evabb Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εγώ πάντως πριν 2 χρόνια το έκανα και έπιασε (εν μερει). Και ήταν και πολύ ωραία γκόμενα και καθόλου ντεμοντέ (tattoo, trendy ντύσιμο κτλ) και πιτσιρίκα (22-23) όχι καμιά θεία. Βέβαια τα πήγα εγώ ο ίδιος τα λουλούδια (δεν τα έστειλα με κούριερ) και της τα έδωσα μαζί με μια καρτούλα με το τηλέφωνό μου γιατί ήταν στο χώρο εργασίας της και κώλωνα να της μιλήσω παραπάνω. Απλά την είχα δει ένα βράδυ εκεί που δούλευε και πήγα ένα από τα επόμενα, της τα έδωσα και λάκισα! Μιλάμε φοβερό άγχος, δεν ήξερα ούτε πως τη λένε, αν τα έχει με κανέναν εκεί, τίποτα. Θα θυμάμαι πάντα το διάλογο: -Αυτά είναι για σένα! -Από ποιον; -Από μένα! -???? -Διάβασε τη κάρτα και θα καταλάβεις! -Οκ, ευχαριστώ! -Τα λέμε! Μόλις βγήκα μου έφυγε ένα βάρος! Ντράπηκα που με κοιτάζαν όλοι, πελάτες και συναδελφοί της (κυρίως γυναίκες) αλλά έκανα την κίνησή μου και ξαλάφρωσα, δεν μπορούσα να το σκέφτομαι άλλο τι να κάνω να την προσεγγίσω κτλ.! Σίγουρα της ήρθε ουρανοκατέβατο, αλλά σίγουρα κολακεύτηκε κιόλας. Ειδικά οι άλλες εκεί πρέπει να σκάσανε από τη ζήλια τους (σιγά μου τους είχε τύχει κάτι τέτοιο, ξέρετε πως ανταγωνίζονται μεταξύ τους). Οπότε δούλεψε υπέρ θέλω να πιστεύω. Με πήρε τηλ. μετά από 2-3 μέρες και τα είπαμε, ήταν ελεύθερη και τελικά βγήκαμε κάποια ραντεβού σε καλό κλίμα. Πήγα μέχρι και σπίτι της, αλλά τα σκάτωσα μετά γιατί έγινα πολύ τσιμπούρι (την ήθελα πολύ ομως, ήταν κεραυνοβόλο) και δεν άφησα λίγο μυστήριο, κυνήγησα πολύ και τελικά "έπεσα" στα μάτια της, οπότε δεν προχώρησε. Σαν κόλπο όμως φαίνεται να δουλεύει ακόμα και σήμερα!!! στα 22-23 ισως. στα 25-27 δυσκολο. επισης απο οσα γραφεις εδωσες πραγματικα την εικονα του απεγνωσμενου κτλ. το απεδειξες βασικα.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 στα 22-23 ισως. στα 25-27 δυσκολο. Μπορεί. Πάντως εγώ 31 ήμουν τότε!!!
MovingShadow Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Οκ μάγκες πήγα στο μαγαζί. Γινότανε της καραπουτανάρας , αλλά ήμουνα αποφασισμένος να κάνω την κίνηση. Αυτή πνιγότανε , στο γραφειάκι με τον υπολογιστή , και με τσάκωσε μια άλλη. Της είπα θέλω μνήμη , και να μου περάσετε το Destinator στην καινουρια μνημη. Επειδή έβλεπα ότι θα χαθεί η ευκαιρία , κάποια στιγμή σηκώθηκε απο το γραφειάκι , και πήγα να εξυπηρετήσει κάποιους στα κινητά τηλέφωνα. Είπα απο μέσα μου " άλλη ευκαιρία δεν θα έχεις , ή τώρα ή ποτε." Και αφού δεν γίνεται , εκ των πραγμάτων να της μιλήσεις , τότε πρέπει να της αφήσεις ένα σημείωμα. Παίρνω χαρτί και μολύβι και της γράφω : " Επειδή δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση στην δουλειά σου....θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω καλύτερα...αν μου δώσεις την ευκαιρία..... Δημήτρης 695......" Ελπίζω να μην το δει καμια άλλη στο γραφείο , αν και δεν νομίζω αυτή συνήθως κάθεται εκεί. Τώρα , τί θα το κάνει αυτό το χαρτί , αν θα το πάρει και θα το πετάξει , ο Θεός και η ψυχή του. Πάντως εγω , ότι ήτανε να κάνω το έκανα.... 3
johnbond Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Θα καταλάβει ότι το έγραψες εσύ ή θα ψάχνεται; 2
SlackulatoR Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μήπως το κατάστημα αυτό είναι Γερμανός; γιατί έχω πετύχει και εγώ μία εκεί, αν είναι να κάνω τον wingman Δεν πρόλαβα να γράψω και έκανες την κίνηση αλλά η πρότασή μου θα ήταν να πας όταν κλείνει το μαγαζί (κατεβάζουν στόρια) με πρόφαση πως κάτι έπαθε το κινητό και τότε να της πεις ότι είναι να της πεις, π.χ για ποτό κτλ. Εκτός αν δεν δουλεύει εκείνες τις ώρες.
raid_av Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Οκ μάγκες πήγα στο μαγαζί. Γινότανε της καραπουτανάρας , αλλά ήμουνα αποφασισμένος να κάνω την κίνηση. Αυτή πνιγότανε , στο γραφειάκι με τον υπολογιστή , και με τσάκωσε μια άλλη. Της είπα θέλω μνήμη , και να μου περάσετε το Destinator στην καινουρια μνημη. Επειδή έβλεπα ότι θα χαθεί η ευκαιρία , κάποια στιγμή σηκώθηκε απο το γραφειάκι , και πήγα να εξυπηρετήσει κάποιους στα κινητά τηλέφωνα. Είπα απο μέσα μου " άλλη ευκαιρία δεν θα έχεις , ή τώρα ή ποτε." Και αφού δεν γίνεται , εκ των πραγμάτων να της μιλήσεις , τότε πρέπει να της αφήσεις ένα σημείωμα. Παίρνω χαρτί και μολύβι και της γράφω : " Επειδή δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση στην δουλειά σου....θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω καλύτερα...αν μου δώσεις την ευκαιρία..... Δημήτρης 695......" Ελπίζω να μην το δει καμια άλλη στο γραφείο , αν και δεν νομίζω αυτή συνήθως κάθεται εκεί. Τώρα , τί θα το κάνει αυτό το χαρτί , αν θα το πάρει και θα το πετάξει , ο Θεός και η ψυχή του. Πάντως εγω , ότι ήτανε να κάνω το έκανα.... Καλη τυχη φιλε μου ελπιζω να σε παρει τηλ.
revolver1990 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Οκ μάγκες πήγα στο μαγαζί. Γινότανε της καραπουτανάρας , αλλά ήμουνα αποφασισμένος να κάνω την κίνηση. Αυτή πνιγότανε , στο γραφειάκι με τον υπολογιστή , και με τσάκωσε μια άλλη. Της είπα θέλω μνήμη , και να μου περάσετε το Destinator στην καινουρια μνημη. Επειδή έβλεπα ότι θα χαθεί η ευκαιρία , κάποια στιγμή σηκώθηκε απο το γραφειάκι , και πήγα να εξυπηρετήσει κάποιους στα κινητά τηλέφωνα. Είπα απο μέσα μου " άλλη ευκαιρία δεν θα έχεις , ή τώρα ή ποτε." Και αφού δεν γίνεται , εκ των πραγμάτων να της μιλήσεις , τότε πρέπει να της αφήσεις ένα σημείωμα. Παίρνω χαρτί και μολύβι και της γράφω : " Επειδή δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση στην δουλειά σου....θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω καλύτερα...αν μου δώσεις την ευκαιρία..... Δημήτρης 695......" Ελπίζω να μην το δει καμια άλλη στο γραφείο , αν και δεν νομίζω αυτή συνήθως κάθεται εκεί. Τώρα , τί θα το κάνει αυτό το χαρτί , αν θα το πάρει και θα το πετάξει , ο Θεός και η ψυχή του. Πάντως εγω , ότι ήτανε να κάνω το έκανα.... Θέλω να το διαβάσει καμια άλλη...να τρέχεις μετά.Αυτά τα κάνουν κατ'ιδίαν.
Finn Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μου θυμίσατε ένα σκηνικό που εγώ πιτσιρικάς ως dj στελνω το φίλο μου, που ήταν σερβιτόρος στο ίδιο μαγαζί, να κεράσει σφηνάκι σε μια σερβιδα η οποία μάλλον κι αυτή η ψηνοταν. Ο μαλακας εν τέλει το 'δωσε στη φίλη της κι όταν τον ρώτησα γιατί μου λέει "η φίλη της μ άρεσε πιο πολύ". Go figure! Sorry για το off topic αλλά απ ότι φαίνεται καλύτερα είναι να καθαρίζουμε μόνοι μας! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App 2
athlios Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μονο μη το διαβάσει κανας παιδαρας και γίνει κανα μπέρδεμα. Sent from my iPhone using Insomnia 2
gdriver Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 φίλε έυχομαι να σου τηλεφωνήσει και όλα να πάνε καλά , καθώς επίσης να καταλάβει πως είσαι εσύ γιατί αν δεν το καταλάβει τότε έχεις 2 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να μη σε πάρει. ααα αν μπορείς προσπέρασε το ( εννοώ μην το σκέφτεσαι πολύ) γιατί το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις να ψιλοκολλάς. (απίθανο αλλά όχι ακατόρθωτο.) τέλος πάντων εύχομαι όλα καλά να πάνε.
MovingShadow Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ο γεγοναι γεγοναι τώρα , η μπάλα είναι σε αυτήν.... Αποκλείεται να μην καταλάβει ότι είμαι εγώ , και αν το διαβάσει άλλη , αποκλείεται να πιστέψει ότι είναι για αυτή. Δεν είναι χαζές οι γκόμενες , δεν είναι χαζή η συγκεκριμένη γκόμενα... Εκτός αν θέλει να μαλακιστεί άσχημα , και το δώσει σε καμια άλλη για να με χλευάσει.... Fuck knows , δεν με νοιάζει , εγώ ότι ήτανε να κάνω το έκανα....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Fuck knows , δεν με νοιάζει , εγώ ότι ήτανε να κάνω το έκανα.... 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Eμπνευσμένο από το προηγούμενο και καλή επιτυχία: 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σοκολατάκια; Αν δεν της αρέσουν, τουλάχιστον να φάνε κάτι να στυλωθούν τα υπόλοιπα παιδιά στο μαγαζί! να σκασεις μυτη με ενα σακουλακι δρακουλινια,και να της προσφερες να φαει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις