Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίθεση από τα πλάγια και Άγιος ο Θεός. Ανάπτυξη ίδια από την CPU που όλες οι ομάδες από world class επίπεδο, παίζουν σαν την Μπαρτσελόνα. Δεν λέω καλό παιχνιδάκι αλλά μην εθελοτυφλούμε σε κάποια δεδομένα.

Αυτό είναι το τραγικότερο fail του offline. Μόλις ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας η Αλμερία και η Χετάφε πιάνουν και 70% κατοχή χωρίς λάθος πάσες. Όταν παίζουν επίθεση γίνονται όλοι Μέσι και όταν παίζουν άμυνα όλοι Πουγιόλ (στα καλά του). Το κακό είναι ότι όλα αυτά γίνονται από το Fifa 12 και κανείς δεν ασχολήθηκε να τα βελτιώσει.

• Απαντ. 751
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως εγω (εχωντας δοκιμασει το demo του fifa14 ,παρολο που μου αρεσε αρκετα ,κατεληξα να ασχοληθω με το pes14 που φετος ηταν οντως πολυ καλο), μολις δοκιμασα το demo του worldcup14 το βρηκα πολυ καλο & το πηρα εχθες κανονικο.Θεωρω παρα πολυ ωραιο και με βελτιωσεις ,το cpu ειναι πολυ εξυπνο & "ζωντανο" . Εμενα προσωπικα για καποιο λογο ,20 + χρονια που παιζω ποδοσφαιρακια ειμαι κολλημενος παντα με τις εθνικες ομαδες και παιζω σχεδον αποκλειστικα εθνικα τουρνουα, το συγκεκριμενο το βρισκω πολυ δυνατο...

Δημοσ.

Αυτό είναι το τραγικότερο fail του offline. Μόλις ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας η Αλμερία και η Χετάφε πιάνουν και 70% κατοχή χωρίς λάθος πάσες. Όταν παίζουν επίθεση γίνονται όλοι Μέσι και όταν παίζουν άμυνα όλοι Πουγιόλ (στα καλά του). Το κακό είναι ότι όλα αυτά γίνονται από το Fifa 12 και κανείς δεν ασχολήθηκε να τα βελτιώσει.

Σε ολα τα ποδοσφαιρακια ειτε ειναι φιφα ειτε προ 20 χρονια ετσι παιζει τέλεια η cpu στα δυσκολα επιπεδα. Δεν εχει φτασει σε τετοια επιπεδα η ΑΙ ετσι ωστε να παιζει διαφορετικα και με λαθη. Τα ποδοσφαιρακια φτιαχτηκαν για να παιζεις με παρεα κι οχι μονος σου...

• Like 1
Δημοσ.

Σε ολα τα ποδοσφαιρακια ειτε ειναι φιφα ειτε προ 20 χρονια ετσι παιζει τέλεια η cpu στα δυσκολα επιπεδα. Δεν εχει φτασει σε τετοια επιπεδα η ΑΙ ετσι ωστε να παιζει διαφορετικα και με λαθη. Τα ποδοσφαιρακια φτιαχτηκαν για να παιζεις με παρεα κι οχι μονος σου...

Έγινε...

Δημοσ.

Το παιχνίδι ενάντια σε φίλους είναι όντως ασυναγώνιστο. Ωστόσο εμένα πάντα μου άρεσε να παίζω και ενάντια στην CPU. Και επειδή την παρακολουθώ στενά και εδώ και χρόνια, αυτό το φαινόμενο εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια. Στο φίφα όπως σωστά λέει ο φίλος πάνω ξεκίνησε από το fifa 12. Με την είσοδο της impact engine (κατάρα...). Στο προ από το pes 2012. Δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την καταραμένη χρονιά αλλά άλλαξε άρδην η ΑΙ. 

Το fifa 10, 11 & wc 2010 τα είχα λιώσει και μόνος με cpu. Το ευχαριστιόσουν. Ακόμη και στο legendary η cpu έκανε λάθη και δεν γινόταν μπαρτσελόνα. 

Επίσης στα παλιά προ (5 & 6 που παίζω ακόμη) η cpu παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο και οι διαφορές στις ομάδες είναι εμφανής ακόμη και στο τελευταίο επίπεδο. 

Μάλλον οφείλεται στο ότι πλέον τα ποδοσφαιράκια έχουν γίνει αρκετά πολύπλοκα και δεν έχουν καταφέρει να εμβαθύνουν σε ΑΙ. Δυστυχώς γιατί είναι πολύ σημαντική η άτιμη. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαιξα σε offline mode μια σεζον πρωταθληματος σε Legendary αλλα ειναι απιστευτα αυτα που κανει η cpu.

Για πειτε για ps3 κανα slider να φτιαξω καθως και σε τι επιπεδο δυσκολιας το βαζω? Το αφηνω Legendary και απλα πειραζω καποια sliders ή το αλλαζω και το επιπεδο δυσκολιας?

Δημοσ.

Τελικα εβαλα αυτα τα sliders οπως τα εχει, με manual στο controller και οπως τα λεει στο gameplay κλπ και βρηκα την υγεια μου. Τροπος του λεγειν ''βρηκα την υγεια μου''.... μονο 2-3 επιθεσεις καταφερα να κανω, αλλα οπως και να χει, κανει και λαθος πασες η AI, μπορεις να της κλεψεις και τη μπαλα και γενικα ειναι λες και παιζω κατι καινουριο..

Τα λεγες nzeppos αλλα ποιος σε ακουγε. Πλακα εχει το fifονι..

Game Settings

Half Length: 15 minutes
Difficulty Level: Legendary
Game Speed: Slow

Controller Settings 

Auto Switching: Air Balls 
Auto Switching Move Assistance: High
Passing Power Assistance: Off
Pass Assistance: Manual
Through Pass Assistance: Manual
Shot Assistance: Manual
Cross Assistance: Manual
Lob Pass Assistance: Manual
Save Assistance: Any
Analog Sprint: On
Defending: Tactical Defending 

Gameplay Customisation (User/CPU)

Sprint Speed - 45/45
Acceleration - 48/48
Shot Error - 54/54
Pass Error - 51/65
Shot Speed - 50/50
Pass Speed - 53/53
Injury Frequency - 75/89
Injury Severity - 55/55
Goalkeeper Ability - 47/47
Positioning: Marking - 50/50
Positioning: Run Frequency - 50/50
Positioning: Line Height - 50/50
Positioning: Line Length - 54/54
Positioning: Line Width - 53/53
Positioning: Fullback Positioning - 54/54
Power Bar - 42
First Touch Control Error - 50/50

Δημοσ.

Τελικα εβαλα αυτα τα sliders οπως τα εχει, με manual στο controller και οπως τα λεει στο gameplay κλπ και βρηκα την υγεια μου. Τροπος του λεγειν ''βρηκα την υγεια μου''.... μονο 2-3 επιθεσεις καταφερα να κανω, αλλα οπως και να χει, κανει και λαθος πασες η AI, μπορεις να της κλεψεις και τη μπαλα και γενικα ειναι λες και παιζω κατι καινουριο..

Τα λεγες nzeppos αλλα ποιος σε ακουγε. Πλακα εχει το fifονι..

Game Settings

Half Length: 15 minutes

Difficulty Level: Legendary

Game Speed: Slow

Controller Settings 

Auto Switching: Air Balls 

Auto Switching Move Assistance: High

Passing Power Assistance: Off

Pass Assistance: Manual

Through Pass Assistance: Manual

Shot Assistance: Manual

Cross Assistance: Manual

Lob Pass Assistance: Manual

Save Assistance: Any

Analog Sprint: On

Defending: Tactical Defending 

Gameplay Customisation (User/CPU)

Sprint Speed - 45/45

Acceleration - 48/48

Shot Error - 54/54

Pass Error - 51/65

Shot Speed - 50/50

Pass Speed - 53/53

Injury Frequency - 75/89

Injury Severity - 55/55

Goalkeeper Ability - 47/47

Positioning: Marking - 50/50

Positioning: Run Frequency - 50/50

Positioning: Line Height - 50/50

Positioning: Line Length - 54/54

Positioning: Line Width - 53/53

Positioning: Fullback Positioning - 54/54

Power Bar - 42

First Touch Control Error - 50/50

Εγω τα λεω 3 χρόνια αλλα δεν με ακούτε...

Δημοσ.

Κολλαει σε κανεναν στο online το fifa 14 στο ps3 σημερα?

Εχθες, προχθες, παραπροχθες (και γενικα δηλαδη), επαιζα κανονικα. Σημερα εβαλα να παιξω online και οταν φορτωσε μετα την αρενα για να παει στο παιχνιδι στο seasons με πεταξε και εγραψε οτι χαθηκε η συνδεση με τον αντιπαλο κλπ. Μολις επεστρεψε στο μενου κολλησε ολο το ps3. Το εκλεισα, εστειλε το report στη sony, εκανε τον ελεγχο για τυχον σφαλματα και ξανα ανοιξε χωρις προβλημα. Ξανα βαζω fifa, ξανα online και κολλησε ολο το ps3 παλι, οταν φορτωνε τα online squads. Παλι το κλεινω, παλι ανοιγω κανει ελεγχο, ανοιγει μετα παλι κανονικα και λεω κατσε να μπω να παιξω ενα last of us να δω. Κανονικα ολα. Παω παλι λοιπον fifa και λεω να παιξω online cup να δω και εκει. Μπαινω λοιπον, φορτωνει squads, βρισκει αντιπαλο, παμε να παιξουμε και με πεταει λεγοντας κατι για τη συνδεση παλι. Μολις μπηκε στο μενου και φορτωσε παλι το cup κολλησε... Τι ειναι ρε παιδια? Το κανει σε αλλον?

Μηπως εχει κανα θεμα η EA? Και παλι, τι θεμα να εχει που να κολλαει ολο το ps3 και ποσο τυχη να μου το κανει αυτο ολες τις φορες που προσπαθησα να παιξω?

Εχθες με φιλο επαιξα 5 ματς το βραδυ κανονικα χωρις θεμα..

Και εμένα κόλλησε όλο το PS3! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Koλλαει παλι σημερα και πριν καν μπρω σε online κλπ. Με το που πατησα να ανοιξει το fifa κολλησε το ps3. Μετα με το που μπηκα στο μενου, παλι τα ιδια. Λογικα θα το εχετε και αλλοι, σωστα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είμαι νεoς στο φιφα και δεν ξέρω αρκετά πράγματα .στο σεασονς φτάνω εως 4 κατηγορία όπου με διαλύουν για πλάκα.δεν μπορώ να κόψω ψηλές μπαλιές εύκολα(όλοι έτσι παίζουν) και οι επιθετικόι τους τρώνε πάντα τους αμυντικούς μου σε δύναμη.κάτι κάνω λάθος προφανώς και νευριάζω :P όποιος μπορεί ας μου δώσει 2-3 tips

Δημοσ.

Ξεκινα full manual controls only γιατι το assisted ειναι τραγικο arcade με πολλα exploits. Στο manual τα exploits μειωνονται και παιζεις τουλαχιστον σαν ανθρωπος. Απο τακτικη, τραβα στο formation πισω τους αμυντικους σου, βαλτους βελακια πισω κλπ. Και παιρνε νωρις παικτη στην αμυνα και να τον πηγαινεις πισω για να εχεις βαθος...

• Like 2
Δημοσ.

ωραία ευχριστώ θα το δοκιμάσω.κάτι τελευταίο.στο fut υπάρχει τρόπος να κάνω edit formations?για να βάλω τα βελάκια και αυτά που είπες.μόνο σύστημα ξέρω να αλλάζω

Δημοσ.

γεια σας, πριν καμία εβδομάδα πηρά το Fifa14 στο PS4, και έχω ένα πρόβλημα, μπορεί να μου πει κάνεις πως παίζει διπλό? γιατί δεν βγάζω άκρη, έχω ανοιχτό το ένα τηλεχειριστήριο και όταν ανάβω το δεύτερο το πρώτο σβήνει....

καμία βοήθεια,

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φτιαχνεις νεο user στο μενου του ΠΣ4

Και οταν πας να ενεργοποιησεις το δευτερο DS4 το κανεις assign στον αλλο user.

Δημοσ.

Το FIFA 14 πλασάρετε ως Next Gen παιχνίδι και τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι dynamic.
Έχει βροχή και βρέχει από την αρχή μέχρι το τέλους του παιχνιδιού ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό.
Με δουλεύουν λίγο οι εταιρίες γενικά...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...