Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2018 στις 9:38 ΜΜ, mpampis81 είπε

Από κάπου αλλού που αξίζει να το παραγγείλω;; Από εδώ θέλει 24€ μεταφορικά!!!

Τελικά το βρήκα από eBay

eBay item number:113395873392

Αυτό είναι έτσι; Μην παραγγείλω κανένα άλλο!!#

Επεξ/σία από mpampis81
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mpampis81 είπε

Από κάπου αλλού που αξίζει να το παραγγείλω;; Από εδώ θέλει 24€ μεταφορικά!!!

Τελικά το βρήκα από eBay

eBay item number:113395873392

Αυτό είναι έτσι; Μην παραγγείλω κανένα άλλο!!#

Αν τελικά θες να πάρεις αυτο,

Aν το παρεις απο το geekb πάρε το απο το ιταλικο στοκ

Επισης καθολου εξυπνο να το πάρεις απο πώλητη στο ebay που ειναι στην Κίνα. Καλυτερα πάρε το απο banggood με μεθοδο αποστολής priority line 

22 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Να δώσω άλλη μια διάσταση.

Είχα πάνω από χρόνο ένα tv box, συγκεκριμένα το Alfawise H96 Pro+, δεν κόλλησε ποτέ είναι αλήθεια και το χρησιμοποίησα αρκετά.

Πριν μερικές μέρες έβαλα Wind Vision και πήρα το κουτί που δίνουν το οποίο έχει android tv λειτουργικό.

Η χρήση του είναι απίστευτα πιο εύκολη με το τηλεχειριστήριο. Ακόμα και μια διαφήμιση στο youtube να ήθελες να παρακάμψεις ήταν ταλαιπωρία με το παλιό, με το anroid tv είναι 2 κλικ δουλειά.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα tv box αλλά νομίζω είναι καθαρά θέμα λειτουργικού, και στο μέλλον αν χρειαστώ άλλο tv box θα κοιτάξω να έχει android tv και ας είναι ακριβότερο.

Είναι θέμα προσωπικής επιλογης. Εσένα σε βολεύει το atv, εμένα καθολου (και δεν εννοώ μονο για το youtube app) . Κανενας μας δεν εχει δικιο ή άδικο. Και οι δυο εκδοσεις ειναι καλές, τα γουστα μας αλλάζουν. 

Βασικό ειναι οτι πολλά box έχουν custom roms με επιλογη atv ή οχι atv. Αντι λοιπον να κοιτάς μονο αν εχει atv, κοιτα να εχει καλο hardware και υπάρχουν custom roms. Αν δεν υπάρχουν κοιτάς για σκετο atv.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά, εμένα το keyboard δεν μ' αρέσει, μου φαίνεται ταλαιπωρία όσο και αν ακούγεται παράξενο. Προτιμώ να έχω την αίσθηση ότι είμαι στο περιβάλλον μιας τηλεόρασης.

Σε άλλους βλέπω ότι δεν συμβαίνει αυτό, (αν και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι δεν βολεύει στο atv).

Πάντως όταν είχα πάρει το tv box μου δεν είχα πάρει καν χαμπάρι ότι υπήρχαν tv box με atv και άλλα με όχι, τώρα που μου έδωσε η wind το δικό της θα πειραματιστώ λίγο με το παλιό να δω αν μπορώ να του περάσω και αυτού atv λειτουργικό.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Σωστά, εμένα το keyboard δεν μ' αρέσει, μου φαίνεται ταλαιπωρία όσο και αν ακούγεται παράξενο. Προτιμώ να έχω την αίσθηση ότι είμαι στο περιβάλλον μιας τηλεόρασης.

Σε άλλους βλέπω ότι δεν συμβαίνει αυτό, (αν και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι δεν βολεύει στο atv).

Πάντως όταν είχα πάρει το tv box μου δεν είχα πάρει καν χαμπάρι ότι υπήρχαν tv box με atv και άλλα με όχι, τώρα που μου έδωσε η wind το δικό της θα πειραματιστώ λίγο με το παλιό να δω αν μπορώ να του περάσω και αυτού atv λειτουργικό.

https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/alfawise/firmware-roms-ac/666160-rom-alfawise-h96-pro-3-16gb-3-32gb-3-64gb-scv4a-atv-7-1-2-ddr3-ddr4-androidtv-version

Δημοσ.
Στις 3/12/2018 στις 8:00 ΠΜ, DOR1K1N είπε

Καλη σας ημερα και καλη εβδομάδα.

Εχω μερικές ερωτησουλες εύκολες και θα ηθελα απαντήσεις.

1)Τα ανδροιδ Τβ box Είναι ικανα για IpTv??

2) Στην επιλογή αγοράς Ανδροιδ. Box παιζει σημαντικό ρόλο να έχουν android 8 ή 9? Με το σκεπτικό οτι καποια στιγμή το Ανδροιδ 7 θα είναι παλιό και δεν θα ειναι συμβατό με εφαρμογές μελλοντικά??

3)Το fire tv box της αμαζον δεν αξιζει??

1. Ναι
  2. Μεχρί να φτάσει εκεινη η κάποια στιγμή, μάλλον θα εχεις αλλαξει box. Κοιτάς οχι λιγοτερο απο 7 και αν συμφέρει με 8. Το 9 ειναι για τώρα υπερβολή.
  3. Ωραίο, plug n play αλλά για τα ελληνικα δεδομένα μονο για netflix και youtube. Είναι ομως προβλημα αν θες kodi ή αλλα καλουδια που παιρνεις απο κλασσικα android tv boxes
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χτες το Mi box εκανε απο μονο το update σε oreo.προς εκπληξη μου και σε σχεση με οσα εχουν πει αλλοι χρηστες τοσο εδω οσο κ αλλου οσοι εκαναν την μεταβαση ειχαν σοβαρα προβλημτα.τοσο σε buggs σε κοληματα ακομα και σ συγχρονισμο ηχου εικονας.εγω δεν αντυπετωπισα τπτ απο ολα αυτα.οσο γρηγορο κ σταθερο ηταν παρεμεινε ετσι.οταν ειδα οτι κανει force update απογοητευτηκα αλλα ολα καλα.

ενα προβληματακι αλλα πιστευω λυνεται.κρασαρει και κανει force close το youtube...κλασικα ομως προβλημτα αυτα οταν γινεται update σε αλλο firmware και θελει ΠΑΝΤΑ factory reset και οχι dirty flash.απλα δεν εχω μπει ακομα στον κοπο λογο βαρεμαρας να ξαναστεισω το kodi χαχαχα

το συμπερασμα.νομιζω η xiaomi διορθωσε οτι προβληματα αντιμετοπιζε το oreo.εκτος αν ημουη εγω κ@@@φαρδος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω για κουτάκι για απλή χρήση* στη γειτονιά των 30-45€; (Δεν έχω πρόβλημα με τα τεχνικά ζητήματα, του αλλάζω rom και τα φώτα άμα αξίζει τα λεφτά του για τα specs).

Διάβασα αρκετά εδώ και απ' ότι κατάλαβα, για τα λεφτά, το Mecool M8S Pro Plus είναι το "καλύτερο" (και μετά το Mecool M8S Pro W) (;). Αξίζει το 10ρικο παραπάνω το Plus (από άποψη future-proof και specs);

Αξίζει ίσως να περιμένω λίγο για κάτι άλλο;

*[Χρήση: Αν και δε με πολυνοιάζει το Netflix, δε θα με χάλαγε να υπάρχει για το μέλλον | Όχι, παιχνίδια. Ανάλυση: 1080, ΙΣΩΣ 4K κάποτε(το κουτάκι το θέλω για να μου μείνει)]

Επεξ/σία από Hommer
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hommer είπε

Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω για κουτάκι για απλή χρήση* στη γειτονιά των 30-45€; (Δεν έχω πρόβλημα με τα τεχνικά ζητήματα, του αλλάζω rom και τα φώτα άμα αξίζει τα λεφτά του για τα specs).

Διάβασα αρκετά εδώ και απ' ότι κατάλαβα, για τα λεφτά, το Mecool M8S Pro Plus είναι το "καλύτερο" (και μετά το Mecool M8S Pro W) (;). Αξίζει το 10ρικο παραπάνω το Plus (από άποψη future-proof και specs);

Αξίζει ίσως να περιμένω λίγο για κάτι άλλο;

*[Χρήση: Αν και δε με πολυνοιάζει το Netflix, δε θα με χάλαγε να υπάρχει για το μέλλον | Όχι, παιχνίδια. Ανάλυση: 1080, ΙΣΩΣ 4K κάποτε(το κουτάκι το θέλω για να μου μείνει)]

H επιλογη m8s pro w παιζει μεχρι 4Κ στα 30ftp video  και kodi μεχρι 720p και κανει upscale στα 1080p παιζει netflix σε hd.

Η επιλογη m8s pro plus πιζει μεχρι 4κ στα 60ftp video και κοdi μεχρι 1080p παιζει κι netflix σε hd Το μοντελο υτο ειναι τουλαχιστον 3ετιας και οδευουν προς αποσυρση.

Tα 

H επιλο

To m

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, powerup είπε

H επιλογη m8s pro w παιζει μεχρι 4Κ στα 30ftp video  και kodi μεχρι 720p και κανει upscale στα 1080p παιζει netflix σε hd.

Η επιλογη m8s pro plus πιζει μεχρι 4κ στα 60ftp video και κοdi μεχρι 1080p παιζει κι netflix σε hd Το μοντελο υτο ειναι τουλαχιστον 3ετιας και οδευουν προς αποσυρση.

Tα 

H επιλο

To m

ποιο ειναι 3ετιας  ρε φιλε πλακα κανεις εναμιση χρονο  εχει στην πλατη του το κουτι και στα φθηνα κουτια ειναι μονοδρομος το mecool

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mples είπε

ποιο ειναι 3ετιας  ρε φιλε πλακα κανεις εναμιση χρονο  εχει στην πλατη του το κουτι και στα φθηνα κουτια ειναι μονοδρομος το mecool

9 ώρες πριν, powerup είπε

Tα 

H επιλο

To m

Ναι εχεις δικιο ως προς το  ενα σκελος, το mecool m8s pro plus εχει 1,5 χρονο που βγηκε ,ο επεξεργαστης του (s905x)ομως εδω κι 3 xρονια..Το οτι ειναι προς αποσυρση το εν λογο μηχανημα το μαρτηρα το γεγονος οτι ειναι μη διαθεσημο στην εκδοση με EU στο gearbest , banggood ,geekbuying ,amazon.( μη το συνεχειση κι πεις οτι ειναι best seller γιαυτο κι ειναι μη διαθεσημο) Οταν εδω και 2 μηνες κυκλoφορει το μεγαλο του αδελφακι mecool km9  με s905x2 και με τεραστια διαφορ ως προς τις επιδοσεις (antutu 60000 εναντη 24000) με καλυτερη καρτα γραφικων κλπ.(κι αυτο(km9) ναι αποτελει μια valiue for money επιλογη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αν το tv box έχει έξοδο hdmi 2.1 και η τηλεόραση 2.0, τι έκδοση hdmi καλώδιο αγοράζω 2.0 ή 2.1;

Επεξ/σία από K.TGS.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, powerup είπε

Ναι εχεις δικιο ως προς το  ενα σκελος, το mecool m8s pro plus εχει 1,5 χρονο που βγηκε ,ο επεξεργαστης του (s905x)ομως εδω κι 3 xρονια..Το οτι ειναι προς αποσυρση το εν λογο μηχανημα το μαρτηρα το γεγονος οτι ειναι μη διαθεσημο στην εκδοση με EU στο gearbest , banggood ,geekbuying ,amazon.( μη το συνεχειση κι πεις οτι ειναι best seller γιαυτο κι ειναι μη διαθεσημο) Οταν εδω και 2 μηνες κυκλoφορει το μεγαλο του αδελφακι mecool km9  με s905x2 και με τεραστια διαφορ ως προς τις επιδοσεις (antutu 60000 εναντη 24000) με καλυτερη καρτα γραφικων κλπ.(κι αυτο(km9) ναι αποτελει μια valiue for money επιλογη.

Οτιναναι ρε φίλε ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχει καλύτερο κουτί? 

Σκασίλα μας τα antutu και πράσινα άλογα θες να σου πω για δεκάδες κουτιά πολύ ποιο δυνατά που όμως είναι για τα σκουπίδια? 

Το κουτί φίλε μου για να μην ακούγονται αρλούμπες για τα λεφτά του είναι προς το παρόν μονόδρομος 

Με 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Review του H96 Max+ (plus) με Android 8.1 και 4GB RAM.
Τίμιο, ειδικά μονο αν βρεθεί σε προσφορά. Δεν προτείνεται για σύνδεση με ενισχυτές μιας και βγάζει μόνο pcm ηχο.

Επεξ/σία από vadergr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...