Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, keysmith είπε

και στο δικό μας x96 air είναι έκδοση 13 και δοκίμασα νέα έκδοση με apk κτλ.. Τίποτα! δεν εγκαθίσταται. Είναι root, ίσως και αυτό να παίζει ρολο Επίσης χωρίς να έχω κάνει κάτι δεν ε΄χω δει "διαφήμιση" σε κάποια εφαρμογή (πχ youtube) που επίσης είναι περίεργο και ίσως και αυτό σχετίζεται με τον "αποκλεισμό" κάπως.

Update των google services παίρνει πάντως στην τελευταία έκδοση (με apk τις εγκαθιστάς) χωρίς αυτό να βοηθάει σε κάτι εμφανώς.  

Ποιό x96 air έχεις;

Δοκίμασες καμία custom rom η ήδη  φοράς;

Επεξ/σία από nik187
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, keysmith είπε

βασικά είναι του γαμπρού μου και του το επέστρεψα. Δεν παίξαμε ποτέ 4κ γιατι οι τηλεοράσεις που το δοκιμάσαμε είναι 1080p. Τώρα που είναι χειμώνας δεν πάει άσχημα αλλά ειδα ΔΕΝ εχει αεραγωγούς το κουτί του και αυτό δεν είναι καθόλου καλό με το χοντρό πλαστικό περίβλημά του. Αμα φύγει από εγγύηση θα του κάνω πολλές μικρές τρύπες (με τρυπάνι στη βάση και πάνω) μάλλον να παίρνει αέρα. Δλδ αν είναι δυνατόν! Γιατί δεν έχει τρύπες να παίρνει αέρα; Η/Υ είναι κατά βάση με CPU/GPU..

Ο επεξεργαστής είναι upside down , πάνω και να του κάνεις τρύπες δεν θα βοηθήσει. Από κάτω μόνο , αφαίρεσε τα μπροστινά λαστιχάκια δεξιά και αριστερά της οθονούλας ξεβίδωσε τις βιδούλες στο βάθος και βγάλε το κάτω καπάκι , άνοιξε τρύπες και κλείσε το. Πρόσεξε το χάρτινο αυτοκόλλητο αγωγό θερμότητας γιατί εάν τον στραπατσάρεις δεν θα εφάπτεται στον επεξεργαστή.

1 ώρα πριν, nik187 είπε

Ποιό x96 air έχεις;

Δοκίμασες καμία custom rom η ήδη  φοράς;

Του γαμπρού του είναι.

Δημοσ.

οι διπλές τρύπες (και πάνω) πάντα βοηθούν καθώς ο ζεστός αέρας ανεβαίνει πάνω. Αρα πρέπει να υπάρχουν και πάνω τρύπες (καθώς δεν έχουμε με βεντιλατέρ αερόψυξη). Από κάτω παίρνει "κρύο" αέρα, και πάνω βγαίνει ο ζεστός.. Η ροή είναι "φυσική" χωρίς βεντιλατέρ. Δύο μεριές τρύπες λοιπόν προτείνω.. :)  

Εναλλακτικά (για ομορφιά) μπορεί να έκανα (εκτός από κάτω) στα πλάγια ψηλά όσο γίνεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνω θα βρει κόντρα την μητρική.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα η μητρική φράζει την ροή του αέρα προς το πάνω μέρος , μόνο τρύπες στο κάτω καπάκι και στα πλάγια θα κάνουν δουλειά. Όπως είπαμε ο επεξεργαστής είναι upside down. Η όψη είναι από κάτω προς τα πάνω , αφού έχει βγάλει το κάτω καπάκι. Οι τρύπες πάνω θα είχαν νόημα μόνο  εάν ο επεξεργαστής θα ήταν από την άλλη πλευρά της μητρικής. Τρύπες πάνω θα ευνοούσαν μόνο την εισχώρηση σκόνης , που δεν το θέλουμε, αλλά όχι επαγωγή της θερμότητας μέσω ροής που δεν θα γίνει τελικά και που θέλουμε. Με τρύπες κάτω και ένα ανεμιστήρα που το φυσάει τελικά το x96 Air δουλεύει μόνιμα στους 38-43 βαθμούς. Ανεμιστήρα όμως 12cm και 1200 rpm στροφών έως το πολύ 1500 rpm αλλιώς κάνει θόρυβο. Οι 2000 rpm στροφές θα σε ζαλίσουν , αλλιώς dimer να ρίξει τις τροφές μέσω μείωσης παροχής ρεύματος.

IMG_20210125_054809.jpg

Επεξ/σία από makis1024
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδια. Εχω ενα tv box το Α95Χ F3 εδω και ενα χρονο. Απο χθες ενω δουλευει δεν εμφανιζει εικονα στην τηλεοραση. Σαν να μην δινει σημα στο hdmi. Εν τω μεταξυ αλλαξα καλλωδιο αλλα παλι τα ιδια. Ενω φωτιζει, εχει την ωρα επανω και ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ παλι δεν δειχνει τπτ. Καμμια ιδεα?

Λετε τα εκλασε??

Δημοσ.

Μπα τπτ μολις το δοκιμασα. Δεν δειχνει τπτ.

Καμμια προταση για καινουριο??

Θα ηθελα κατι δυνατο. Παιζω κυριως iptv και κανενα android παιχνιδακι. Ελεγα τα παρω το fire cube της amazon αλλα διαβασα οτι δεν ειναι πληρως andorid το λειτουργικο συστημα. Μετα κοιτουσα για μεταζειρισμενο nvidia shield. Εχετε να προτεινετε τπτ??

Δημοσ.

Λίγο άσχετο αλλά έχει κανένας TV box με Gigabit Lan να μου πει αν όντως πιάνει την ταχύτητα μεταφοράς...δηλαδή Copy Αρχείου απο PC-->TV box και το ανάποδο κοντά στα 100Mb/s ?

Στις 22/1/2021 στις 10:35 ΠΜ, Vasilismi71 είπε

Καλημερα σας.

Εχω αυτο το ρημαδι...

υπαρχει καποια custom rom ωστε να το κανω να δουλευει αξιοπρεπως?

h96 max.jpg

h96.jpg

Για να μην "παλεύεις" : https://forum.libreelec.tv/thread/14148-h96-max-plus-rockchip-3328/

Θα χάσεις το android αλλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδια επανερχομαι. Το μπoξακι τα εκλασε τελικα. Βρηκα μεταχειρισμενο το nvidia shield 16gb. πρεπει να ειναι του 2017. Αξιζει στα 100€ που το βρισκω ή να κοιταξω κατι αλλο?

το fire cube δεν θελω να το παρω γιατι δεν ειναι πληρες android

Επεξ/σία από boubaras
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, boubaras είπε

Λοιπον παιδια επανερχομαι. Το μπαξακι τα εκλασε τελικα. Βρηκα μεταχειρισμενο το nvidia shield 16gb. πρεπει να ειναι του 2017. Αξιζει στα 100€ που το βρισκω ή να κοιταξω κατι αλλο?

το fire cube δεν θελω να το παρω γιατι δεν ειναι πληρες android

Τα nvidia ειναι η κορυφη. Μια χαρα ειναι τα 100.

Δημοσ.

Κι εγω αυτο λεω. Εχω χορτασει με τα κινεζικα. Το τελευταιο το πηρα απο banggood το Α95Χ F3 γυρω στα 45 και τι καταλαβα. 1 χρονο εζησε. Τουλαχιστον αυτο ειναι πολυ ποιοτικο!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Μπορει κάποιος να μου προτεινει tvbox (έως 60 ευρώ) με τις εξής τουλάχιστον δυνατότητες:

1) Προβολη των τηλεοπτικών καναλιών μέσω ιντερνετ

2) You tube+ ERTflix

3) Aναπαραγωγή αρχείων βιντεο από φλασάκι/εξωτερικό σκληρό δίσκο σε αρκετά φορματ (τουλάχιστον .ts, .avi, .mkv, .mp4)

4) Aναπαραγωγή αρχείων βιντεο αποθηκευμένων στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή. Αυτο είναι επιθυμητο αλλά όχι άκρως απαραιτητο καθως μπορεί να καλυφθει από το 3.

Αδιαφορώ για νετφλιξ και παιχνίδια. Η σύνδεση μου πιάνει 12-13, το ρουτερ θα ειναι σε απόσταση 5 μέτρων.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Στο 1 προβολή τηλεοπτικών καναλιών μέσω Internet ή ψηφιακού δέκτη επίγειου ή δορυφορικού σήματος;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παράλειψή μου. Η τηλεόραση δεν διαθετει κεραία, συνεπώς η μόνη δυνατότητα είναι μέσω διαδικτύου, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι υπάρχει και tv box hybrid με tuner για επίγειο και δορυφορικό ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Εάν δεν υπάρχει καλώδιο κεραίας η μόνη λύση είναι μέσω streaming από internet.

Επεξ/σία από makis1024
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...