bluesattack Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Πάω σούπερ μάρκετ γιατί τελείωσε το γλυκό περγαμόντο και έχει μείνει και λίγο κατσικίσιο τυρί σε κορμό στο ψυγείο και λέω να το περιποιηθώ ως ορεκτικό το βράδυ! Με εβαλες σε σκεψεις.Το μεσημερι εριξα τριμμενο τυρι στα μακαρονια.Μηπως να εριχνα περγαμοντο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Με εβαλες σε σκεψεις.Το μεσημερι εριξα τριμμενο τυρι στα μακαρονια.Μηπως να εριχνα περγαμοντο ? Να υποθέσω πως δεν έχεις ακούσει ούτε για "φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι" ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Να υποθέσω πως δεν έχεις ακούσει ούτε για "φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι" ε? Σαγανακι με μελι ? Εισαι masterchef δεν εξηγειται αλλιως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δεν προσέχεις ποτέ τους καταλόγους με τα ορεκτικά στις ταβέρνες ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Θα φταινε τα μαγαζια που πηγαινω .Οι επιλογες ειναι πιο mainsteam .Δεν θυμαμαι σαγανακι με μελι Μηπως τρως και το καρπουζι με φετα ? Απλα τσεκαρω http://dias-news.blogspot.gr/2011/06/blog-post_5892.html Θα το δοκιμασω.Για να δουμε τι λεει ο συνδυασμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 την εχω δοκιμάσει αυτη ακριβως πότε με βασιλικο πότε με βασιλικο και θυμαρι. Η σαλτσα βγαίνει πολύ βαριά για τα γούστα μου. νόστιμη μεν αλλα οχι αυτο που θελω. βασικά θέλω μια σάλτσα που ναι μεν να μην ειναι αδιαφορη σα να βαζει σκέτο πουμαρο αλλα οχι και να θυμιζει στιφαδο η πιτσα Σιγουρα βαζεις ντοματα στον ντριφτη ? Αλλο αυτο αλλο το πουμαρο και αλλο το κονκασε, αμα παρολα αυτα σου φαινεται βαρια μπορεις αντι για κανονικο σκορδο-κρεμυδι να βαλεις αποξυραμενα σε σκονη, ειναι παλι πολυ νοστιμη και πολυ πιο ελαφρια. Δεν προσέχεις ποτέ τους καταλόγους με τα ορεκτικά στις ταβέρνες ε? Στην αγοριανη πολυ παλια ειχα φαει τηγανοψωμα με μιζυθρα και μελι και στην κρητη σκαλτσουνια απλα τα εσπαγαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μηπως τρως και το καρπουζι με φετα ? Απλα τσεκαρω Όχι! Αλλά όχι πως δεν το δοκίμασα βέβαια. Απλά δεν μου άρεσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Όχι! Αλλά όχι πως δεν το δοκίμασα βέβαια. Απλά δεν μου άρεσε. Ουτε εμενα μου αρεσει σε αλλους αρεσει φετα με πεπονι. Και μια που λεμε για φετα εμενα ενας περιεργος συνδιασμος που μου αρεσει ειναι να τρωω φρυγανιες με φετα οταν πινω τσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Αυτό με το μέλι-σαγανάκι είναι θεϊκό, μη σνομπάρετε. Καθώς και τυροπιτάκια με μέλι, ένδοξα Σφακιά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Αυτό με το μέλι-σαγανάκι είναι θεϊκό, μη σνομπάρετε. Καθώς και τυροπιτάκια με μέλι, ένδοξα Σφακιά. Θα συμφωνησω, πρωτη φορα εφαγα σαν ορεκτικο σε κουτουκι στην Αθηνα καπου στο κεντρο και ενω στην αρχη το σνομπαρα και εγω μολις δοκιμασα μου εφυγε το κεφαλι. Πεντανοστιμο, απιστευτο πραγματικα. Μπορω να το τρωω καθε μερα αυτο το πραγμα. Χμμμ, κατεψυγμενη πιτσα που εχει ηδη τυρι πανω του...και μελι + σουσαμι...χμμμμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Αφού μιλάμε για ετοιματζίδικες πίτσες, ας πω την παπαριά μου για την ιαπωνική κουζίνα. Το φρέσκο και καλοκομμένο σασίμι, συγκρίνεται άνετα με λεσβία σαρδέλα στον ήλιο, με κρητική αχινοσαλάτα και άλλα εδέσματα της ελληνικής κουζίνας. Αλλά το γευστικότερο για εμένα, της ιαπωνικής κουζίνας, είναι συγκεκριμένο μοσχαράκι μεγαλωμένο κάπως που δε θυμάμαι το όνομα, που υπάρχει μόνο στην Ιαπωνία*, προετοιμασμένο με τα μυρωδικά του, και το ψήνεις μόνος σου σε χιμπάσι μαζί με κάποιο ψαρικό (αγαπημένο με μεγάλη γαρίδα, ίσως καραβίδα, από τις υφάλους της ινδονησίας). Και εδώ γίνεται η δική μου παρέμβαση, να το συνοδεύσετε με μπύρα. Αν θέλετε να γευτείτε εξελιγμένη ιαπωνική κουζίνα, πρέπει να τη δοκιμάσετε από ταϊβανεζο μάγειρα, διότι η ταιβαν έχει πολλές επιρροές από την Κίνα. Κατά τα άλλα, η προβατίνα στα κάρβουνα είναι απαίσια και πίτσες σουπερμάρκετ τρώμε ριστοράντε. * μην γράψει κανείς κανένα κόμπι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ευγε παιδι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλα κατι προβατινες και τετοια ειναι για ουρακοταγκους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κατά τα άλλα, η προβατίνα στα κάρβουνα είναι απαίσια και πίτσες σουπερμάρκετ τρώμε ριστοράντε. Καλα κατι προβατινες και τετοια ειναι για ουρακοταγκους... ΑΑΑΑΑΑΑ σε τι κοσμο ζουμε θεε μου! πειτε μου οτι κανετε πλακα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλά τα λένε Προβατίνες και κοκορέτσια είναι για δευτεράντζες λαϊκάντζες τυρόβλαχους ρετσινοπνίχτες Που να εκτιμήσουν αυτοί οι μπανάλ τύποι ένα καλό Yakiniku? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα