Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά !

Είμαι σίγουρος ότι έχουν απαντηθεί οκά τα ερωτήματα αλλά στις τελευταίες σελίδες που διαβασα δεν βρηκα αυτό ακριβώς που ψάχνω !

Ψαχνω ένα tv-box για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας αποκλειστικά για IPTV (ανάλυση FHD)  Όποτε τα 2 χαρακτηριστικά που ζητάω είναι :

(1) σταθερότητα 

(2) μεγάλο τηλεχειριστήριο (!)

Έχετε προτάσεις με αυτά τα χαρακτηριστικ ; Ευχαριστώ 

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρονια πολλά και καλά με υγεία παιδιά...

Ψάνχω να παρω ένα box να βάλω απάνω kodi netflix και ότι άλλο μπορεί να μπεί. Επειδή έχω μπερδευτεί με όλα τα post γίνεται ένας να γράψει τα highlights?

2-3 προτάσεις που είναι αξιόλογες μέχρι 70€.

Χρόνια πολλά και πάλι!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, laskos0 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά !

Είμαι σίγουρος ότι έχουν απαντηθεί οκά τα ερωτήματα αλλά στις τελευταίες σελίδες που διαβασα δεν βρηκα αυτό ακριβώς που ψάχνω !

Ψαχνω ένα tv-box για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας αποκλειστικά για IPTV (ανάλυση FHD)  Όποτε τα 2 χαρακτηριστικά που ζητάω είναι :

(1) σταθερότητα 

(2) μεγάλο τηλεχειριστήριο (!)

Έχετε προτάσεις με αυτά τα χαρακτηριστικ ; Ευχαριστώ 

Magicsee N5 max , σταθερό , δυνατό, καλές θερμοκρασίες , με μεγάλα πλήκτρα.

1 ώρα πριν, twindrop είπε

Χρονια πολλά και καλά με υγεία παιδιά...

Ψάνχω να παρω ένα box να βάλω απάνω kodi netflix και ότι άλλο μπορεί να μπεί. Επειδή έχω μπερδευτεί με όλα τα post γίνεται ένας να γράψει τα highlights?

2-3 προτάσεις που είναι αξιόλογες μέχρι 70€.

Χρόνια πολλά και πάλι!

x96 Air , x96 max plus2, A95x F3, Magicsee N5 max , H96 max x3, Tanix Tx3, Tox1, ugoos x3, HK1 box.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makis1024 είπε

x96 Air , x96 max plus2, A95x F3, Magicsee N5 max , H96 max x3, Tanix Tx3, Tox1, ugoos x3, HK1 box.

Αυτά όλα παίζουν netflix σε 480?

Δημοσ.

Ναι , όλα αυτά παίζουν netflix 480p μέσα από android και full hd 1080 σε coreelec μέσω kodi. Σε full hd πας μέσα από android σε mi box με περιορισμούς σε usb , ethernet lan , αδύναμο επεξεργαστή σε σχέση με τον s905x3 , 2gb ram 8 gb rom σε σχέση με 4/32 ή 4/64 ή 4/128 , και spdif απουσία.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Ναι , όλα αυτά παίζουν netflix 480p μέσα από android και full hd 1080 σε coreelec μέσω kodi. Σε full hd πας μέσα από android σε mi box με περιορισμούς σε usb , ethernet lan , αδύναμο επεξεργαστή σε σχέση με τον s905x3 , 2gb ram 8 gb rom σε σχέση με 4/32 ή 4/64 ή 4/128 , και spdif απουσία.

Γιατί spdif απουσία? Επίσης το mi box δεν παίζει μόνο 1080 αλλά και 4k. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spdif με αντάπτορα ; 3.5 Jack;  Άμα είναι έτσι έχει και ethernet μέσω usb to ethernet αντάπτορα. Αλλά όλοι αυτοί οι αντάπτορες δεν κοστίζουν ; Που οι άλλοι μου τα παρέχουν τσάμπα; usb ένα usb 2 που οι άλλοι μου παρέχουν 1-2 usb 2 και ένα usb 3; Τα 2/8 ram rom; Τι περισσεύει από τα 8gb rom με το λειτουργικό πάνω; 6-7 gb για εφαρμογές; 4Κ ναι έχεις δίκιο , αλλά να πάρω mi box s για να έχω 4K Netflix ,ενώ netflix hd έχω και με οποιαδήποτε τηλεόραση τελευταίας οκταετίας Samsung , LG, Sony και 4K με το Sony Playstation 4 pro που βρίσκεται σε σχεδόν κάθε σαλόνι; Και επιπλέον android tv ; Αντί Android; Πολύ καλή η Xiaomi είμαι φανατικός σε όλα τα υπόλοιπα , κινητά , laptop, mi pad , σκούπες ρομπότ , τσάντες , τηλεοράσεις , παπούτσια , router , repeater, ip κάμερες , mi electronic scooter αλλά όχι tv box. Και στα 60€;

Ή συγκρίνεις τον s905x του mi box s με τον s905x3 που παίρνεις με τα άλλα μποξάκια στα 35€-45€;

Επεξ/σία από makis1024
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Spdif με αντάπτορα ; 3.5 Jack;  Άμα είναι έτσι έχει και ethernet μέσω usb to ethernet αντάπτορα. Αλλά όλοι αυτοί οι αντάπτορες δεν κοστίζουν ; Που οι άλλοι μου τα παρέχουν τσάμπα; usb ένα usb 2 που οι άλλοι μου παρέχουν 1-2 usb 2 και ένα usb 3; Τα 2/8 ram rom; Τι περισσεύει από τα 8gb rom με το λειτουργικό πάνω; 6-7 gb για εφαρμογές; 4Κ ναι έχεις δίκιο , αλλά να πάρω mi box s για να έχω 4K Netflix ,ενώ netflix hd έχω και με οποιαδήποτε τηλεόραση τελευταίας οκταετίας Samsung , LG, Sony και 4K με το Sony Playstation 4 pro που βρίσκεται σε σχεδόν κάθε σαλόνι; Και επιπλέον android tv ; Αντί Android; Πολύ καλή η Xiaomi είμαι φανατικός σε όλα τα υπόλοιπα , κινητά , laptop, mi pad , σκούπες ρομπότ , τσάντες , τηλεοράσεις , παπούτσια , router , repeater, ip κάμερες , mi electronic scooter αλλά όχι tv box. Και στα 60€;

Ή συγκρίνεις τον s905x του mi box s με τον s905x3 που παίρνεις με τα άλλα μποξάκια στα 35€-45€;

Αυτό δλδ είναι κόστος?

https://www.skroutz.gr/s/4371790/Valueline-3-5mm-male-Toslink-female-AC-062.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Για να λέει κάποιος ότι θέλει tv box για netflix σημαίνει ότι δεν έχει ούτε tv 8ετιας ούτε ps4 pro (σε κάθε σαλόνι??? Really???)

Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα τι ψάχνει ο κάθε ένας. Αν θες κάτι απλά να παίζει τότε πας σε mi box. Αν ξέρεις και θες να πας σε coreelec πας σε κάτι άλλο.

Όσο για τα 60€.... Το έχουμε ξαναπεί. Εφόσον είναι πιστοποιημένο κοστίζει λίγο παραπανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ζήτησε το παλικάρι netflix hd ούτε 4Κ , να βάλει πάνω kodi και netflix είπε. Δεν παίρνουν τα υπόλοιπα netflix πάνω έστω και 960x540 με συγκεκριμένες netflix εφαρμογές; Από εκεί και πέρα , προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι πολύ υπερτιμημένο το mi box s. Δεν μας είπες ethernet to usb αντάπτορας πόσο κοστίζει και εάν μου καλύψει την μία και μοναδική θήρα usb θα πρέπει να πάρω usb hub ; Για βγάλε μου μια συνολική τιμή mi box s με τους αντάπτορες που θα χρειαστώ jack 3.5 spdif , usb to ethernet , usb hub για να έχω netflix 4K. 

Και ωραία , δεν έχει τηλεόραση δεκαετίας , να πάρει mi box s , να εκμεταλλευτεί το 4Κ στο Netflix ; Αφού η τηλεόραση δεν είναι καν 4Κ , τι να εκμεταλλευτεί;

Επεξ/σία από makis1024
  • Confused 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, makis1024 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.... μπορεί να μου πει σας παρακαλω κάποιος ποιο από αυτά είναι s905x3 και υποστηρίζει Dolby /dts;

Δημοσ.

Όλα είναι s905x3 , για Dolby Atmos και DTS , ψάξε το στο Google. Το ugoos x3 pro ξεχωρίζει στα x3 , λόγω υποστήριξης από την μαμά εταιρεία που είναι από τις κορυφαίες στους κατασκευαστές tv box.

Δημοσ.

X96max Υποστηρίζει Dolby Digital, dts  κτλ μέσω kodi. Όχι Netflix 5,1 όμως.  Τσεκαρισμένο από μένα. Είμαι κάτοχος.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

X96max Υποστηρίζει Dolby Digital, dts  κτλ μέσω kodi. Όχι Netflix 5,1 όμως.  Τσεκαρισμένο από μένα. Είμαι κάτοχος.

Σαν media player θα κάνει pass through το Dolby/dts ( μέσω vlc πχ ) σε ενισχυτή όταν του κουμπώσω σκληρό δίσκο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...