evabb Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 το γραφει πανω στο κουτι να μην την ξεπαγωνεις. εκανα το λαθος μια φορα και ξεπαγωσα φις στικς και μετα ηταν σαν πουρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 η βαρεμάρα του να περιμένεις για ξεπάγωμα καλύπτει την βαρεμάρα του να διαβάσεις το κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 το πιο δυσκολο πραγμα να πετυχεις σε μια σπιτικη πιτσα ειναι η σαλτσα τοματας. Εκει που παραδεχομαι τις πιτσαριες αλλα και τις κατεψυγμενες πιτσες ειναι στη σαλτσα που δε με νοιαζει αν ειναι ανθυγιεινα και τι υλικα βαζουν μεσα αλλα σιγουρα γευστικα στις σπιτικες μου πιτσες η σαλτσα υστερει. Επισης οντως οι κατεψυγμενες πιτσες του λιντλ οι alfredo που εχω δοκιμασει εχουν πολυ καλη σαλτσα. Να ρωτησω αν εχει κανεις δοκιμασει κατι κατεψυγμενες πιτσες του μαρινοπουλου που δε θυμαμαι μαρκα. μια ξενη ειναι σε ενα πορτοκολοκοκκινο μικρο σχετικα τετραγωνο κουτι σε πολυ καλη τιμη καπου 3 3.50 ευρω οι 2... Τις βλεπω καθε φορα στο ψυγειο αλλα δε τολμησα να τις δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 το πιο δυσκολο πραγμα να πετυχεις σε μια σπιτικη πιτσα ειναι η σαλτσα τοματας. Εκει που παραδεχομαι τις πιτσαριες αλλα και τις κατεψυγμενες πιτσες ειναι στη σαλτσα που δε με νοιαζει αν ειναι ανθυγιεινα και τι υλικα βαζουν μεσα αλλα σιγουρα γευστικα στις σπιτικες μου πιτσες η σαλτσα υστερει. Επισης οντως οι κατεψυγμενες πιτσες του λιντλ οι alfredo που εχω δοκιμασει εχουν πολυ καλη σαλτσα. Να ρωτησω αν εχει κανεις δοκιμασει κατι κατεψυγμενες πιτσες του μαρινοπουλου που δε θυμαμαι μαρκα. μια ξενη ειναι σε ενα πορτοκολοκοκκινο μικρο σχετικα τετραγωνο κουτι σε πολυ καλη τιμη καπου 3 3.50 ευρω οι 2... Τις βλεπω καθε φορα στο ψυγειο αλλα δε τολμησα να τις δοκιμασω Μια πολύ εύκολη συνταγή για σάλτσα είναι να πάρεις έτοιμη ντομάτα στον τρίφτη από του super, να βάλεις ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι , βασιλικό και λίγη ζάχαρη ριχτού μια βράση και είναι έτοιμη και πεντανοστιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μια πολύ εύκολη συνταγή για σάλτσα είναι να πάρεις έτοιμη ντομάτα στον τρίφτη από του super, να βάλεις ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι , βασιλικό και λίγη ζάχαρη ριχτού μια βράση και είναι έτοιμη και πεντανοστιμη. την εχω δοκιμάσει αυτη ακριβως πότε με βασιλικο πότε με βασιλικο και θυμαρι. Η σαλτσα βγαίνει πολύ βαριά για τα γούστα μου. νόστιμη μεν αλλα οχι αυτο που θελω. βασικά θέλω μια σάλτσα που ναι μεν να μην ειναι αδιαφορη σα να βαζει σκέτο πουμαρο αλλα οχι και να θυμιζει στιφαδο η πιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 την εχω δοκιμάσει αυτη ακριβως πότε με βασιλικο πότε με βασιλικο και θυμαρι. Η σαλτσα βγαίνει πολύ βαριά για τα γούστα μου. νόστιμη μεν αλλα οχι αυτο που θελω. βασικά θέλω μια σάλτσα που ναι μεν να μην ειναι αδιαφορη σα να βαζει σκέτο πουμαρο αλλα οχι και να θυμιζει στιφαδο η πιτσα ντοματα, αλατι, ζαχαρη, ελαιολαδο και ριγανη τα βαζεις να σιβογρασουν κανα 5λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 >implying οτι οι ιταλοι μαγειρευουν την σαλτσα πριν μπει στην πιτσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 δεν ξερω αν οι ιταλοι την μαγειρευουν την σαλτσα αλλα δεν νομιζω οτι βαζουν πουμαρο κιολας οπως ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 δεν ξερω αν οι ιταλοι την μαγειρευουν την σαλτσα αλλα δεν νομιζω οτι βαζουν πουμαρο κιολας οπως ειναι. το εχω δοκιμασει. αμαγειρευτο πουμαρο με λιγο ξερο βασιλικο απο πανω και λιγοτερη ριγανη, γευστικα ηταν καλο αν και ανοστο γενικως οπως ειναι λογικα. τον τελευταιο καιρο δε μαγειρευω τη σαλτσα αλλα αρεσει μονο σε εμενα η αδιαφορη σαλτσα. ολοι οι αλλοι μου παραπονιουνται οτι ειναι αγευστη η πιτσα. για αυτο πιο πολυ ρωτησα για τη σαλτσα. ευα και τη σαλτσα σου σχεδον την εχω κανει αλλα την εψηνα παραπανω απο 5λεπτο σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 χανονται οι μυρωδιες με το πολυ βρασιμο. επισης πρεπει να ειναι πιχτη λιγο. δοκιμασε κανενα πιο ακριβο πουμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Spirtoulis παρε καμια ιδεα απο εδω. Και μην φοβηθεις τις αντζουγιες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δηλαδή σε ολόκληρη τη Μάνη που τα βάζουν όλα αυτά στα λουκάνικα κλπ είναι άρρωστοι? Και σε ολοκληρη Κινα (1/7 του πλανητη σχεδον) τρωνε κατσαριδες φιδια σκυλια και ο,τι εχει την πλατη στον ουρανο. Ειναι αρρωστοι? Για μας ναι. Για αυτους οχι. Καταλαβες τι θελω να πω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 αυτή του foodwish είναι αρρώστια. εγώ δεν είχα πάστα από αντζούγιες και έτσι έλιωσα μια κανονική. η συνέχεια ήταν να τα συνδυάσω με τα κεφτεδάκια του foodwishes (εκεί να δεις αρρώστεια ) και όπως λέει ο τύπος στο foodwishes διαφορετικό να βράσεις την σάλτσα καμια 1.5 ώρα και άλλο 5 λεπτά.όπως και ο κιμάς μια κατάσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Για γρηγορη σαλτσα "ετοιμη" εχει η pummaro ενα ketsup το οποιο εχει μεσα βασιλικο και αλλα τετοια... η γευση του μονο ketsup δε θυμιζει παρα σαλτσα τοματας... Το εβαλα μια φορα σε pizza και μπορω να πω πως ηταν πολυ καλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Και σε ολοκληρη Κινα (1/7 του πλανητη σχεδον) τρωνε κατσαριδες φιδια σκυλια και ο,τι εχει την πλατη στον ουρανο. Ειναι αρρωστοι? Για μας ναι. Για αυτους οχι. Καταλαβες τι θελω να πω. Χμ ναι... Δηλαδή τώρα συγκρίνουμε τις πιο ακραίες προς εμάς τροφές με τη χρήση γλυκών και αλμυρών συστατικών ταυτόχρονα? ΟΚ. Πάω σούπερ μάρκετ γιατί τελείωσε το γλυκό περγαμόντο και έχει μείνει και λίγο κατσικίσιο τυρί σε κορμό στο ψυγείο και λέω να το περιποιηθώ ως ορεκτικό το βράδυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα