phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει την ηχορύπανση. Άρα είμαι και νομικά καλυμμένος όταν λέω ότι με ενοχλούν τα πιτσιρίκια που τσιρίζουν, τα σκυλιά που γαβγίζουν και δε νοιάζονται οι ιδιοκτήτες τους, οι μπουζουκόβιοι, οι μάγκες που τσακώνονται κ.λπ..
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν γράφεις "νομικά καλυμμένος".
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ότι θα με στηρίξει ο νόμος σε περίπτωση που τρέξω νομικά εκείνους που είναι υπεύθυνοι για ηχορρύπανση.
kostas_dr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Για συγκεκριμένες ώρες δεν ισχύει η απαγόρευση ηχορύπανσης;
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αν ισχύει η απαγόρευση για την παραλία, δε νομίζω πως παίζει ρόλο η ώρα.
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι υπήρξε ηχορύπανση. Αλλά και πάλι ο δικαστής θα είναι πολύ ελαστικός στην περίπτωση του παιδιού, θα σου πει "παιδί είναι και τσιρίζει, τι ήθελες, να βγάλει λόγο στο σύνταγμα?"(κλεμμένο από Ελληνική ταινία αυτό). Άσχετα αν τα db του τσιρίγματος ήταν μεγαλύτερα από τα db του Κιάμου. Για συγκεκριμένες ώρες δεν ισχύει η απαγόρευση ηχορύπανσης; Αν βάλω δηλαδή τη σειρήνα του συναγερμού μου(120db+) να χτυπάει χωρίς λόγο ώρες μη κοινής ησυχίας, δεν θα βρω μπελά?
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι υπήρξε ηχορύπανση. Αλλά και πάλι ο δικαστής θα είναι πολύ ελαστικός στην περίπτωση του παιδιού, θα σου πει "παιδί είναι και τσιρίζει, τι ήθελες, να βγάλει λόγο στο σύνταγμα?"(κλεμμένο από Ελληνική ταινία αυτό). Άσχετα αν τα db του τσιρίγματος ήταν μεγαλύτερα από τα db του Κιάμου. Ναι, δε θα τα βάλω με το παιδί όμως, αλλά με τους γονείς του, οι οποίοι αφού θα τους έχω κάνει παρατήρηση να κάνουν κάτι για να μειωθεί/σταματήσει το τσίριγμα, θα με έχουν γράψει στα απαυτά τους.
takis_koll Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το εδω θέμα εχει να κάνει με την ηχορύπανση ή τις ρακετες; Ανοιχτε αλλο θέμα που να λέτε για την ηχορύπανση! Τι παραδειγματα κουλα ειναι αυτά;
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι, δε θα τα βάλω με το παιδί όμως, αλλά με τους γονείς του, οι οποίοι αφού θα τους έχω κάνει παρατήρηση να κάνουν κάτι για να μειωθεί/σταματήσει το τσίριγμα, θα με έχουν γράψει στα απαυτά τους. Δεν θα αλλάξει κάτι, και πάλι η απάντηση του δικαστή η ίδια θα είναι. Το εδω θέμα εχει να κάνει με την ηχορύπανση ή τις ρακετες; Ανοιχτε αλλο θέμα που να λέτε για την ηχορύπανση! Τι παραδειγματα κουλα ειναι αυτά; Έχεις δίκιο, τέλος τα off topic από μένα.
41ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Επειδή είμαι και ρακετοπαίχτης και πατέρας μικρού παιδιού αλλά και λάτρης της χαλάρωσης που προσφέρει η παραλία θα πω τα εξής: Καταρχήν ο κάφρος είναι κάφρος είτε παίζει ρακέτα, είτε οδηγάει, είτε απλά «χαλαρώνει». Από την άλλη ούτε ο μυξοπερίεργος αλλάζει είτε είναι λουόμενος είτε γείτονας είτε απλά κάθεται στην διπλανή ξαπλώστρα. Και με τους δυο είναι δύσκολο να συνεννοηθείς χωρίς να χάσεις τη ψυχραιμία σου αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να τους αφήσει να περάσει το δικό τους λόγω της τρέλας που πουλάνε. Πρέπει με αμοιβαίες υποχωρήσεις να διεκδικείς τα δικαιώματα σου τα οποία αρχίζουν εκεί που τελειώνουν του άλλου. Το ποιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι να κάνεις ότι μπορείς για να μην είσαι εσύ ο κάφρος ούτε ο μυξοπερίεργος! Στο θέμα μας τώρα, οι παραλίες δεν είναι ούτε νοσοκομεία ούτε βιβλιοθήκες, είναι δημόσιοι υπαίθριοι χώροι με πολλά άτομα και είναι λογικό να υπάρχει και «φασαρία» και «ενοχλήσεις». Όσον αφορά την ηχορύπανση δε νομίζω να υφίσταται ούτε από τις ρακέτες ούτε από τα παιδία ούτε από τα παιχνίδια στη θάλασσα. Όσον αφορά την ενόχληση καταρχήν είναι τελείως υποκειμενική αλλά νομίζω πως ούτε αυτή υφίσταται εκτός αν ο άλλος παίζει κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι σου οπότε σε αυτή την περίπτωση είναι ο κάφρος και μπορείς να του εξηγήσεις να πάει λίγο πιο μακριά. Αν ήδη παίζει μακριά και εσύ πάλι ενοχλείσαι τότε είσαι ο μυξοπερίεργος οπότε ΞΕΚΟΛΑ! Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι η πιθανότητα τραυματισμού ή το να σπάσει κάτι (γυαλιά κινητό κτλ). Για να αποφευχθεί αυτό πρέπει αυτοί που παίζουν, εφόσον δεν είναι κάφροι, να αναζητήσουν μια άδεια γωνία της παραλίας και αν δεν υπάρχει στην ανάγκη να μη παίξουν. Επίσης οι λουόμενοι να μη πάνε κοντά σε κάποιον που ήδη παίζει στην άκρη αν υπάρχει ήδη χώρος. Απλά και λογικά πράγματα δηλαδή, απορώ γιατί έγραψα τόσο μεγάλο ποστ 7
LRoi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Γιατί προσπαθείς να τα εξηγήσεις σε ανθρώπους που έχουν ως επιχείρημα τον παραλογισμό. 1
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Κατ' αρχάς μόνο εδώ μέσα ο καθένας έχει τη δική του άποψη, οπότε θεωρώ ανέφικτο πρακτικά το να τα βρούμε όλοι κάπου στη μέση. Κατά δεύτερον, ο 41ex τα λέει ωραία, αλλά στο τέλος «θέλει» να τοποθετήσει τους ρακετίστες σε μια γωνιά της παραλίας. Δεκτόν, αφού με το παιχνίδι τους είναι πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα. Εάν όμως έχουν πάει απ' το πρωί που είναι άδεια η παραλία, πάλι πρέπει να πιάσουν μια γωνία, ή θα είναι κάφροι αν παίζουν μες στη μέση (και πιθανόν σε πιο άνετο σημείο) εφόσον οι λουόμενοι βλέπουν ακόμα όνειρα και θα σκασομυτίσουν μετά από 5 ώρες; Επίσης, αν «πρέπει» να κάνουν πέρα οι ρακετίστες, φαντάζομαι το ίδιο πρέπει να κάνουν και εκείνοι που μαγειρεύουν με το γκαζάκι (ναι, υπάρχουν κι αυτοί), εκείνοι που ψήνουν σε φωτιά κ.ο.κ..
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 μέχρι και στο διαφημιστικό σποτ απ'το visit greece o ρακετοκάγκουρας
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Και μετά από το λογικό post του 41ex, βγαίνει ο άλλος και ρωτάει για ανθρώπους που θα παίζουν ρακέτες και θα ξυπνήσουν αχάραγα να πάνε να πιάσουν το καλύτερο σημείο στην παραλία... φαντάζομαι ότι το προηγούμενο βράδυ καθόντουσαν και το σχεδιάζανε τρίβοντας σατανικά τα χέρια τους. Τελικά πολύ πόρνη αυτή η κοινή λογική με τόσους που αφήνει να την μαμάνε. 1
KilliK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 θα λυσει ο ελληνας το προβλημα με τις ρακετες, οπως ελυσε και το προβλημα με το καπνισμα στο δημοσιο χωρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα