Προς το περιεχόμενο

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 886
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω οσους εχετε κανει τατου γιατι το κανατε (πχ μοδα, σημαντικο γεγονος) και αν το μετανιωσατε καποια στιγμη;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Προφανώς καλό είναι αυτό που θες να χτυπήσεις να το έχεις σκεφτεί καλά και αρκετό καιρό.

Αυτό που λέει η μοσκίτω.

Εγώ ετοιμάζομαι και το σχέδιο δεν μου έχει φύγει από την κεφάλα εδώ και 15 χρόνια. Νομίζω ήρθε καιρός του.

Δημοσ.

Προφανώς καλό είναι αυτό που θες να χτυπήσεις να το έχεις σκεφτεί καλά και αρκετό καιρό.

Αυτό που λέει η μοσκίτω.

Εγώ ετοιμάζομαι και το σχέδιο δεν μου έχει φύγει από την κεφάλα εδώ και 15 χρόνια. Νομίζω ήρθε καιρός του.

πιξ ορ νεβερ χαπεντ

Δημοσ.

Σαλιάρα, το θέμα είναι να κάνεις τατού επειδή έχεις ένα σχέδιο που σου έχει κολλήσει στο μυαλό, όχι να βρεις σχέδιο γιατί θέλεις να κάνεις τατού. Άποψή μου πάντα.

Πάντελ,

tumblr_le6uatzxA01qzfkbwo1_400.jpg

στη μέση και πιο μικρά.

Ινσομνιακ μπορείς να το παίζεις σαηκικ αλλά έχω ποστάρει φωτο man ray, τουτ'έστιν:

Man-Ray.-Le-violin-de-Ingres.-1924..jpg

κάπου 150 φορές.

Δημοσ.

Τις φώτο δε τις θυμάμαι, αλλά είχες αναφέρει κάτι όταν αναλύαμε τη δύναμη των γραμμάτων ως σύμβολα.

EDIT: Αυτές οι 2 έχουν την ίδια μύτη.

Δημοσ.

Άρα.

Τέλος πάντων και για να απαντήσω στη δεύτερη ερώτηση, το συζητούσα με έναν φίλο μου (γνωστός σας πρέπει να 'ναι μοδεράτορας) και μου είπε πολύ απλά, αφού δεν σου έχει ξεκολλήσει από το κεφάλι 15 χρόνια δε νομίζω να το βαρεθείς. Και το πήρα απόφαση.

Εντιτ: Τώρα που το σκέφτομαι είναι και σε σημείο που δεν θα το πολυβλέπω οπότε παίζει ένα ρόλο.

Εντιτ 2: Σου δείχνουμε το δάσος και κοιτάς τη μύτη. Καλός ο σουρεαλισμός αλλά με ρέγουλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...