Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω συναίσθηση του περιορισμένου μεγέθους μου, άστοχο το σχόλιο. Σε κάθε περίπτωση, έχω ήδη εκφραστεί θετικά για τα f-holes ως tattoo και όντως μου αρέσουν οι μύτες των 2 μοντέλων.

Δημοσ.
αφού δεν σου έχει ξεκολλήσει από το κεφάλι 15 χρόνια δε νομίζω να το βαρεθείς. Και το πήρα απόφαση.

Κι αν αποκτήσεις Alzheimer's;

Δημοσ.

ρε παιδια αμαν με αυτη την ατακα.θα το κανω καπου να μην το βλεπω για να μην το βαρεθω.τι ειναι το τατουαζ ρε?παιχινιδι στο ps3 το παιξαμε το βαρεθηκαμε το αλλαξαμε.ελεος.αμαν αυτη η καραμελε.οποιος βαραει ξεροντας γιατι βαραει και οχι για να βγαινει στη παραλια και να των ρωτανε μαγκα τι ειναι αυτο?και να λεει αστα μαγκα τριμπαλ δρακος.BRAVO ηλιθιε μολις σημαδεψες το κορμι σου για να ποζεριασεις στη παραλια.

για οσους κανετε τατουαζ συμβουλη.μην βαρατε για να βαρεσετε.καντε το γιατι το θελετε.

και για να απαντησω σε προηγουμενη ερωτηση.εχω 6 τα2 αυτη τη στιγμη και δεν εχω μετανιωσει για κανενα.το μονο που μετανιωσα ηταν οτι εκανα το ενα πολυ χαμηλα στο χερι και δεν κρυβεται με κοντομανικο

Δημοσ.
το μονο που μετανιωσα ηταν οτι εκανα το ενα πολυ χαμηλα στο χερι και δεν κρυβεται με κοντομανικο

έλεος και με αυτήν την ατάκα όμως ε

Δημοσ.

Εμένα με σταματάνε καθημερινά στο δρόμο και μου τις λένε και τις 2 πάντως. Έχω βαρεθεί να τις ακούω ε, τις προάλλες μπήκα σε έναν ταρίφα και του λέω "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΑΜΕ ΜΑΣΤΟΡΑ" και μου απαντάει "θα το κάνω κάπου να μην το βλέπω για να μην το βαρεθώ". Σκέψου τώρα να είχα περισσότερα τατουάζ ή να είχα κάνει το πρώτο όταν άκουγα isis πριν τους μάθει και η κουτσή Μαρία. Απορώ πως αντέχει ο firebreath.

Δημοσ.

Μα όπως ξέρεις τι θέλεις θα βαρέσεις, έτσι ξέρεις και το ακριβές σημείο που θα το βαρέσεις. Πάνε πακέτο αυτά τα 2. Το να αποφεύγεις να βαρέσεις σε εμφανές σημείο για να μην το σχολιάζουν οι άλλοι είναι το ίδιο με το να βαράς για να το μοστράρεις στην παραλία, imho. Και στις 2 περιπτώσεις, ενεργείς με γνώμονα τους άλλους.

Δημοσ.

Ε δεν πάνε και πάντα πακέτο, είχα αυτό το πρόβλημα με το 2ο σχέδιο που θέλω να κάνω, μου άρεσε, το ήθελα, αλλά δεν ήξερα που. Επίσης, εγώ έχω το ανάποδο πρόβλημα, θέλω ανά πάσα στιγμή να μπορώ να βλέπω το τατού.

Δημοσ.

"Θα το βαρεθείς κολλητέ. Χτύπα το στο δεξί κωλομέρι να το βλέπει μόνο το βρακί σου κειπέρα. Και θα μπορείς εύκολα όποτε θές να το βλέπεις με ένα καθρεφτάκι.".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...