Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ViveCuervo12 είπε

Προφανώς και μου είπαν ότι δεν ήρθε. Η αλήθεια είναι ότι αφού πήρα χθες το απόγευμα το είχα αποδεχθεί και το περίμενα. Μου είπαν ότι μπορεί να παραλάβουν Δευτέρα, στη χειρότερη όμως Τετάρτη και ότι αυτή είναι η τελική ημερομηνία. Μου είπαν επίσης αν θέλω να περιμένω μέχρι Τετάρτη το πολύ και μετά να ακυρώσω. 

Τι έχεις παραγγείλει?

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά αυτή την στιγμή το mobilepoint σε όσα κινητά κοίταξα απέσυρε τις προσφορές του δεν το βρήκα σε κανένα κινητό στο BestPrice.. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nikmav94 είπε

φιλε εμενα που και γω παρηγγειλα σ10 4-10 μερες απο τις 25 απριλη ομως μου ειπαν οτι δευτερα θα ναι στο μαγαζι και θα το στειλουν αμεσως.

OK, αν το παρεις, κανε ενα update, να περιμενουμε και εμεις ;)

Δημοσ.
Στις 8/5/2020 στις 10:14 ΠΜ, Vasilis9982 είπε

Σήμερα το πρωί μου έστειλαν email οτι έγινε complete και τον κωδικό απο την speedex μπήκα και λέει οτι έφυγε απο το μαγαζί τους σήμερα 6:30 η ωρα παλι καλά μάγκες. Υπομονή εύχομαι να ερθει σε ολους σας η παραγγελία το συντομότερο.

το πηρες το κινητο φιλε?

27 λεπτά πριν, greymarmita είπε

OK, αν το παρεις, κανε ενα update, να περιμενουμε και εμεις ;)

εννοειται!

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό για το bestprice.  Τι λέτε να έγινε. Τους πήρα εγώ και μου είπαν ότι και καλά φταιει επειδή κάνουν συνέχεια ανανέωση το σάιτ. Το ίδιο μου είχαν πει και για Σκρουτζ...  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpampisaloniki είπε

Άλλος όμως θέλει την συσκευή στο χρονικό όριο που λένε 4-10 μέρες.Δεν μιλάμε να αργήσει 1-3 μέρες είναι ανθρώπινο.Αλλα όχι να κάνει και 1,5-2 μήνες όπως βλέπουμε να συμβαίνει.Ασε που δεν στέλνουν ποτέ μα ποτέ email για την πορεία της παραγγελίας ,δεν τους βρίσκεις καθόλου εύκολα στα τηλ και όταν τους βρεις λένε το κλασικό είναι να παραλάβουμε...

Σιγά μν κάνουν ανανέωση εδώ στην σελίδα τους εχουν σήμα acs και στέλνουν με speedex

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Big Sak είπε

Ρε παιδιά αυτό για το bestprice.  Τι λέτε να έγινε. Τους πήρα εγώ και μου είπαν ότι και καλά φταιει επειδή κάνουν συνέχεια ανανέωση το σάιτ. Το ίδιο μου είχαν πει και για Σκρουτζ...  

Αυτο στανταρ ειναι ψεματα.. Αλλα παιζει να βγηκαν γιατι δεν προλαβαινουν τις παραγγελιες. Βεβαια κατοπιν παραγγελιας ηταν οποτε δεν ξερω.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια κ εγω τα ιδια αντιμετωπιζω. καταφερα κ μιλησα σημερα κ μ ειπαν εως 30 εργασιμες επειδη ηταν κατοπιν παραγγελιασ (21/4 η παραγγελια) κ οτι θα με ενημερωσουν οταν το παραλαβουν. καποιος ανεβασε οτι το κατεβασαν απο σκρουτζ λογω αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων. το μόνο που με παρηγορει είναι πως λογικα αν ηταν να φυγει κανονι θα είχε γίνει κ τωρα εχει γινει αρκετος ντορος μ αυτους. Οποιος παραλαβει ας μας κρατησει ενημερους γιατι απο αυτους ενημερωση ούτε του χρονου. 

Επεξ/σία από mikaaa
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikaaa είπε

παιδια κ εγω τα ιδια αντιμετωπιζω. καταφερα κ μιλησα σημερα κ μ ειπαν εως 30 εργασιμες επειδη ηταν κατοπιν παραγγελιασ (21/4 η παραγγελια) κ οτι θα με ενημερωσουν οταν το παραλαβουν. καποιος ανεβασε οτι το κατεβασαν απο σκρουτζ λογω αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων. το μόνο που με παρηγορει είναι πως λογικα αν ηταν να φυγει κανονι θα είχε γίνει κ τωρα εχει γινει αρκετος ντορος μ αυτους. Οποιος παραλαβει ας μας κρατησει ενημερους γιατι απο αυτους ενημερωση ούτε του χρονου. 

εγω το ανεβασα αυτο για τη σκρουτζ. 
πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν οτι μεχρι την τριτη θα εχω τελικη απαντηση και οτι θα το παραλαβω τοτε. (με κοροϊδευουν?) τους ρωτησα πως αμα ομως ξεφυγουν απο το χρονικο οριο των 10 εργασιμων τι γινεται ? και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγουν απο το χρονικο οριο και οτι θα το εχω τη τριτη 

Δημοσ.

ΣΟ

3 λεπτά πριν, manos11i είπε

πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν οτι μεχρι την τριτη θα εχω τελικη απαντηση και οτι θα το παραλαβω τοτε. (με κοροϊδευουν?) τους ρωτησα πως αμα ομως ξεφυγουν απο το χρονικο οριο των 10 εργασιμων τι γινεται ? και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγουν απο το χρονικο οριο και οτι θα το εχω τη τριτη 

Σοβαρά τώτα ;;;;; 🤣 Σου ειπαν οτι δεν υπαρχει περίπτωση;;; χαχαχααχχαχααχαχα Το εχουν ξεπερασει προ πολλου στους περισσοτερους

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, manos11i είπε

εσυ ποτε εκανες παραγγελια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, iliasmR είπε

Παιδιά αυτή την στιγμή το mobilepoint σε όσα κινητά κοίταξα απέσυρε τις προσφορές του δεν το βρήκα σε κανένα κινητό στο BestPrice.. 

συγνώμη για την κακιά πρόβλεψη αλλά δεν βλέπω να παίρνεται τίποτα από την εταιρία αυτή. Κατά την γνώμη μου φαινότανε ότι ήθελε να μαζέψει το "χαρτί" (χρήμα) χωρίς να δίνει προϊόντα (30 μέρες και όχι αντικαταβολή). Οσο για τα καλά reviews αυτά ίσχυαν για όσο είχε παρόμοιες τιμές. ΟΤαν την έβλεπες σε αναζήτηση τιμής ΣΕ ΟΛΑ πρώτη με διαφορά να βγαίνει (από λαπτοπ όλοι 650Ε αυτή 500Ε, κινητά 1000Ε οι άλλοι, αυτή 700Ε αλλά 30 μέρες παράδοση και το χρήμα μπροστά) μύριζε το πράγμα ΚΑΝΟΝΙ.. Άλλωστε καταδικάστηκε για αυτό το πράγμα (μη παράδοση προϊόντων) δλδ από ότι καταλαβαίνω είναι τελεσμένο το αδίκημα δεν είναι απλά εκτίμηση δικιά μου εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει. Όσο για το πρόστιμο.. χμμ έχει να δώσει τα χιλιάδες ευρώ που της ζητάνε; Και να έχει γιατί να το κάνει; Το όνομα της ήδη δυσφημίστηκε που ακόμα και υγιης να μπορούσε να είναι μάλλον θα άλλαζε όνομα σύντομα.   Άκυρο! δεν έχει φάει αυτή πρόστιμο. Ζητώ συγνώμη μπερδεύτηκα με το mobile στο όνομά της.

Καλά προϊόν δεν νομίζω να πάρει κανένας αλλά δυστυχώς ούτε χρήματα δεν νομίζω να επιστραφούν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ άποψη βάση της δικιά μου λογικής και εκτίμησης. Μακάρι και θα χαρώ να κάνω λάθος. 

Επεξ/σία από keysmith
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, keysmith είπε

συγνώμη για την κακιά πρόβλεψη αλλά δεν βλέπω να παίρνεται τίποτα από την εταιρία αυτή. Κατά την γνώμη μου φαινότανε ότι ήθελε να μαζέψει το "χαρτί" (χρήμα) χωρίς να δίνει προϊόντα (30 μέρες και όχι αντικαταβολή). Οσο για τα καλά reviews αυτά ίσχυαν για όσο είχε παρόμοιες τιμές. ΟΤαν την έβλεπες σε αναζήτηση τιμής ΣΕ ΟΛΑ πρώτη με διαφορά να βγαίνει (από λαπτοπ όλοι 650Ε αυτή 500Ε, κινητά 1000Ε οι άλλοι, αυτή 700Ε αλλά 30 μέρες παράδοση και το χρήμα μπροστά) μύριζε το πράγμα ΚΑΝΟΝΙ.. Άλλωστε καταδικάστηκε για αυτό το πράγμα (μη παράδοση προϊόντων) δλδ από ότι καταλαβαίνω είναι τελεσμένο το αδίκημα δεν είναι απλά εκτίμηση δικιά μου εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει. Όσο για το πρόστιμο.. χμμ έχει να δώσει τα χιλιάδες ευρώ που της ζητάνε; Και να έχει γιατί να το κάνει; Το όνομα της ήδη δυσφημίστηκε που ακόμα και υγιης να μπορούσε να είναι μάλλον θα άλλαζε όνομα σύντομα.  

Καλά προϊόν δεν νομίζω να πάρει κανένας αλλά δυστυχώς ούτε χρήματα δεν νομίζω να επιστραφούν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ άποψη βάση της δικιά μου λογικής και εκτίμησης. Μακάρι και θα χαρώ να κάνω λάθος. 

Φίλε προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει φάει κάποιο πρόστιμο η συγκεκριμένη εταιρεία. Τώρα αν τα χει κάνει μπάχαλο εννοείται πως ναι. Εγώ Πέμπτη μεσημέρι εκανα ακύρωση παραγγελίας κ τα λεφτά φάνηκαν στην πιστωτική χθες βράδυ.....

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Nanik78 είπε

Φίλε προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει φάει κάποιο πρόστιμο η συγκεκριμένη εταιρεία. Τώρα αν τα χει κάνει μπάχαλο εννοείται πως ναι. Εγώ Πέμπτη μεσημέρι εκανα ακύρωση παραγγελίας κ τα λεφτά φάνηκαν στην πιστωτική χθες βράδυ.....

Επειδή έχω κάνει και εγώ μια ακύρωση την πέμπτη και δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά, σε ποια τράπεζα έχεις κάρτα? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...