχα πρόβλημα με toxicity, θα το κοιτάξω.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Στο Amazon παντως εχει ανεβει κανονικα για παραγγελια το expansion,στα 20ευρω περιπου. Σε μας ακομα τιποτα. https://www.amazon.co.uk/Witcher-Wild-Hunt-Blood-Online/dp/B01FEJZ9DE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1463388962&sr=8-5&keywords=witcher+3 Αναρπαστο μαλιστα βλεπω και το Hearts of stone οπως και στην Ελλαδα(με ελαχιστο αποθεμα και στο amazon πλεον)για pc και μαλιστα με παρα πολυ τσιμπημενη τιμη https://www.amazon.co.uk/Witcher-Hearts-Stone-Limited-Gwent-y/dp/B016DSVTPM/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1463389105&sr=1-2&keywords=witcher+3+hearts+of+stone
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αυτο που κανει η ciri [το σκιλλ που εξαφανισζετε και σταμπαρει πολλους εχθρους μαζι],το ξεκλειδωνεις ποτε και στον gerald?Ειμαι 15 lvl,και για εναν παραξενο λογο κανω quest 11 lvl.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αυτο που κανει η ciri [το σκιλλ που εξαφανισζετε και σταμπαρει πολλους εχθρους μαζι],το ξεκλειδωνεις ποτε και στον gerald? 1) GeralT 2) Όχι, είναι λόγω των δυνάμεων της Ciri, δεν είναι witcher skill. 2
Gentleman88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το Σάββατο τελείωσα το main story. SPOILER ALERT περιγραφή τέλους απο κάτω. Τέλος για το main story 135 ώρες μετά. Έπρεπε να βλέπατε το χαμόγελό μου όταν ο Gerald μπαίνει στο χάνι και παραδώσει το sword στον άγνωστο τύπο με την κουκούλα και ανακαλύπτω ότι πρόκριτε για την Ciri η οποία ζει. Με είχε συνεπάρει το story και δεν το περίμενα. Περιγραφή του τέλους : H Nilfgaardian Empire νικάει τον πόλεμο.(ε αφού σκότωσα τον Radovid και τον Dijkstra) H Cerys είναι η Queen of Skellige. Και πρωταγωνιστές μας συνεχίζουν μία ζωή σαν Wichers. Ξέχασα τίποτα ; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το Σάββατο τελείωσα το main story. SPOILER ALERT περιγραφή τέλους απο κάτω. Τέλος για το main story 135 ώρες μετά. Έπρεπε να βλέπατε το χαμόγελό μου όταν ο Gerald μπαίνει στο χάνι και παραδώσει το sword στον άγνωστο τύπο με την κουκούλα και ανακαλύπτω ότι πρόκριτε για την Ciri η οποία ζει. Με είχε συνεπάρει το story και δεν το περίμενα. Περιγραφή του τέλους : H Nilfgaardian Empire νικάει τον πόλεμο.(ε αφού σκότωσα τον Radovid και τον Dijkstra) H Cerys είναι η Queen of Skellige. Και πρωταγωνιστές μας συνεχίζουν μία ζωή σαν Wichers. Ξέχασα τίποτα ; GeralT Όσο για τον τερματισμό Yep, best ending και για μένα = Ciri Witcher 1
Sprou Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το Σάββατο τελείωσα το main story. SPOILER ALERT περιγραφή τέλους απο κάτω. Τέλος για το main story 135 ώρες μετά. Έπρεπε να βλέπατε το χαμόγελό μου όταν ο Gerald μπαίνει στο χάνι και παραδώσει το sword στον άγνωστο τύπο με την κουκούλα και ανακαλύπτω ότι πρόκριτε για την Ciri η οποία ζει. Με είχε συνεπάρει το story και δεν το περίμενα. Περιγραφή του τέλους : H Nilfgaardian Empire νικάει τον πόλεμο.(ε αφού σκότωσα τον Radovid και τον Dijkstra) H Cerys είναι η Queen of Skellige. Και πρωταγωνιστές μας συνεχίζουν μία ζωή σαν Wichers. Ξέχασα τίποτα ; Άντε πήγαινε τώρα λιγο passiflora να ''χαλαρωσεις''.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 GeralT Που να χρησιμοποιούσαν το full name του, εκεί να δεις typos Geralt Roger Eric du Haute-Bellegarde 1
Sprou Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Στο Amazon παντως εχει ανεβει κανονικα για παραγγελια το expansion,στα 20ευρω περιπου. Σε μας ακομα τιποτα. Στο hearts of stone πάντως δεν έγινε κάτι ανάλογο, έχουν καθυστερησει αρκετά στο Ελλάντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα