Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα διαβάσει εδώ ότι κάπου Οκτώμβρη θα βγουν λογικά. Όχι αίτηση σε Κεκ δεν υπάρχει λόγος να κάνει. Βέβαια και τι "αίτηση" να κάνει Αν επιλεχθεί πάει σε οποίο Κεκ τον βολευει από θέμα απόστασης. Αν θέλει να κάνει κάπου συγκεκριμένα πρακτική ας τους ρωτήσει αν έχουν κιόλας. Ευχαριστω . Δυσκολο να βρει και για πρακτικη σχετικη με το ΙΕΚ που τελειωσε για δικτυα , τηλεποικινωνιες κλπ Η ανεργια προφανως παιζει ρολο ?
politechnon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Γιάννη platano Τα αποτελέσματα για το voucher 18-24 υπολόγισε να βγουν το γρηγορότερο 15/10. Μία φορά κάνεις την αίτηση. Αφού την έκανες μόνος σου την αίτηση, ποιος ο λόγο να πας σε κάποιο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης; Όταν επιλεχθεί ο γιος σου, τότε θα πας σε κάποιο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης [και για μένα να πας σε πάνω από ένα, να ρωτήσεις πως υλοποιούν την διαδικασία... αν μπορείς να επιλέξεις εταιρεία... αν αφήνουν τα παιδιά να κάνουν συνεντεύξεις με τις επιχειρήσεις ώστε να επιλέξουν επάνω στην ειδικότητα που τους ενδιαφέρει και τους αρέσει να κάνουν πρακτική... ώστε να υπάρχει ελπίδα μεταγενέστερης επιτυχίας (πρόσληψης κτλ.)] Δεν έχει πάντως κανένα νόημα να πας σε κάποιο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης αυτή την στιγμή! Μπορεί να μην είναι σχετική η θεωρητική κατάρτιση στις τηλεπικοινωνίες αλλά μπορεί να κάνει πρακτική σε μία επιχείρηση με τηλεπικοινωνίες ώστε να αποκτήσει γνώση και προϋπηρεσία στον τομέα του (Γι' αυτό λέω να δεις διάφορα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, και τις επιχειρήσεις τους) Tony81 Να μην κοιτάτε μόνο το θέμα απόστασης, τα μαθήματα είναι μόνο 15 μέρες. Τις επιχειρήσεις να κοιτάτε και το πως υλοποιούν το πρόγραμμα τα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, σύμφωνα με αυτά που λέω και στον Γιάννη! 1
tony81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει είναι ένα κριτήριο και αυτό. Εγώ κοιταω για λογιστικό γραφείο. Το πως υλοποιούν τη διαδικασία τι εννοεις? Τι διάφορες θα έχουν?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Γιάννη platano Τα αποτελέσματα για το voucher 18-24 υπολόγισε να βγουν το γρηγορότερο 15/10. Μία φορά κάνεις την αίτηση. Αφού την έκανες μόνος σου την αίτηση, ποιος ο λόγο να πας σε κάποιο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης; Όταν επιλεχθεί ο γιος σου, τότε θα πας σε κάποιο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης [και για μένα να πας σε πάνω από ένα, να ρωτήσεις πως υλοποιούν την διαδικασία... αν μπορείς να επιλέξεις εταιρεία... αν αφήνουν τα παιδιά να κάνουν συνεντεύξεις με τις επιχειρήσεις ώστε να επιλέξουν επάνω στην ειδικότητα που τους ενδιαφέρει και τους αρέσει να κάνουν πρακτική... ώστε να υπάρχει ελπίδα μεταγενέστερης επιτυχίας (πρόσληψης κτλ.)] Δεν έχει πάντως κανένα νόημα να πας σε κάποιο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης αυτή την στιγμή! Μπορεί να μην είναι σχετική η θεωρητική κατάρτιση στις τηλεπικοινωνίες αλλά μπορεί να κάνει πρακτική σε μία επιχείρηση με τηλεπικοινωνίες ώστε να αποκτήσει γνώση και προϋπηρεσία στον τομέα του (Γι' αυτό λέω να δεις διάφορα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, και τις επιχειρήσεις τους) Ευχαριστω πολύ !
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Eμενα σημερα κατα τις 18.00 μου στειλαν μηνυμα απο το ΚΕΚ αποψη να κανω αιτηση λεει μπλα μπλα μπλα μπλα....πρωτη φορα διαπιστωνω πως ενω κανονικα εσυ παντα ψανεις για δουλεια τωρα να συμβαινει το αντιστροφως αναλογο....αυτοι να ψαχνουν για σενα ευτυχως ομως που εχω μαθει πλεον το γιατι... 1
Porg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 αυτοι να ψαχνουν για σενα ευτυχως ομως που εχω μαθει πλεον το γιατι... γιατί;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 γιατί; Νομιζω επιδοτούνται και καλα για κάθε ατομο που περνουν με voucher
Phoenix7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κανουμε την αίτηση μέσω Ίντερνετ και παμε μετα στον ΟΑΕΔ για την βεβαιωση που λετε πιο πίσω, υπάρχει πρόβλημα ;
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω επιδοτούνται και καλα για κάθε ατομο που περνουν με voucher Aκριβως Φιλε μου Ολα Για Το Συμφερον Γινονται Για Αυτο Μη Νομιζετε Πως Σας Αγαπανε Παντα Καποιο Λακο Εχει Η Φαβα 1
Porg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 α τους αληταράδες!!! δηλαδή τι, δεν ψάχνουν να μου βρουν δουλειά επειδή είμαι όμορφος; κερδίζουν χρήματα αν μου βρουν δουλειά;δηλαδή στην ουσία κερδίζουν χρήματα απτον ιδρώτα μου; καλά που μου το είπατε, δεν θα πάω να δουλέψω αν είναι έτσι προτιμώ άνεργος παρά να μου βρουν δουλειά να το πούμε και στους άλλους, να φτιάξουμε γκρουπ στο fb να κάνουμε και καμιά πορεία να δούμε και κάνα γκομενάκι 1
aris1986 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 α τους αληταράδες!!! δηλαδή τι, δεν ψάχνουν να μου βρουν δουλειά επειδή είμαι όμορφος; κερδίζουν χρήματα αν μου βρουν δουλειά;δηλαδή στην ουσία κερδίζουν χρήματα απτον ιδρώτα μου; καλά που μου το είπατε, δεν θα πάω να δουλέψω αν είναι έτσι προτιμώ άνεργος παρά να μου βρουν δουλειά να το πούμε και στους άλλους, να φτιάξουμε γκρουπ στο fb να κάνουμε και καμιά πορεία να δούμε και κάνα γκομενάκι Kαιρος να δουλεψεις με το καλο, να πας και στρατο γιατι εδω στο insomnia δεν την πολυ παλευεις! 1
Porg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Θα απαντήσω αλλά δεν το συνεχίζω γιατί τρολάρεις και βρισκόμαστε ίσως στο μόνο σοβαρό θέμα του μπλα μπλα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να δουλέψω εγώ και να οικονομήσει αυτός που θα μου βρει τη δουλειάευτυχώς που ενημέρωσε ο φίλοςστρατό δεν πάω, αρνούμαι να υπηρετήσω ένα στρατό κατοχής που σκοτώνει αθώους ταλιμπαν και τζιχαντιστές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα