Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Η 17Μ το έκανε μια χαρά. Η 17 σκότωνε πολιτικά πρόσωπα ρε συ ή γενικά σημαντικούς τύπους. Στρατιωτικούς, διπλωμάτες και τέτοια. Δε θυμάμαι να σκότωσαν καναν καθημερινό απλό άνθρωπο.(δε θυμάμαι έτσι, οχι οτι ειμαι σίγουρος)
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Η 17 σκότωνε πολιτικά πρόσωπα ρε συ ή γενικά σημαντικούς τύπους. Δε θυμάμαι να σκότωσαν καναν καθημερινό απλό άνθρωπο.(δε θυμάμαι έτσι, οχι οτι ειμαι σίγουρος) Από ατύχημα, ναι (google Θάνος Αξαρλιάν). Αλλά δεν νομίζω να ισχυρίστηκαν πως ήταν πολιτική πράξη. 2
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Από ατύχημα, ναι (google Θάνος Αξαρλιάν). Αλλά δεν νομίζω να ισχυρίστηκαν πως ήταν πολιτική πράξη. Α ναι ρε το θυμάμαι αυτο. Είχε ζητήσει μάλιστα και συγνωμμη ο Κουφοντίνας για τη δολοφονία.
Hamurabi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ το λινκ το διάβασα πριν το βάλω, όπως και έχω ακούσει τι έγινε τότε. Και φυσικά υπάρχουν δυο απόψεις, προτιμώ να πιστέψω αυτή που δεν προέρχεται από μακροχρόνια ψεύτες (μπορώ να ποστάρω δεκάδες άλλα "μεμονωμένα περιστατικά", κι εκεί κάποια εξήγηση θα υπάρχει φυσικά). Ο ιατροδικαστής πάντως διαφωνεί μαζί σου. TO τι εγινε το ξερω απο πρωτο χερι,δεν μου το ειπανε,ουτε το διαβασα καπου να ξερεις. Που διαφωνει ο ιατροδικαστης μαζι μου? δεν ειπα εγω οτι τα χτυπηματα που εχουν κι ολα αυτα δεν υπαρχουν,φυσικα και υπαρχουν. Το οτι επιβεβαιωνει ο ιατροδικαστης ενα χτυπημα και σου λεει απο που προερχεται ισχυει, το να μπορει να δει και σε ποια οδο και αριθμο εγινε αυτο ειναι ψιλοχλωμο.
REDODIN7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειδα καποιο σχετικο τοπικ και ειπα να ανοιξω ενα.... Παιδια 20 και 25 ετων με καλασνικοφ.... παιδια με παμπλουτους γονεις που ειναι "αναρχικοι" και αντικαπιταλιστες και κατα του συστηματος οτσν η οικογενεια τους ειναι το ιδιο το συστημα... 20χρονος φιλος του αλεξη γρηγοροπολου που στη δικη του αδικοχαμενου αλεξη εστειλε επιστολη που τονιζε ποσο αηδιασμεος ηταν απτο συστημα ενω.....ηταν 16 χρονων!! Ποτε προλαβε 16 χρονων Να Αηδιασει απτο συστημα? Μηπως καποιος Δεν ειχε γκομενα Οταν επρεπε. Λεω εγω Τωρα... Και έλεγα δεν θα βγει κάποιος να το θίξει. Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά άμα είχαν σκοτώσει μπροστά στα ματια σου τον κολλητό σου στα 16 που είσαι πάνω στην εφηβεία να δω πως θα αντιδρούσες εσύ μετά το ίδιο ισχύει και για εμενα. Το ότι οι γονείς τους είναι πλούσιοι είναι ακόμα ένας λόγος γιατί ξέρουν από πρώτο χέρι ποσο σάπια είναι όλοι αυτοί οι καλοί κοινωνία. Το ότι είναι 16 χρονων δεν λέει τίποτα ισα ισα είναι η ηλικία που αρχίζεις και την βλέπεις αλλιώς. Αυτά για αρχή.
Hamurabi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Στο guardian είναι μπατσοφοβικοί! Στο Guardian γραψανε οτι τους ειπανε οι συλληφθεντες. και οι δικηγοροι τους φυσικα. Τα ματια μου τα εμπιστευομαι πιο πολυ απτο γκαρντιαν. Για όσους δεν γνωρίζουν... http://www.guardian.co.uk/world/2012/oct/09/greek-antifascist-protesters-torture-police Αυτο ειναι αρθρο του γκαρντιαν συμφωνα με το τι ειπαν οι συληφθεντες και οι δικηγοροι τους. Οποτε μην περιθμενει κανεις να μαθει την αληθεια απο τη μια πλευρα. Γραφει στη γκαρντιαν οτι και οι αστυνομικοι ειναι χτυπημενοι,εχουν χαρτια απο ιατροδικαστη,εχουν κανει μηνυση γιααυτο και επισης εχουν κανει και μηνηση στους συληφθεντες και ψευδη καταμηνυση για αυτα που ειπαν στη γκαρντιαν. Επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται εχει ξαναγινει ολο αυτο και δικαιωθηκαν οι αστυνομικοι οταν απδοειχτηκε οτι ελεγαν ψεματα οι συληφθεντες "αναρχικοι". Περσυ τον ιουνιο.
DrLo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Α ναι ρε το θυμάμαι αυτο. Είχε ζητήσει μάλιστα και συγνωμμη ο Κουφοντίνας για τη δολοφονία. Ξέρεις τι λένε για το συγνώμη ε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ότι γράφεται με 2 γ? 4
REDODIN7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Στο Guardian γραψανε οτι τους ειπανε οι συλληφθεντες. και οι δικηγοροι τους φυσικα. Τα ματια μου τα εμπιστευομαι πιο πολυ απτο γκαρντιαν. Αυτο ειναι αρθρο του γκαρντιαν συμφωνα με το τι ειπαν οι συληφθεντες και οι δικηγοροι τους. Οποτε μην περιθμενει κανεις να μαθει την αληθεια απο τη μια πλευρα. Γραφει στη γκαρντιαν οτι και οι αστυνομικοι ειναι χτυπημενοι,εχουν χαρτια απο ιατροδικαστη,εχουν κανει μηνυση γιααυτο και επισης εχουν κανει και μηνηση στους συληφθεντες και ψευδη καταμηνυση για αυτα που ειπαν στη γκαρντιαν. Επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται εχει ξαναγινει ολο αυτο και δικαιωθηκαν οι αστυνομικοι οταν απδοειχτηκε οτι ελεγαν ψεματα οι συληφθεντες "αναρχικοι". Περσυ τον ιουνιο. Αμα ηταν κατι απλο δεν θα το ειχε θεμα η διεθνης αμνηστια http://www.amnesty.org/en/news/greek-police-photoshop-away-signs-brutality-mugshots-2013-02-04 Παντος δεν πιστευω να δικαιουθουν εδω το κανενε γαργαρα σε ολοκληρη ζαρντινιερα που δεν εφταιγε ο φοιτητης σε τιποτα τωρα θα δικαιουσουν υους "'παλιοτρομοκρατες" για μερικες "φαπιτσες". Ξέρεις τι λένε για το συγνώμη ε; Eξαταρτατε πως το βλεπεις υπαρχουν δυο πλευρες του νομισματος παντα.
DrLo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ότι γράφεται με 2 γ? Πλάκα πλάκα είχαμε αυτή τη "συζήτηση" με φίλο τις προάλλες και καταλείξαμε ότι γράφεται (πλέον) και με τα δύο Μάλλον έχει περάσει εσφαλμένα σε κοινή χρήση... Αυτό βέβαια δεν το καθιστά σωστό. Π.χ. Στο ΜΕΛ το λήμμα είναι συγγνώμη, συγνώμη και καθιστά σαφές ότι η χρήση συγνώμη είναι «κοινή»: συγγνώμη, συγνώμη κ. συγνώμη (η) ουσ. άφεση αδικήματος ή παραπτώματος, συχώρεση, συμπάθιο | η αιτ. συγγνώμη(ν) ως επιφών. φιλοφρονήσεως, με συγχωρείτε | (νομ.) δήλωση βούλησης με την οποία ο θιγόμενος . Μπαμπινιώτης ...όπως κι αν προφέρεται η λέξη πρέπει να γράφεται πάντοτε ως συγγνώμη (με δύο -γ)... « Last Edit: 01 Sep, 2008, 19:55:50 by spiros » 1
The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Είναι ο προκάτοχος τους... τώρα έρχεται και η 17Ξ
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρεις τι λένε για το συγνώμη ε; Ρε σωστός και οι συγνώμες δεν έχουν καμία σημασία, αλλά το θέμα ειναι το γιατί τη ζητάς, όταν έχει σκοτώσει άλλους 25 χωρις τύψεις. Τι θα αλλάξει δηλαδή? Δεν ειχαν κανέναν λόγο να το πουν, αν δεν ήταν καθαρά τρομοκρατική οργάνωση με στόχο πολιτικά ή συνδεόμενα με τη πολιτική πρόσωπα. Εσένα δε σου φαίνεται περίεργο? Πλάκα πλάκα είχαμε αυτή τη "συζήτηση" με φίλο τις προάλλες και καταλείξαμε ότι γράφεται (πλέον) και με τα δύο Μάλλον έχει περάσει εσφαλμένα σε κοινή χρήση... Αυτό βέβαια δεν το καθιστά σωστό. Π.χ. Στο ΜΕΛ το λήμμα είναι συγγνώμη, συγνώμη και καθιστά σαφές ότι η χρήση συγνώμη είναι «κοινή»: συγγνώμη, συγνώμη κ. συγνώμη (η) ουσ. άφεση αδικήματος ή παραπτώματος, συχώρεση, συμπάθιο | η αιτ. συγγνώμη(ν) ως επιφών. φιλοφρονήσεως, με συγχωρείτε | (νομ.) δήλωση βούλησης με την οποία ο θιγόμενος . Μπαμπινιώτης ...όπως κι αν προφέρεται η λέξη πρέπει να γράφεται πάντοτε ως συγγνώμη (με δύο -γ)... « Last Edit: 01 Sep, 2008, 19:55:50 by spiros » Μη μου κάνεις μάθημα ορθογραφίας εμένααααααα :P :P Σωστός είσαι ρε. Με 2 γγ είναι κανονικά
DrLo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ρε σωστός και οι συγνώμες δεν έχουν καμία σημασία, αλλά το θέμα ειναι το γιατί τη ζητάς, όταν έχει σκοτώσει άλλους 25 χωρις τύψεις. Τι θα αλλάξει δηλαδή? Δεν ειχαν κανέναν λόγο να το πουν, αν δεν ήταν καθαρά τρομοκρατική οργάνωση με στόχο πολιτικά ή συνδεόμενα με τη πολιτική πρόσωπα. Εσένα δε σου φαίνεται περίεργο? Από τη στιγμή που βάζεις βόμβες, πυροβολάς κλπ είναι θέμα χρόνου να γίνει "η στραβή" (αν πουμε ότι να σκοτώσεις τον Μπακογιάννη πχ είναι η "ίσια"). Το αποδέχεσαι σαν ενδεχόμενο και προχωράς ... δεν έχει νόημα να ζητάς συγνώμη/συγγνώμη μετά.
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται εχει ξαναγινει ολο αυτο και δικαιωθηκαν οι αστυνομικοι οταν απδοειχτηκε οτι ελεγαν ψεματα οι συληφθεντες "αναρχικοι". Περσυ τον ιουνιο. Εδώ λένε ψέματα οι ζαρντινιέρες, οι αναρχικοί δεν θα έλεγαν; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις