freedubus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μια από τις καλύτερες ατάκες που άκουσα είναι "να φέρεις το τατού σαν να το έχεις πάνω σου από τότε που γεννήθηκες". Λέει πολλά.
margaritagr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ρωτησα καποιες σελιδες πριν γιατι ενω μου αρεσουν τα τατου, σκεφτομαι το θεμα «μονιμο». Γιατι οσο και να το χεις σκεφτει τωρα, σε 5-10 χρονια δε ξερεις τι θα γινει Θα μου αρεσε πολυ να ειχα ενα αστερι πιο πανω απο τον δεξι καρπο (απ οτι ειδα ενα τετοιο εχει κι η Βισση και γενικα σαν σχεδιο ειναι συνηθισμενο αλλα δε με νοιαζει) Αυτο απο θεμα αισθητικης και μονο.. Συναισθηματικα, θα θελα το ονομα του πρωτου μου σκυλου τον οποιο λατρευω και δεν ειναι ενας γκομενος πχ που καποια στιγμη μπορει να χωρισεις κ μετα να τον βριζεις... Ειδα τωρα ενα βιντεο απο συνεντευξη του Θηριου στο mega, που ελεγε οτι κανουν και ημιμονιμα τατου τα οποια κρατανε 2-3 χρονια. Εχει κανεις αποψη γι αυτο;; Sent from my iPhone using Insomnia
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ρωτησα καποιες σελιδες πριν γιατι ενω μου αρεσουν τα τατου, σκεφτομαι το θεμα «μονιμο». Γιατι οσο και να το χεις σκεφτει τωρα, σε 5-10 χρονια δε ξερεις τι θα γινει Θα μου αρεσε πολυ να ειχα ενα αστερι πιο πανω απο τον δεξι καρπο (απ οτι ειδα ενα τετοιο εχει κι η Βισση και γενικα σαν σχεδιο ειναι συνηθισμενο αλλα δε με νοιαζει) Αυτο απο θεμα αισθητικης και μονο.. Συναισθηματικα, θα θελα το ονομα του πρωτου μου σκυλου τον οποιο λατρευω και δεν ειναι ενας γκομενος πχ που καποια στιγμη μπορει να χωρισεις κ μετα να τον βριζεις... Ειδα τωρα ενα βιντεο απο συνεντευξη του Θηριου στο mega, που ελεγε οτι κανουν και ημιμονιμα τατου τα οποια κρατανε 2-3 χρονια. Εχει κανεις αποψη γι αυτο;; Η δική μου άποψη είναι να τυπώσεις ένα αστέρι και το όνομα του σκύλου σου σε μια κάρτα και να την κουβαλάς στο πορτοφόλι σου.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μαργαρίτα Τζι Αρ, Η ιδεολογία του τατου ειναι να κάνεις κάτι μόνιμο, γιατί είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα ή σε αντιπροσώπευε εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και θέλεις να το κουβαλάς πάντα μαζί σου. Που ακόμα και να το βαρεθείς, αισθητικά, θα ξέρεις οτι έχεις κάποιο λόγο που το έκανες. Αν θελεις κατι διακοσμητικό ημιμόνιμο κάνε κάποια χενα και μετά αποφασίζεις.
Garnele Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Απλή περιέργεια: πώς λένε το σκύλο; Τα ημιμόνιμα είναι μια μαλακία και μισή, ιδίως όταν αρχίζουν και ξεθωριάζουν. Αν θες απλά να ζωγραφίσεις κάτι πάνω σου το οποίο να μπορείς ανά πάσα στιγμή να σβήσεις εντελώς, κάντο με ένα πέρμαμεντ μαρκαδοράκι (αγαπημένη ενασχόληση ιδίως κατά τη διάρκεια της εξεταστικής =ρ)
firebreath Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ρωτησα καποιες σελιδες πριν γιατι ενω μου αρεσουν τα τατου, σκεφτομαι το θεμα «μονιμο». Γιατι οσο και να το χεις σκεφτει τωρα, σε 5-10 χρονια δε ξερεις τι θα γινει Θα μου αρεσε πολυ να ειχα ενα αστερι πιο πανω απο τον δεξι καρπο (απ οτι ειδα ενα τετοιο εχει κι η Βισση και γενικα σαν σχεδιο ειναι συνηθισμενο αλλα δε με νοιαζει) Αυτο απο θεμα αισθητικης και μονο.. Συναισθηματικα, θα θελα το ονομα του πρωτου μου σκυλου τον οποιο λατρευω και δεν ειναι ενας γκομενος πχ που καποια στιγμη μπορει να χωρισεις κ μετα να τον βριζεις... Ειδα τωρα ενα βιντεο απο συνεντευξη του Θηριου στο mega, που ελεγε οτι κανουν και ημιμονιμα τατου τα οποια κρατανε 2-3 χρονια. Εχει κανεις αποψη γι αυτο;; Sent from my iPhone using Insomnia κοιτα να δεις.το ημιμονιμο υπαρχει σαν τα2 αλλα για μενα ειναι αποτυχια. 1)τσαμπα πονος.παλι σε βαραει με βελονα απλα χτυπαει σε πιο εξωτερικο στρωμα δερματος 2)τα ημιμονιμα ειναι πανακριβα 3)πες οτι κανεις 1 τατου που μενει 2 χρονια.στον 1 χρονο και κατι θα αρχιζει και θα ξεθωριαζει και θα ειναι λες και εχεις περασει το χερι σου με μαρκαδορο poska που οταν εκανες μπανια εφυγαν τα πολλα τα χρωματα. 4)τα ημιμονιμα απο οσο γνωριζω ειναι περιορισμενα σε αποψεις χρωματων.νομιζω οτι γινονται μονο με μαυρο χρωμα.βεβαια δεν ορκιζομαι κιολας 5)μην κανεις καμια μαλακια και πας στο θηριο ειναι αχρηστος
margaritagr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η δική μου άποψη είναι να τυπώσεις ένα αστέρι και το όνομα του σκύλου σου σε μια κάρτα και να την κουβαλάς στο πορτοφόλι σου. κοιτα εχω φωτογραφια του, τωρα για το αστερι.. ισως το βγαλω σε αυτοκολλητο Μαργαρίτα Τζι Αρ, Η ιδεολογία του τατου ειναι να κάνεις κάτι μόνιμο, γιατί είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα ή σε αντιπροσώπευε εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και θέλεις να το κουβαλάς πάντα μαζί σου. Που ακόμα και να το βαρεθείς, αισθητικά, θα ξέρεις οτι έχεις κάποιο λόγο που το έκανες. Αν θελεις κατι διακοσμητικό ημιμόνιμο κάνε κάποια χενα και μετά αποφασίζεις. για τη χενα το ειχα σκεφτει αλλα κραταει ελαχιστα & φαινεται σαν ψευτικο. τουλαχιστον μιας κοπελας που ειχα δει Απλή περιέργεια: πώς λένε το σκύλο; Τα ημιμόνιμα είναι μια μαλακία και μισή, ιδίως όταν αρχίζουν και ξεθωριάζουν. Αν θες απλά να ζωγραφίσεις κάτι πάνω σου το οποίο να μπορείς ανά πάσα στιγμή να σβήσεις εντελώς, κάντο με ένα πέρμαμεντ μαρκαδοράκι (αγαπημένη ενασχόληση ιδίως κατά τη διάρκεια της εξεταστικής =ρ) Κούκι εκεινη την ωρα ζωγραφιζα την κολλα, μη την δωσω τελειως κενη τωρα ισως κανω τα σχεδια στο χερι κοιτα να δεις.το ημιμονιμο υπαρχει σαν τα2 αλλα για μενα ειναι αποτυχια. 1)τσαμπα πονος.παλι σε βαραει με βελονα απλα χτυπαει σε πιο εξωτερικο στρωμα δερματος 2)τα ημιμονιμα ειναι πανακριβα 3)πες οτι κανεις 1 τατου που μενει 2 χρονια.στον 1 χρονο και κατι θα αρχιζει και θα ξεθωριαζει και θα ειναι λες και εχεις περασει το χερι σου με μαρκαδορο poska που οταν εκανες μπανια εφυγαν τα πολλα τα χρωματα. 4)τα ημιμονιμα απο οσο γνωριζω ειναι περιορισμενα σε αποψεις χρωματων.νομιζω οτι γινονται μονο με μαυρο χρωμα.βεβαια δεν ορκιζομαι κιολας 5)μην κανεις καμια μαλακια και πας στο θηριο ειναι αχρηστος Σ ευχαριστω, το θεμα της βελονας το ξερω οκ Δε σκοπευα περυσι ειχα επισκεφτει το barcode γιατι ειχα εναν γνωστο, οποτε ισως παω εκει αν ειναι Το θεμα ειναι ποσο κανει να φυγει τελειως και αν καμουφλαρετε πχ με μεικ απ. Θα μου πειτε γιατι δε ρωταω στο μαγαζι.. Γιατι η απαντηση μπορει να μην ειναι αντικειμενικη
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Kι όμως υπάρχει μερίδα που διατηρεί την αντίληψη "Τέτοια πράματα έκαναν οι φυλακισμένοι." Άρα δεν μπορεί, για να χεις tattoo, θα χεις σκοτώσει και συ. Ή κάνεις ναρκωτικά. Σίγουρα κάτι έχεις κάνει πάντως. ΑΛΗΤΕΣ! Δηλαδή εγώ που προγραμματίζω σύντομα να πάω να κάνω δύο τα2 μανίκια θα με κοιτάνε στραβά μετά?
Garnele Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κούκι;! Μα αυτό είναι ακόμη χειρότερο από το ΦΛΟΞ που σκεφτόμουν σαν πιθανό σενάριο! Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά και προσωπική αισθητική του καθενός. Να κάνεις ό,τι πιστεύεις ότι ταιριάζει στη δική σου και γνώμη θα ζητάς από άτομα που επίσης εμπιστεύεσαι τη δική τους, όχι από τυχαίους που βρίσκεις στο ίντερνετ με το πιο σοβαρό δείγμα αισθητικής που μπορείς να έχεις γι αυτούς να είναι ένα άβαταρ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή εγώ που προγραμματίζω σύντομα να πάω να κάνω δύο τα2 μανίκια θα με κοιτάνε στραβά μετά? Αχά. Αμέ. Ω ναι. Θα σε δείχνουν όλοι και δεν θα βρίσκεις δουλειές γιατί θα σε διώχνουν!
nicoc89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αχά. Αμέ. Ω ναι. Θα σε δείχνουν όλοι και δεν θα βρίσκεις δουλειές γιατί θα σε διώχνουν! Καλά οποιος με δείξει η κοιτάξει περίεργα θα αρπάξει τίποτα μπουνιές δεν έχω τέτοια κωλύματα αλλά στο θέμα δουλειά χμμμ.. λες ε?. Τότε μπορεί να κάνω full πλάτη και στα χερια μέχρι αγκώνα.
nicoc89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Κότα. Μπα δεν ξέρω. Μάλλον full γάντια θα κάνω αλλα δεν με συμφέρει να δίνω στόχο. Μερικές φορες πρέπει να περνάω απαρατήρητος.
freedubus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εννοείς τις φορές που δεν γαμάς, δεν δέρνεις και δεν είσαι κλασμένος μέχρι τα οστά από μπάφους ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα