firewalker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Στην τρομοκρατία, και στις ένοπλες επιθέσεις γενικά, δεν υπάρχουν ατυχήματα.
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Το αποδέχεσαι σαν ενδεχόμενο και προχωράς ... δεν έχει νόημα να ζητάς συγνώμη/συγγνώμη μετά? Ε εκει ειναι το θεμα ρε συ. Αναγνωρισαν τη μλκια τους, ως προς τον στόχο. Οκ και οι Αμερικάνοι "σορρυ λάθος" έλεγαν με τις έξυπνες βόμβες, θα πει κάποιος.
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Κάθε μέρα κι από ένα μεμονωμένο περιστατικό:http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=341739 Πρόκειται προφανώς για σχέδιο ομάδας ανθελλήνων για συκοφάντηση της ελληνικής αστυνομίας, η Συνομωσία της Ζαρντινιέρας.
DrLo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ε εκει ειναι το θεμα ρε συ. Αναγνωρισαν τη μλκια τους, ως προς τον στόχο. Οκ και οι Αμερικάνοι "σορρυ λάθος" έλεγαν με τις έξυπνες βόμβες, θα πει κάποιος. Ποιά μαλακία τους αναγνώρισαν ? Τους εγγυηθηκες κανείς ότι δε θα ξαναγίνει στραβή όταν συνέχισαν ? προ φανώς όχι ... εξ' άλλου στραβή έγινε, απλά έτυχε να σκάσει στα μούτρα του δικού τους. Συνεπώς τι νόημα είχε το συγνώμη όταν έμπρακτα απόδεχονταν το ενδεχόμενο να υπάρξει και άλλος αξαρλιάν ? Το συγνώμη τους ήταν ένα απλό PR ανακοινωθέν ... κάτι σαν τα CSR φυλλάδια της BP. 1
firewalker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Η 17 σκότωνε πολιτικά πρόσωπα ρε συ ή γενικά σημαντικούς τύπους. Στρατιωτικούς, διπλωμάτες και τέτοια. Δε θυμάμαι να σκότωσαν καναν καθημερινό απλό άνθρωπο.(δε θυμάμαι έτσι, οχι οτι ειμαι σίγουρος) Σκότωσαν και οδηγούς των στόχων και απλούς αστυφύλακες και απλούς στρατιώτες. 2
balander10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά άμα είχαν σκοτώσει μπροστά στα ματια σου τον κολλητό σου στα 16 που είσαι πάνω στην εφηβεία να δω πως θα αντιδρούσες εσύ μετά το ίδιο ισχύει και για εμενα. Αν έβλεπα τον κολλητό μου να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια μου στα 15 του, στα Εξάρχεια, κινούμενος και καλά στον αναρχικό χώρο, μετά από απόπειρα επίθεσης σε αστυνομικούς (αντί να είναι στο σπίτι του βραδιάτικα και να διαβάζει κάνα βιβλίο για το μαμημένο το σχολείο του) μάλλον θα αναθεωρούσα την φιλοσοφία ζωής που είχα εκείνη τη στιγμή. Αν δε δεν το κατάφερνα και εξελισσόμουνα σε ληστή τραπεζών, τρομοκράτη, απαγωγέα, κατάφερνα να συλληφθώ διαπομπευτώ και καταστρέψω τη ζωή μου και την οικογένεια μου (ο θεός να τις κάνει στις συγκεκριμένες περιπτώσεις) και κάποια στιγμή έβαζα μυαλό και καταλάβαινα πόσο μάταια είναι τα άκρα θα έπαιρνα ένα όπλο και θα τίναζα ο ίδιος τα μυαλά μου στον αέρα. Αϊντε με τα άκρα πια ξυπνήστε. Καμία αλλαγή ποτέ και πουθενά δεν επήλθε από τα άκρα. Στοιχεία αριστερής και δεξιάς ιδεολογίας ναι ανάλογα με τις επιταγές των καιρών. Ποτέ όμως από τα απόλυτα άκρα. Φασίστες και φασίστες και φασίστες. Μάντεψε μόνος σου ποιο είναι το άλλο άκρο του φασισμού και τι εσύ πρεσβεύεις.Δεν υπάρχει πιο ύπουλο πράγμα από την πόρωση και την απώλεια της κριτικής σας ικανότητες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μίσος γεννάει μίσος και αυτό το μίσος εσύ και άλλοι το υπερασπίζεστε και προσπαθείτε να το εκλογικεύσετε. 1
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αν έβλεπα τον κολλητό μου να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια μου στα 15 του, στα Εξάρχεια, κινούμενος και καλά στον αναρχικό χώρο, μετά από απόπειρα επίθεσης σε αστυνομικούς (αντί να είναι στο σπίτι του βραδιάτικα και να διαβάζει κάνα βιβλίο για το μαμημένο το σχολείο του) Τι μας λες ρε παιδί μου; 4 χρόνια αργότερα και ακόμα οι ίδιες ανυπόστατες μαλακίες ακούγονται; 1
balander10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Τι μας λες ρε παιδί μου; 4 χρόνια αργότερα και ακόμα οι ίδιες ανυπόστατες μαλακίες ακούγονται; Πόρωση όπως είπα. Εγώ δεν ξέρω τι έγινε γιατί δεν ήμουνα εκεί. Απλά έχοντας ζήσει στα Εξάρχεια για καμιά δεκαετία αποδέχομαι την πιο λογική εκδοχή την οποία και έχω βιώσει με τα ματια μου. Αλλά όπως είπα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Είμαι σίγουρος όμως πως ο πιτσιρικάς στα 15 του δεν έχασε τίποτα στα Εξάρχεια παρέα με άτομα ενδεχομένως επικίνδυνα. Εσύ είσαι σίγουρος πως ξέρεις τι συνέβη εκείνο το βράδυ? Και ανεξάρτητα από αυτό δικαιολογείς ληστείες με πολεμικό οπλισμό, απαγωγή, ενδεχόμενη συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση? 1
Socratis_g Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 στην ΕΛλάδα μέχρι και στην τρομοκρατία είμαστε amateurs!
zeniath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Να υπήρχε τόση κάψα όσο και για τους ανθρώπους που έκαψαν ζωντανούς στην Μαρφίν όσο για τον Γρηγορόπουλο... Όχι μόνο ήταν περισσότεροι αλλά πέθαναν έναν αγωνιώδη θάνατο (ασφυξία/εγκαύματα) αλλά ξέχασα, "δικά μας παιδιά" τους έκαψαν σιγά μη ανοίξει καμιά μύτη, για τον Γρηγορόπουλο όμως έ;;; 6
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αν έβλεπα τον κολλητό μου να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια μου στα 15 του, στα Εξάρχεια, κινούμενος και καλά στον αναρχικό χώρο, μετά από απόπειρα επίθεσης σε αστυνομικούς (αντί να είναι στο σπίτι του βραδιάτικα και να διαβάζει κάνα βιβλίο για το μαμημένο το σχολείο του) μάλλον θα αναθεωρούσα την φιλοσοφία ζωής που είχα εκείνη τη στιγμή. Αν δε δεν το κατάφερνα και εξελισσόμουνα σε ληστή τραπεζών, τρομοκράτη, απαγωγέα, κατάφερνα να συλληφθώ διαπομπευτώ και καταστρέψω τη ζωή μου και την οικογένεια μου (ο θεός να τις κάνει στις συγκεκριμένες περιπτώσεις) και κάποια στιγμή έβαζα μυαλό και καταλάβαινα πόσο μάταια είναι τα άκρα θα έπαιρνα ένα όπλο και θα τίναζα ο ίδιος τα μυαλά μου στον αέρα. Αϊντε με τα άκρα πια ξυπνήστε. Καμία αλλαγή ποτέ και πουθενά δεν επήλθε από τα άκρα. Στοιχεία αριστερής και δεξιάς ιδεολογίας ναι ανάλογα με τις επιταγές των καιρών. Ποτέ όμως από τα απόλυτα άκρα. Φασίστες και φασίστες και φασίστες. Μάντεψε μόνος σου ποιο είναι το άλλο άκρο του φασισμού και τι εσύ πρεσβεύεις.Δεν υπάρχει πιο ύπουλο πράγμα από την πόρωση και την απώλεια της κριτικής σας ικανότητες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μίσος γεννάει μίσος και αυτό το μίσος εσύ και άλλοι το υπερασπίζεστε και προσπαθείτε να το εκλογικεύσετε. Κι άλλος δηλωμένος. Καλύτερα να τα λες ανοιχτά, παρά να κρύβεσαι πίσω από μια κλωστή δημοκρατίας. "Να μην ήταν έξω το βράδυ, καλά να πάθει". Εσύ πως περνάς τα βράδια σου;
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Να υπήρχε τόση κάψα όσο και για τους ανθρώπους που έκαψαν ζωντανούς στην Μαρφίν όσο για τον Γρηγορόπουλο... Όχι μόνο ήταν περισσότεροι αλλά πέθαναν έναν αγωνιώδη θάνατο (ασφυξία/εγκαύματα) αλλά ξέχασα, "δικά μας παιδιά" τους έκαψαν σιγά μη ανοίξει καμιά μύτη, για τον Γρηγορόπουλο όμως έ;;; τελευταια φορα που ειχε γινει κατι παρομοιο παντως στην ελλαδα,μπατσοι ευθυνονταν...
zeniath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 τελευταια φορα που ειχε γινει κατι παρομοιο παντως στην ελλαδα,μπατσοι ευθυνονταν... σε τι αναφέρεσαι?
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μα τη μπαναγία ε, άμα πάρω την εξουσία θα το κάνω ανάποδα τατουάζ στο κούτελο μερικών να το διαβάζουν στον καθρέφτη: Ο εγκληματίας, εγκληματεί. Διαπράττει εγκλήματα, καίει ανθρώπους, βιάζει παιδάκια, σκοτώνει παππούδες, κάθεται αριστερά στις κυλιόμενες. Αυτό τον ορίζει ως τέτοιο. Κανείς δε θα διαμαρτυρηθεί επειδή κάποιος εγκληματίας κάπου σκότωσε κάποιον. Αν δώσει το ένα του νεφρό για μεταμόσχευση, αυτό είναι είδηση. Αν το κλέψει δεν είναι. Γιατί; Γιατί είναι εγκληματίας. Αυτό κάνει. Ο μπάτσος, πιάνει τον εγκληματία. Αστυνομεύει. Σε προστατεύει. Πληρώνουμε σχολές, μισθούς, βενζίνες περιπολικών, τα ρόπαλα των ματ και τα λάστιχα των δίας για να περιορίσουμε τη δράση των εγκληματιών. Όταν ο μπάτσος λοιπόν πιάνει τον εγκληματία, δεν είναι είδηση. Είναι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Όταν σκοτώνει 15χρονα, για εμένα, είναι εσχάτη προδοσία. Όσοι δεν αντιλαμβάνεστε τη διαφορά, συγχαρητήρια που επιβιώσατε την πρώτη σας απόπειρα να χρησιμοποιήσετε οδοντόβουρτσα, αλλά προσπαθήστε να μην αναπαραχθείτε. 10
balander10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Κι άλλος δηλωμένος. Καλύτερα να τα λες ανοιχτά, παρά να κρύβεσαι πίσω από μια κλωστή δημοκρατίας. "Να μην ήταν έξω το βράδυ, καλά να πάθει". Εσύ πως περνάς τα βράδια σου; Ναι ρε δηλωμένος. Όχι απλώς απεχθάνομαι τη Χρυσή Αυγή και το φασισμό αλλά έχω φάει και στο πετσί μου το ρατσισμό και την ξενοφοβία καθώς ζούσα για χρόνια στη Γερμανία όταν το auslander raus πήγαινε ακόμα σύννεφο. Δηλωμένος μη λακαμάς που έχει εξαιρετικά αναπτυγμένη την κριτική ικανότητα και το περί δικαίου αίσθημα ώστε να μπορεί να διακρίνει πότε ένας αγώνας είναι σωστός και γίνεται με σωστό τρόπο και πότε όχι. Δηλωμένος ώστε να καταδικάζει απερίφραστα ληστείες, απαγωγές, τρομοκρατία και οποιαδήποτε εκδήλωση πατάει στα άκρα. Δηλωμένος ώστε να καταδικάζει και τους αστυνομικούς που σάπισαν στο ξύλο άτομα αφοπλισμένα που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Δηλωμένος ώστε να απεργώ σε κάθε δίκαιη απεργία του κλάδου μου αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως στηρίζω κάθε απεργία τυφλά και σαν πρόβατο. Η ζωή είναι γεμάτη από αποχρώσεις του γκρι. Συνέχισε να κινείσαι στα άκρα και να μην βλέπεις τα πράγματα από διάφορες οπτικές γωνίες και δεν θα δεις ποτέ ούτε μια από αυτές. Ενοπλη ληστεία με πολεμικό οπλισμό, απαγωγή, ενδεχόμενη συμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Αν δεν το καταδικάζεις έχεις πρόβλημα. Μην χάνεις ποτέ το δάσος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις