dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι αυτό είναι το θέμα...εγώ εδώ και 4 χρόνια το γυροφέρνω το σχέδιο αλλά δεν έχω κατασταλάξει στο σημείο
YiN Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι εγώ ξέρω τι θέλω, πού το θέλω απλά δεν πάω. =ρ
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ε αν έχεις καταλήξει ξεκίνα με ένα χένα να το δεις πάνω σου κτλ και μετά χτύπατο .. είναι σε ωραίο σημείο πάντως 1
Antwni Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγά μην πάω να κάνω χένα :Ρ Γιατί? Για να δεις πώς είναι πρώτα. Στην πλάτη είναι πάντως...δεν θα το βλέπεις και συνέχεια για να το βαρεθείς
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ έχω τη λόξα να είναι στο πίσω μέρος (οπισθότυπό μου ) αλλά και να μπορώ γυρνόντας το κεφάλι να το δω...
YiN Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί? Για να δεις πώς είναι πρώτα. Στην πλάτη είναι πάντως...δεν θα το βλέπεις και συνέχεια για να το βαρεθείς Έτσι κι αλλιώς θα το πατήσουν αυτοί πριν το κάνουν οπότε δώρον άδωρο.
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ε ναι αλλά μη πεις 'μηηηηηηηηηηη....δεν μ'αρέσει εκει' τη στιγμή που έχει βυθίσει τη βελόνα στο δέρμα...και οργιάζει
Sargath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ήμουν εργοδότης ποτέ δεν θα προσλάμβανα κάποιον με τατουάζ. Είμαι υπέρ του να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε φυλακόβιους αλλά όχι στη δικιά μου επιχείρηση... 2
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 It is known οτι όποιος έχει tattoo τα έχει σε εμφανές σημείο ωστε να το ξέρει ο εργοδότης.
ADHD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα ηθελα και εγω καποιον με εμφανη tattoo αν ημουν εργοδοτης(ευτυχως δεν ειμαι αλλα οκ.. ) γιατι για παραδειγμα αν θα πρεπει να συναναστραφει με πελατες ο tribal δρακος μπορει να ειναι cool στους 20ρηδες αλλα σε πολλούς αλλους θα χτυπησει παρα πολυ αρνητικα για την επιχείρηση. Εμενα προσωπικά δεν μου αρεσουν καθολου ειδικα στις γυναικες, μου αρέσει το ανθρώπινο σώμα όπως είναι..
tehAllantin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/487445-tattoo/?p=3857224 Δύο χρόνια αργότερα δεν το έχω πατήσει :ρ τώρα εξηγείται το γυμναστήριο!
Fotis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/487445-tattoo/?p=3857224 Δύο χρόνια αργότερα δεν το έχω πατήσει :ρ Δεν εχεις ακομα? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ??? Πολυ ωραιο το tattoo που θες να κανεις , το σημειο πρεπει να ειναι ελαχιστα χαμηλοτερα απο την φωτο ,επισης εχει το ιδιο μια τραγουδιαρα με extreme σωμα δεν θυμαμαι ονομα . Αν ήμουν εργοδότης ποτέ δεν θα προσλάμβανα κάποιον με τατουάζ. Είμαι υπέρ του να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε φυλακόβιους αλλά όχι στη δικιά μου επιχείρηση... Ναι βεβαια αφου ολοι οσοι εχουν tattoo ειναι φυλακοβιοι...Καλυτερα να μην αποκτησεις δικη σου επιχειρηση με τοσο στενο μυαλο το πιο πιθανο ειναι να την κλεισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα